De beste menneskene der ute, er ikke de som har mest penger eller som ser bra ut. De beste menneskene er de som får deg til å føle deg bra, uansett hvor mye penger du har eller hvordan du ser ut. De beste menneskene er de som vet at du er ødelagt og fortsatt bestemmer deg for å elske deg.

Vi har en tendens til å gjøre mange feil når vi velger vår partner. Vi har en tendens til å bli såret ved valg av feil person som liksom skal elske oss og verne om vår kjærlighet. Den eneste gangen du ikke gjør feil, er hvis du velger ei jente som har en tendens til å “fikse” folk. Fordi denne jenta vil vise deg hvordan det føles å ha noen som ikke vil gi opp på deg, uansett hvor tøft ting blir.

Hun gir aldri opp lett. Jenta som har en tendens til å fikse folk, slutter aldri å prøve, og hun gir ikke opp når hun ser den dårlige siden av deg. Hun er den som vet at du bare er et menneske med oppturer og nedturer i livet, og hun vil velge å bli ved siden av deg når alle andre bare vil dra derfra.

Hun vil velge å se det beste i deg. Hun vil alltid dykke under overflaten din, og hun vil alltid kunne finne den gode siden ved deg. Hvis denne jenta som har en tendens til å fikse folk, er forelsket i deg, vil hun alltid prøve å finne egenskaper som du selv ikke hadde noen anelse om at du hadde.

Hun mister aldri håpet. Uansett hvor mange ganger mennesker har sagt at noen er en tapt sak og at det ikke er noe de kan gjøre for å hjelpe ham, vil hun fortsette å prøve. Fordi hun vet at alle fortjener å bli elsket og å bli tatt vare på fra tid til annen, og hun vil aldri slutte å prøve å hjelpe de som er ødelagte.

Hun ser på helbredelse som en gave. Hun vil helbrede deg, akkurat som hun gjorde med seg selv. Hun er god til å fikse folk fordi hun selv var ødelagt en gang, og derfor vet hun hvordan det føles. Ved å hjelpe seg selv med å komme over dette, lærte hun seg selv hvordan hun kunne hjelpe andre mennesker, og hun gjorde det til sin livsoppgave.

Hun ser på dine ufullkommenheter som den mest verdifulle delen av deg. Dette gjelder også andre mennesker. Fordi hun vet at alle de små feilene er faktisk de tingene som skiller oss fra hverandre og det gjør oss spesielle. Hun vet at selv om du har feil, betyr det ikke at du ikke er verdig.

Hun hater å gi opp på noen. For henne handler det mer om tilgivelse enn om å gi opp. Fordi å gi opp på en person er for hardt, og det har en tendens til å bryte folk. Å se noen bli såret er noe som gjør vondt for henne, og det er derfor hun hater å gi opp.

Hun er ikke bare bra for deg eller for seg selv, hun er bra for alle. Hun vil ikke bare prøve å fikse folk hun bryr seg om, hun vil også gjøre det samme med de menneskene som du bryr deg om. Hun vil være der for vennene dine og din familie, og hun vil prøve sitt beste for å hjelpe dem også, fordi hun vet hvor viktige de er for deg. Hun vil ikke bare investere i forholdet sitt, hun vil investere i så mye og så mange som hun kan.

Hun vil få deg til å bli en bedre mann. Når du er fikset, er prosjektet fortsatt ikke over. Fordi du var aldri bare hennes prosjekt – du er så mye mer enn det. Du er den personen hun elsker og bryr seg om, og hun liker å investere i sin godhet i deg. Og du vil redde verden med henne. Du vil se at lykke faktisk kommer fra å gi og gjøre andre lykkelige, og hennes generøsitet og vilje vil få deg til å ville være en helt sammen med henne.