Kjærlighet. Bare tanken på det eller bare å høre ordet gjør at vi alltid tenker på noe rent og sårbart, men likevel så vakkert. Når vi tenker på kjærlighet, er alt vi egentlig gjør å forestille oss at det er en person i våre liv som vil verne oss for alltid. Og i våre sinn, kaller vi denne personen for vår “sjelevenn”.

Hva er en sjelevenn?

En sjelevenn er noen som litterært er ‘den andre halvdelen’. En sjelevenn trenger ikke alltid å være en romantisk partner. Det kan også være noen du ser som en venn, og det er helt greit. Det er den eneste personen i denne verden som kjenner deg bedre enn noen andre. En sjelevenn er noen som du bærer med deg for alltid. Du skjønner, de ligger alltid på baksiden av hodet mitt, og jeg går alltid tilbake til de, og tenker at det virkelig er noen der ute som er så nær meg, og at det er noen som vil få meg til å føle meg trygg når han klemmer meg. Vi blir til én igjen og hans berøring vil føles så kjent. Mange beskriver deres sjelevenner akkurat på denne måten.

Fra det øyeblikket vi ble født, har våre sjeler bestemt seg for å være med noen. Det er en perfekt match der ute for hver og en av oss. Denne personen vil hjelpe å helbrede oss fra alle de menneskene som skadet oss tidligere. De vil hjelpe oss til å bli bedre versjoner av oss selv, og de vil vise oss hvor mye bedre verden kan være hvis vi bare har en “livspartner”.

Men hvordan får sjelevenner kontakt?

Ville du ha trodd meg hvis jeg fortalte deg at den beste måten å få kontakt med din sjelevenn er gjennom øynene? Det er ikke uten grunn at det sies at øynene er vinduene til våre sjeler. Har du noen gang sett de filmene der to personer møtes, og de kan ikke ta øynene sine fra hverandre? De står bare der uten grunn og stirrer på hverandre? Vel, det er ikke uten grunn. Disse tingene skjer faktisk i virkeligheten.

Når du møter dine sjelevenner, er det ikke så lett å holde øynene dine vekk fra dem. Det virker som om du kommuniserer med øynene dine og at dere får en forbindelse på et helt nytt nivå. Det føles som om dere har møtt hverandre før, i en annen tid eller på et annet sted.

De forstår deg veldig godt, ikke sant? Å vite at det er en person der ute der øynene kan trenge seg rett inn sjelen din. Øynene deres kan se igjennom all frykt, hver tanke og enhver liten gnist av lykke. Det du føler, føler de også. Det er bare den perfekte kampen.

Ikke misforstå dette for noe fysisk! Selvfølgelig er øynene et fantastisk trekk på folk, men ikke se på en forbindelse gjennom øynene som noe som kun er fysisk. Dine sjelevenner kan ikke være en A + skapelse av et menneske, men sjelen hans knytter seg til deg. Hans hjerte er rent og han elsket deg før han visste det selv.

Din sjelevenn er den ene personen som får alt til å føles så bra. Han gjør hjertet ditt helt nytt. Din sjelevenn tenker ikke to ganger om å ringe deg og alt han gjør, gjør han for fremtiden deres. Selvfølgelig løper følelsene din løpsk og alt du gjør er på en eller annen måte forbundet med din sjelevenn.

Noen av de klare tegnene på at sjelene deres har koblet seg via øynene, inkluderer:

1. Du klarer ikke puste.

Glemte du å puste eller tar de pusten fra deg? Ved første møte forstyrrer faktisk du og din sjelevenn deres skjebner enda en gang. Energien til universet er ikke uutholdelig, så det føles som om du svever på grunn av alle de overveldende følelsene mellom dere. Dersom du har opplevd dette når du ser på øynene til noen, vet du at de virkelig er dine sjelevenner.

2. Først følte du deg ustabil, men så ble du rolig.

Fra den enorme mengden av følelser som overveldet deg, begynte føttene å skjelve. Hjerte gikk veldig fort og hodet ditt ble overskyet. Hele kroppen begynte å rive seg, men i det øyeblikket sjelen din skjønte hva som skjedde, roet det seg. Du vet den følelsen når du kommer hjem og føler deg trygg og komfortabel? Vel, det er den samme følelsen du får når du først ser inn i din sjelevenns øyne. Kroppene deres, sinnene, hjertene – dere har ventet på dette øyeblikket veldig lenge.

3. Han minner deg om ting.

Når du ser på øynene til din sjelevenn, kan du begynne å føle deg litt nostalgisk. Som om du har sett de øynene et sted før. Som om de har sett på deg for lenge siden, og de øynene kjente deg bedre enn du kjenner deg selv. Du kan til og med få tilbakeblikk og en følelse om at du har kjent denne personen hele livet og som om du har elsket på et helt annet sted før.

4. Du er forvirret

Selv om din sjelevenn vet hva som skjer, vil kroppen din, din rasjonalitet og ditt ego ikke la deg innse hva som skjer. De fortsetter å rasjonalisere hva som skjer, uansett det faktum at du opplever alle de andre tegnene som sier at han virkelig er din sjelevenn. Av samme grunn kan du føle deg forvirret når du ser inn i din sjelevenns øyne. Du vil glemme hva du skulle si, og du vil føle deg starstruck.

5. Han føler det også.

Det er ikke bare en ensidig påkjenning. Deres sjeler knytter seg sammen, og dere begge blir overrasket av hele denne situasjonen. Selv når han berører deg, reagerer atomer i kroppene deres med mye glede. Selv når han berører deg, reagerer atomene i kroppene deres. Dersom han sier til deg at han ikke føler en forbindelse med deg eller at han rett og slett ikke er interessert i deg på noen som helst måte, da forteller han sannheten. Din sjelevenn vil se på deg og vite at det var deg han hele tiden har ventet på, og han vil ikke tenke seg om to ganger å invitere deg til livet hans.

6. Du fortsetter å se ham overalt

Når du har lagt øynene dine på sjelevennen din en gang, fortsetter du å dukke opp foran deg hele tiden. Uansett om du går inn i en helt ny kafe hvor du vet at du ikke vil støte på ham, er han fortsatt der. Det er ingen måte i helvete du faktisk kan unngå ham. Fordi sjelene deres har vært for lenge fra hverandre og når de til slutt møtes, fortsetter de å søke etter hverandre fordi de ikke kan være uten hverandre lenger.

7. Du forstår han selv om dere nettopp har møtt hverandre.

Selv om du nettopp har satt deg ned med din sjelevenn og du ikke noen gang har hatt sjansen til å snakke med hverandre før, vet dere at dere allerede har fått en forbindelse med hverandre, fordi det kan ses på måten dere snakker med hverandre. Dere forstår hverandres slang og avslutter setningene til hverandre uten noe problem. Du kan ikke gjøre dette med hvem som helst. Det må være noen spesiell og noen du er ment til å være med.

8. Du husket detaljene

Dere to har akkurat møtt hverandre, men prøv å tenk på dette øyeblikket og du vil se at du husker hver eneste detalj fra dagen. Selv om dere begge var forvirret og overveldet med ville følelser, husker du måten han så på deg, måten han snakket, hva han hadde på seg, fargen på øynene hans – du husker rett og slett alt sammen som skjedde i dette øyeblikket.

9. Du har forandret deg

Du er en helt ny person. Livet ditt har blitt mye mer stabilt, og alt du kan gjøre er å tenke på det skjebnes fulle øyeblikket da dere to møttes. Du er en ny person fordi du ikke kan forestille deg å være sammen med noen andre enn han. Du kan ikke forestille deg å leve et liv igjen uten å tenke på tiden øynene deres møttes. Dette er kraften til sjelevenner fordi du er fullstendig forandret. Du har endelig møtt den andre halvdelen din, og det er for seint å gå tilbake til en verden uten han.

10. Du dagdrømmer

nå, mer enn noensinne. Du har alltid tenkt på øyeblikk av sammenheng mellom deg og din sjelevenner, men fra det øyeblikket du la øynene på ham, har det oppstått sann kjærlighet,. Nå vil det ikke være en dag i livet ditt der du ikke vil tenke på ham. Han vil fortsette å være inne i tankene dine for resten av livet. Du vil dagdrømme om dagen dere kysset, dagen dere bestemte dere for å leve livet sammen. Alt. Det er bare dere to mot verden akkurat nå.

Og vær ikke redd. Din sjelevenn er ikke bare noen som vil forsvinne fra livet ditt så lett. Han vil ikke være i stand til å leve en dag igjen uten å se på øynene dine og se fremtiden i dem.

Hvis du ikke har funnet din sjelevenn til nå, vet du at det vil skje før eller senere. Sjelen hans søker også din, og det er ingen måte at du kan bli værende alene i denne kalde verden uten at sjelen din kommer i kontakt med den andre halvdelen. Ikke glem at det ikke trenger å være en romantisk partner. Det kan også være en venn du ikke har noen romantisk forbindelse med, men dere to går ganske enkelt så godt sammen.

Ikke gi opp. Tiden din kommer, og du vil bli starstruck med følelsen av tilhørighet som vil overta kroppen din med glede når du kommer til det punktet der du legger øynene på han/henne.