Hun har eksistert rundt deg så lenge at du har tatt henne for gitt. Du trodde at uansett hva du sa eller gjorde, hun ville være der, fordi hun alltid har vært der. Så du tillot deg selv å behandle henne dårlig. Du tillot deg selv å miste henne.

Hvordan kunne du ikke se at hun var verdt det? Hvordan kunne du ikke se at hun var den typen jente som fortjente verden, fordi hun snudde sin verden opp-ned for deg?

Hun tolererte din oppførsel lenger enn noen andre ville gjort, men hun var alltid annerledes, og det er derfor hun ble så lenge. Hun har alltid klart å finne håp der ingen noen gang ville tenke på å lete. Hun klarte å finne håp i deg når ingen trodde det var noe håp igjen. Hun ble hos deg selv når andre ba henne om å forlate deg. Hun ble hos deg til og med når du ba henne om å gå.

Hun ville aldri forlate din side. Hun ville aldri forlate deg ensom og alene. Hun ville ikke gjøre det selv når du fikk henne til å føle seg som et vrak. Selv når du ba henne om å gå, ble hun. Og hun forsøkte. Og hun kjempet for deg. Bare Gud vet hvor hardt hun prøvde og hvor hardt hun kjempet for deg, men det var før hun innså at det ikke var noe igjen å kjempe for, og at selv om hun vant kampen, ville hun fortsatt forlate ringen tomhendt. Hun ville aldri har fått deg til slutt.

 En Dag Vil Du Ha Henne Tilbake

Forstå at hun ikke valgte å forlate deg. Du dyttet henne vekk.

Fordi uansett hvor annerledes hun kanskje var, uansett hvor sterk hun var, så ble hun lei. Og all den styrken hun hadde, kanalisert hun istedenfor mot å forlate deg. Du dyttet henne vekk fra deg, og hun forlot deg, selv om hun ikke ville.

Du aner ikke hva du har gjort.

Du aner ikke hvor stor feil du har gjort i livet. Og den verste nyheten for deg er at det er ingenting i denne verden du kan gjøre for å få henne tilbake. Fordi når du tar en jente som henne for gitt, og du skyver henne bort og hun faktisk går, er det ingen vei tilbake.

Men, en dag vil du våkne opp og det vil slå deg hva du har gjort.

En dag, etter at du er ferdig med alle de tomme jentene du har datet, etter du er ferdig med å leve et meningsløst liv, og etter du har bestemt deg at det er på tide å ta livet ditt på alvor, det er da det vil treffe deg.

En dag vil du våkne opp og du vil ha henne tilbake.

Livet kommer få deg til å innse hva du hadde – den jenta som alltid prøvde å være perfekt for deg. Den jenta som ikke ønsket noe mer enn å være der for deg. og den eneste måten hun visste hvordan hun skulle vise det på, var ved å elske deg. Den jenta som verdsatt dine feil like mye som dine sterke sider. Den jenta du burde ha kjempet for, men du valgte heller å slippe taket.

Den dagen du kommer deg opp av sengen i et entusiastisk humør, vil du lage en plan for hvordan du kan vinne henne tilbake. Den dagen kommer du endelig gjøre noe fornuftig ut av ditt tomme liv, og den dagen har du endelig har noe å se frem til igjen.

Men men tiden da du innser at hun er mer enn verdig, vil det være noen andre ved hennes side som allerede har bortskjemt henne med sin oppmerksomhet og beundring. Hun vil ha noen som ikke ta henne for gitt, noen som kjemper for henne og ikke i mot henne. Du burde visst at jenter som henne ikke er single lenge. Du burde visst at det finnes mange menn som bare venter på å finne noen som er så spesielle som det hun er. Det ville vært dumt av deg å forvente at hun kommer til å vente på noen som aldri virkelig satte pris på henne.

Så, når virkeligheten treffer deg, ikke prøv å få henne tilbake.

Ikke bry deg med å fortelle henne at hun er det beste du har hatt eller hvordan du setter pris på alt hun har gjort for deg.

Du satt ikke pris på henne når du hadde sjansen, og nå har hun gått videre.

Du er for sent ute.