Hold deg singel for å lære å elske deg selv.

For å kunne elske noen må du lære å elske deg selv først. Du må respektere deg selv og du må aldri noen gang tvile på dine beslutninger.

Du må bygge karakteren din og gjøre den uforgjengelig slik at ingen kan rive den ned. Dette er mer eller mindre forberedning for selve kampen (les: forhold).

Du har trent hele livet ditt for å kunne forsvare deg selv når tiden for å kjempe kommer. Du vil ikke ha noen som kan knuse deg med en gang i begynnelsen. Det er ingen grunn til å stresse med at du er singel. De fleste jenter er ganske bekymret når det kommer til dilemma om å være singel eller ikke.

Mange av dem velger heller å være i et hvilket som helst forhold (bra eller dårlig) enn å være singel. De er redde for at skipet deres skal seile avgårde og at de ikke vil få en annen sjanse.

Du bør gjøre det beste ut av situasjonen og nyte livet ditt. Bruk tiden når du er singel på å feste som om imorgen ikke finnes. Istedenfor å tvinge deg selv til å finne noen å være med, bruk tiden din på å hjelpe venner og familie.

Elsk livet ditt og vær tålmodig. Ikke hopp inn i et nytt forhold kun for å fylle tomrommet, eller kun for å være med noen så du ikke føler deg ensom. Ikke verdsett hva du er verdt utfra om du er i et forhold eller ikke. Visk ut dine usikkerheter og nyt SINGEL livet.

Hold deg singel helt til du møter en person som får deg til å smile helt til kinnene dine blir numne og øynene dine lyser opp. Vent for den rette personen som gir deg sommerfugler hver gang du ser han.

Hold deg singel helt til du finner en person som er spent på å se deg. Han vil ikke komme med teite unnskyldninger for å ditche deg fordi han ikke føler for å se deg eller har bedre ting å gjøre. Jeg mener hva kan være mer viktig enn å møte deg?

Hold deg singel helt til du møter noen som er stolt over deg. Han vil ikke vise deg frem som et trofe eller en pris han har vunnet. Han vil vise deg frem til sine venner eller en total fremmed kun fordi han er så stolt over hva du har fått til, som om det er hans egne prestasjoner.

Hold deg singel helt til du finner en person som over alt, er forelsket i karakteren din. En person som vil elske dine skøyerier og ufullkommenheter fordi de gjør deg til den du er – det finnes bare en av deg i verden. Han vil respektere at du har dårlige dager fordi du har rett til å ha dem som vi alle har. Han forventer ikke at du skal være glad hele tiden.

Hold deg singel til du møter noen som ønsker å bruke all sin frihet på å være med deg. Dersom han ikke har tid, vil han finne det og rett og slett inkludere deg i livet hans. Han vil dele sine interesser med deg og han vil definitivt følge med på de tingene som gjør deg glad.

Hold deg singel til du finner noen som virkelig savner deg. Den personen vil ringe deg uten noen grunn, kun for å sjekke at du har det bra, ikke fordi han kjeder seg, men fordi han ønsker å gjøre det.

Hold deg singel til du møter personen som inspirerer deg og får deg til å ville prøve enda hardere i alt du gjør. Han får deg til å ønske mer i livet. Han gir deg styrke og mot til å ta et steg fremover.

Forbli singel til du finner en person som faktisk bryr seg om deg. Innen den tid – HOLD DEG SINGEL OG GJØR DET TIL DIN BESTE TID NOEN GANG!