Menn er ikke veldig vokale og de går ikke åpenlyst rundt og uttrykker sine følelser til kvinner, de fleste menn i alle fall.

Derfor er sannheten at handlingene deres forteller mer enn ord.

Måten de oppfører seg mot deg er den første og viktigste indikatoren på – måten en mann behandler deg, hvor mye han investerer i forholdet han bygger sammen med deg.

Imidlertid finnes det noen søtere indikatorer, som kroppsspråket hans, berøringer, kyss, og kjærtegn.

Selv når han ikke er villig til å si noe høyt, fordi han tror det vil gjøre ham mindre mandig, vil måten han koser med deg på snakke for ham.

#Klossete kaos

Han vet ikke helt hva han vil, men han vil ha deg der, derfor er kose-stilen hans litt kaotisk. Han vil ha deg nært, men ikke så nært.

Så etter hvert vil han prøve ut nye kose stillinger med deg til dere finner en som passer perfekt.

Om han er så ubesluttsom fra naturen sside som han er med kosing, kan det ta en stund før han viser sine sanne følelser for deg

#Ansikt til ansikt

Ikke bare er han forelsket i deg, men han føler seg som den heldigste mannen på jord som kan dele dette øyeblikket med deg.

Han ser på ansiktet ditt så han kan se reaksjonene din mens han forsiktig kjærtegner armen din, han vil nyte smilet ditt mens dere snakker og rett og slett bare se på deg en stund fordi i hans øyne og hjerte finnes det ingen vakrere.

Enda viktigere, når en mann og en kvinne snur ansiktene mot hverandre, er det et tegn på tillit.

#Hodet ditt mot hans bryst

Både metaforisk og bokstavelig holder han deg tett til sitt hjerte. Han vil du skal føle deg trygg sammen med ham og han har denne medfødte og sannsynligvis ubevisste trangen til å beskytte deg.

Han har nok også et ønske om å ta vare på deg, bære handleposene dine, være vaktmesteren din etc.

Når dere holder på med het elskov mellom laknene, vil han ønske å være på topp og mer dominant, skjønt det er noe fint med det også

#Han lener seg mot deg

Hodet hans kan hvile på brystet eller på fanget ditt, og du stryker ham over håret så han føler seg komfortabel.
Om dette er hans favoritt kose-stilling, sier han at han trenger deg. Han ønsker en sterk, uavhengig kvinne han kan støtte seg til.

Han kan virke litt trengende, søkende etter oppmerksomhet, styrking av egoet sitt og veiledning. Om du er en dominant kvinne, er dette mannen for deg

#En-hånds kos

Denne er litt kinkig. Han er tydeligvis ikke den kosete typen, så han gir deg et minimum. Dette kan bety to ting.

Enten ser han at du har behov for å kose og ønsker å gjøre en innsats, selv om det ikke er hans greie.

Eller, og dette er ikke morsomt å høre, kan det være at han ikke er så veldig interessert i deg og ikke engang vil prøve

#Han ligger i skje med deg

Hans favoritt kose-stilling kan beskrives som krummet sammen kropp mot kropp. Det innebærer vanligvis å ha rumpa di plassert i riktig posisjon…..presset mot hans manndom.

Og hendene hans er fri til å utforske fremsiden din. Det første han sier ved å gjøre dette, er at han har veldig lyst på deg seksuelt.

Om han er i stand til å uttrykke følelsene sine ved å velge de riktige handlingene i andre aspekter av forholdet deres, i tillegg til kosing, er det et tydelig tegn på at han føler seg nær deg.