Det er hva som skjedde med meg, så jeg vet hva jeg snakker om. Jeg ønsker å dele min ekstremt smertefulle opplevelse. Jeg ønsker å åpne opp hjertet mitt og bli fullstendig sårbar foran dere alle.

Jeg gjør dette i håp om at min historie vil hjelpe andre å bryte fri fra det helvete de går gjennom, som jeg brøt meg fri fra.

Det tok meg lang tid å forstå hva slags monster jeg var gift med – det tok meg 4 år.
4 år med tårer, 4 års lammende smerte, 4 år med tro at alt var min feil.

Etter all denne tid, er jeg ikke den samme lenger. Han tok den delen av meg som gjorde meg til den jeg er. Han stjal den fra meg og gjorde meg til noe jeg ikke ønsket å være. Noe han ville at jeg skulle være. Noe han kunne kontrollere – en utstillingsdukke forkledd som kvinne.

Han var en total drittsekk. En hjerteløs jævel. Han brydde seg ikke om en eneste sjel i denne verden, med unntak for seg selv. Han brydde seg ikke om hans familie eller venner. Egentlig, så hadde han ikke noen venner. Og han tok mine venner ifra meg også. Det var så utspekulert, det var så sleipt, og jeg så det ikke.

Jeg kunne ikke dra bare så der. Selv da jeg begynte å innse hva han gjorde mot meg, kunne jeg ikke bare dra. Det er ikke så lett som det virker. Jeg vet at folk noen ganger dømmer kvinner som blir misshandlet for de fortsatt holder sammen med sine overgripere. Disse mishandlede kvinnene forsvarer til og med sine overgripere og lager unnskyldninger for dem. Vel, det er lett å spille rollen som en observatør og dømme disse kvinnene.

Men, å leve i det scenarioet og våkne opp hver morgen med en mage av fullt av frykt og med skuffelsen skrevet over hele ansiktet, er noe helt annet.

Disse kvinnene er redde for å dra, fordi de er vant til den dårlige behandlingen de får. De vet ikke noe bedre. Det er veldig rart, fordi til en viss grad, har de i det minste noen form for sikkerhet, selv om det er å leve med en overgriper. Disse giftige mennene vet hvordan de kan lure deg til å tro at de virkelig bryr seg for deg.

De vet hvordan de skal gi deg akkurat nok oppmerksomhet til å få deg til å bli hos dem. Og når de gjør det, blir de til giftige sosiopater, deres virkelige selv, og den onde sirkelen fortsetter. Det er derfor du ikke kan forlate dem. Han fortsetter å gi deg håp om at han en dag vil endre seg.

Det eneste disse kvinnene vet, er mishandling. Når noen skriker og banner til deg hver dag, blir det din naturlige hverdag. Etter en stund, vil ikke fornærmelsene ikke sjokkere deg så mye. Hans trusler og hans voldelig atferd påvirker deg ikke like mye. Jeg mener, det påvirker deg, men du svelger det. Du skjelver ikke lenger foran ham, men du går gjennom helvete på innsiden.

Han gir deg en dose av seg selv, og du er hekta. Det er som om du er en narkoman. Han gav deg en smaksprøve et par ganger og nå, kan du ikke stoppe. Du trenger mer og mer, og han å gir deg noe du tror du trenger, noe du tror du ikke kan leve uten.

Når en narkoman blir edru, innser han hva han gjorde mot seg selv. Han innser hvor mye skade han har gjort mot sin dyrebare kropp og sinn, og han innser hvor dum han var opp til det punktet der han ikke kunne få nok. Det er enten gi opp narkotika eller dø. Det er det samme for deg.
Gå ifra ham, eller dø sakte men sikkert på innsiden.

Hvis magefølelsen din forteller deg at noe er galt, og du føler at du har blitt fengslet, hvis ditt sanne jeg er langsomt i ferd med å visne, eller hvis du har forsvunnet helt, så du blir psykiskt misbrukt. Alle de tingene jeg skriver er sant, men de fleste av kvinnene som lever det livet kan ikke akseptere det, eller er redd for det.

Hvis du fortsatt for redd for å ta steget for å bli ‘edru’, for å forlate sosiopaten som stadig forgifter ditt sinn, husk dette …

Kjærlighet er ikke ment å være slik. Kjærligheten er ikke til for å kjefte på deg fordi den har en dårlig dag. Kjærligheten er ikke der for å følelsesmessig utpresse deg. Kjærligheten er ikke ment for å gjøre deg mindre verdig.

Kjærligheten er ikke der for å knekke deg.

Men disse mennene er alt annet enn kjærlighet. De skriker, de roper og de er respektløse.

Disse mennene vet ikke hvordan det er å elske. De vet hvordan de skal late som de elsker deg. De bruker sin manipulerende kraft for å gjøre deg helt uvitende om hva som skjer.

De har makt til å kontrollere deg, men bare frem til du våkner opp fra marerittet de har regissert og du innser du fortjener og ønsker mye bedre enn hva du har nå.

Åpne øynene, og redd deg selv. Se hva han gjør med deg, og akkurat som meg, spring for livet.

Hvis Din Mann Gjør Disse 10 Tingene Er Han En Giftig Sosiopat

1. Han manipulerer deg, og gjør at du føler du er den som er gal

Det er hans favoritt taktikk, noe han gjør best. Han gjør at du tror på ting som ikke er sant. Selv om du tviler på ham først og konfronterer ham, vil han gi så kraftige og overbevisende unnskyldninger at diskusjonen kan fortsette i flere dager.

Han vil late som om det ikke er en stor sak. Selv om du så ham skrive til en annen kvinne som helt klart er hans elskerinne, vil han overbevise deg til å tro at det ikke er sant. I begynnelsen vil du insistere på en forklaring av situasjonen, men etter en tid, av å alltid høre de samme unnskyldningene, vil du begynne å tvile på deg selv. Du kommer til å tror at alt er bare i hodet ditt, at du overdriver og overtenker situasjonen.

Det var hans plan hele tiden. For å få deg til å tro at du er gal, og at han aldri gjorde noe galt.

2. Han gjør at du tror alt er din feil

Han gir deg skyldfølelser. Han gjør at du tror du er å klandre for bokstavelig talt alt – både hans og dine feil. Tross alt, er han den perfekte og det er umulig for ham å gjøre feil. Du er den som ikke kan noe, underdanig, den siste på listen.

Dette er hvordan han følelsesmessig presser deg. Hvis han har problemer i livet sitt, vil han gi deg skylden ved å si at du ikke elsker ham, eller at du ikke gir ham nok av din tid og det er derfor han har sviktet deg. Ikke fordi han er inhabil, men fordi du ikke prøver hardt nok.

3. Han er en kontrollfreak

Han er besatt av kontroll. Det er derfor han har isolert deg fra resten av verden. Han ønsker ikke at du skal kunne kommunisere med andre enn ham, slik at han kan mate deg med sine giftige tanker og voldelige oppførsel. Så du tror det er ingenting bedre der ute for deg, du har bare det han gir deg.

Han vet også at han ikke kan holde på din oppmerksomhet. Etter at du har falt for ham, vet han at han må gjøre noe for å tvinge deg til å bi. For å gjøre dette, har han mestret å kontrollere en hver situasjon, så det ikke skal komme noen overraskelser. Dette gjør at du føler deg som en fange.

4. Han er en komplett hykler

I begynnelsen vil han fremstå som perfekt. Han vil flytte fjell for deg og du ville gjort det samme for ham. Men etter en stund, vil han forandre seg og bli verre og verre. Han vil jukse, han vil være utro, og han vil manipulere deg. Han vil behandle deg som du er den siste på hans liste over prioriteringer, fordi, det er du faktisk.

Og noe som er ironisk, er at du er ment å være konstant perfekt og feilfri. Du må tenke på din oppførsel, og du må være forsiktig så du ikke å sårer ham på noen som helst måte, mens han behandler deg som ingenting.

5. Verden dreier seg rundt ham

Han behøver å være i sentrum av oppmerksomheten og hele verden dreier seg om ham. Hvis du gjør noe som ikke involverer ham, vil han bli sinnsykt sjalu og sørge for at du betaler for ‘feilen’ du har gjort.

Faktisk, så han har ikke en egen identitet. Han trenger deg for å øke hans ego og å mate ham med smiger, som egentlig er ganske tragisk når du tenker over det.

Hvis Din Mann Gjør Disse 10 Tingene Er Han En Giftig Sosiopat

6. Han respekterer ikke dine grenser

Dette er igjen fordi han ikke respekterer deg nok til å bry seg. Vi har alle grenser, vi alle sier stopp når noe er for mye for oss. Vi har ting som vi tåler og ting som vi forakter.

Vel, han respekterer ikke det. Han mener han har rett til å sette dine grenser for deg. Og selv om du er streng, og lar ham til å innse når det er nok, kommer han ikke respektere det. Han vil krysse dine grenser hver gang han føler for det fordi han ikke bryr seg i det hele tatt om hva du trenger eller tror.

7. Han lyver perfekt

Han ble født slik. Stort sett alt han sier er en løgn. Han lyver så bra at du aldri ville tvilt på ham, og han er konsekvent. Han gjør seg aldri bort i det rotet av løgner han skaper.

Selv om du tar ham i en løgn, vil han forbli rolig og samlet. Og han vil lyve sin vei ut av denne situasjonen også.

8. Han vil sakte fortære deg

Han vil bruke deg, og han vil bruke opp all din energi. Dette vil fortsette og fortsette så lenge han trenger det. Selv når du er helt drenert og har ikke noe mer å gi, vil han la deg være for en stund, lade opp, for å så komme tilbake og klage på deg litt mer. Han vil infisere deg med sin giftighet og hindre deg i å se hvor dyktig, sterk og vakker du faktisk er.

Hans hovedmål er å overbevise deg om at du er ingenting uten ham. Og for å oppnå det, spiller han alle typer av emosjonelt, psykologisk spill,bare for å forsikre deg om at han er alt du noen gang kan få. Hvis han prøvde å forholde seg til deg på noen annen måte, ville han blitt alene for alltid.

9. Du kjemper med angst, og du vet ikke hvorfor

Du er engstelig, og du kan ikke finne ut hvorfor. Vel, det er fordi hele forholdet ditt er problemet. Han er problemet. Det er fordi du ikke føler deg bra nok i forholdet, og du føler han er respektløs og slem uten en god grunn.

Du tror alt er din feil, og du skylder på deg selv fordi han lurer deg til å gjøre det. Du tror du er mindre verd, og du begynner faktisk å tro du er heldig, heldig fordi du har noen form for forhold i første omgang. Du er engstelig fordi du overanalyserer små saker som burde være så enkelt, du kan bare ikke se det enda.

10. Han er svært uhøflig mot de mennesker han har ingen interesse for

Han var bare snill mot deg og han gadd bare å imponere deg. Han bryr seg ikke om andre mennesker, og er aldri snill mot noen. Tvert imot, han er svært uhøflig og ubehagelig. Det er fordi han ikke trenger noe fra dem, så han kan ikke skjule sitt virkelige ansikt og behandler dem dårlig.

Når han faktisk trenger noens hjelp, slår han på sin fulle sjarm og får det selvfølgelig som han vil. Etterpå, er du bare en i mengden for ham, helt irrelevant og ikke-eksisterende.