Det virker som om du er i en slags magisk sirkel og uansett hvor du går, vender du stadig tilbake til ham. Noe drar deg til ham, en usynlig kraft et sted inne i deg, og du klarer ikke å stoppe.

Du lovet deg selv at du aldri kommer gå tilbake til ham igjen. Du merket ham som en fra fortiden, og du sverget til deg selv at du aldri ville la ham såre deg igjen. Du gav ham utallige sjanser, og han misbrukte dem alle.

Han lovet han hadde endret seg. Han har ordnet opp i sine problem denne gangen, og han vil gjøre sitt beste for å være verdig deg. Han vil gjøre hva som helst for at du skal gi ham en siste sjanse. Han vil gjøre alle de tingene han har aldri gjort før. Han vil være mer støttende. Han vil sette pris på deg mer fordi han ikke visste hva han hadde til han mistet deg.

Han sier han er ærlig denne gangen. Han vet han såret deg, men han ønsker bare en sjanse til å gjøre det riktig. Han vil aldri bedra deg og fortelle deg løgner igjen. Han vil være snill og åpen for å snakke om det du vil.

Vær den smarte kvinnen du er, og tro ikke på ham. Han vil forbli den samme. Han forteller deg bare hva du vil høre. Han bruker dine følelser – det som er igjen av dem – for å vinne deg tilbake. Og såklart, først kommer det til å være en stor forandring. Du vil også begynne å spørre deg selv hvorfor du noen gang slo opp i første omgang. Han vil være så nær en engel som du noensinne har sett.

Men djevelen inni ham er bundet til å komme ut til slutt. Han vil bli lei av å spille snill og oppriktig. Hans maske vil falle, og du vil se at han er den samme idioten han alltid har vært. Den samme manipulerende drittsekken som gjorde livet ditt til et helvete.

Hvis Du Går Tilbake Til Ham (Selv Om Du Vèt Du Ikke Bør) Er Dette Hva Som Vil Skje

Du vet alt dette innerst inne. Du vet at han ikke kan endre seg enkelt. Det eneste problemet er at du ønsker å tro ham så sårt. Du vil at han skal være en du kan stole på og ha tillit til. Du får trangen til å risikere det en gang til. Å tro på ham i tilfelle han har endret seg, kanskje han elsker deg som du fortjener denne gangen, kanskje han verdsetter kjærligheten du hadde for ham denne gangen.

Men du vet svaret innerst i hjertet. Ditt sinn vet det helt sikkert. Men du tror du elsker ham fortsatt, og du tror at han er en god mann innerst inne, han hadde det bare dårlig den perioden dere var sammen. Livet har behandlet ham dårlig. Du synes synd i ham og du prøver å forstå ham. Du lager unnskyldninger for ham uten at han selv å må si noe.

Det er fordi du har et godt hjerte og en ærlig sjel, men ikke la ham utnytte det. Ikke la ham dra deg inn i den fortryllende spiralen av løgner han har skapt.

Bare fordi du har godhet innenfra, betyr ikke at alle andre har det også. Han har det garantert ikke. Hvis han hadde det, ville han aldri ha såret deg så mye i første omgang.

Om du går tilbake til ham, vil han for alltid forbli den samme. Ingenting vil endre seg. Han kan ha sine fine øyeblikk, men han vil alltid gå tilbake til å være den personen han egentig er. Han vil aldri være verdig deg. Han vil aldri bli like investert i deg som du er i han. Han vil aldri gi deg den kjærlighet, respekt og oppmerksomhet som du trenger.

Hvis du går tilbake til ham, vil han garantert ikke endre livet ditt. Han vil ikke gjøre det bedre. Han vil gjøre slik at du føler deg mer ensom da, enn da du var alene. Han vil ta deg for gitt. Han vil få deg til å gråte igjen. Han vil vise deg enda større smerte. Han vil få deg til å ønske du var singel igjen.

Hvis du går tilbake til ham, vil han vil bryte deg ned, igjen.

Hvis du går tilbake til ham, vil han ikke gjøre deg lykkelig. Han kan ikke gjøre deg lykkelig, fordi han ikke er rett person for deg. Det var noe som alltid var opp til deg selv.

Hvis du går tilbake til ham, plasserer du din lykke i feil hender, og din lykke skal alltid være i DINE hender.