“Dette er hvem jeg er, ta det eller la det være”.

Disse ordene ville bare en følelsesmessig umoden mann sagt under en krangel med sin kvinne.

Psykologer hevder det største problemet er at alle prøver å presentere seg i det beste lyset i begynnelsen av et forhold, så det er vanskelig å se hans virkelige modenhet på det tidspunktet.

Etter å ha fullført forskning på denne saken, laget de en liste over de vanligste typene av følelsesmessig umodne menn.

1. Den Usikre Narsissisten

Hans tillit avhenger veldig mye på hans arroganse. Han tilbringer for mye tid foran speilet og bryr seg bare om sitt utseende.

Under dette laget ligger usikkerhet og frykt for å være sammen med noen som kunne vært mer vakker og vellykket enn ham. Han vil velge en kvinne som gir ham komplimenter og mater hans ego.

Så snart hun slutter med det, vil han overføre sin usikkerhet på henne, klage, og ødelegge hennes tillit.

2. Han er karriereorientert

Hans eneste mål i livet er å bli vellykket i sin jobb. Noe annet enn det er bare bortkastet tid. Misforstå meg rett her – mennesker bør være ambisiøse og gå for sine drømmer, men hvis den ambisjonen gjør at du forsømmer andre viktige ting i livet, da har du et problem.

Han mener at hans karriere er viktigere enn andres behov, følelser eller drømmer. Denne type mann trenger en kvinne som vil støtte ham i alt han gjør og som vil vie hele sitt liv bare for ham og hans karriere.

I det øyeblikket hun bestemmer seg for å sette seg selv først, og Gud forby, be om støtte og noen hengivenhet fra ham, blir han fornærmet og såret, fordi han mener virkelig at hans karriere kommer foran alt annet.

3. Frelseren

Han blir tiltrukket av mennesker som er i dårlige situasjoner. Å hjelpe dem, får ham til å glemme sine egne problemer, og da føler han seg bedre i sitt eget skinn.

Han søker en kvinne som vil få ham til å føle at hun trenger ham sårt. Han vil få henne til å føle seg bra, sørge for at han berømmer hver eneste del av henne, fordi han prøver å unnslippe å konfrontere sine egne problemer.

Hvis han hjelper noen andre, vil han føle seg bra for en stund, men hva skjer når du ikke trenger ham lenger? Han får vondt, han blir knust og går inn i en enda en verre tilstand enn han var i før han gikk inn i forholdet.

Han er ikke forpliktet til deg, eller å elske deg; han er forpliktet til å hjelpe deg kùn for å komme seg vekk fra sine egne problemer. Han er ikke i stand til å virkelig elske noen, fordi han vet ikke hvordan han kan elske seg selv.

Han er ikke i stand til å løse problemer som kan dukke opp i forholdet, fordi det eneste han noen gang har gjort, er å løpe bort fra dem.

Hvordan Gjenkjenne En Følelsesmessig Umoden Mann

4. Den avhengige

Narkotika, alkohol, gambling, eller mat – han er avhengig av dem for å bringe ham glede. Han søker en kvinne som kan gi ham et adrenalinrush.

En gift kvinne, hans ungdoms kjæreste, eller til og med hans eks kan gi ham den typen glede. Etter at han har fått nok av deg, vil han gå videre til sitt neste offer.

Hans største problem er at han ikke utvikler seg selv, så han vil alltid være avhengig av noen, og vil aldri kunne stå på sine egne ben.

5. Mammas gutt

Alle kjenner minst én av dem. Hans viktigste og det eneste ekte forholdet han har, er med sin mamma. Uansett om han elsker eller hater henne, vil han alltid sammenligne andre kvinner i hans liv med henne.

Hun er alltid hans rollemodell, og du vil aldri komme opp til hennes nivå. Uansett hva du gjør, uansett hva du gir ham, har hans mamma har allerede gjort det mye bedre, og ga ham mye mer.

Han søker godkjenning fra sin mor, og du har ikke så mye å si i forholdet. Kvinnen han søker er enten en som er veldig lik sin mor eller det stikk motsatte.

6. Den misfornøyde

Enten det er i sitt arbeid eller i sitt sosiale liv, er denne mannen alltid ulykkelig, misfornøyd, og i en dyp depresjon.

Han har alltid følelsen av at verden er ute etter å ta ham, og dårlige ting skjer bare med ham. Han spiller offeret fordi han trenger noens konstante oppmerksomhet og omsorg.

Å finne en kvinne som vil gi ham en skulder å gråte på – eller enda bedre, en som kan motivere ham og gi hans liv en hensikt – er viktig for ham. Men for kvinnen kan denne typen forhold være ekstremt berusende.

Hun vil gi ham alt han trenger, fordi hun elsker ham. Men jo mer hun gir, jo mer han vil ha, og på et tidspunkt vil han forsvinne ut av hennes liv, fordi han er bedre nå.

Hvis du gjenkjenner noen av disse problemene i din mann, prøv ikke å overbevise deg selv om at du kan forandre ham. Hans giftighet vil mest sannsynlig forgifte deg også. Slutt med å kaste bort tiden din hos ham, og finn noen som er modne nok til å fortjene en kvinne som deg.