Hallo, vakre deg! Jeg vet at vi er forvirrende som bare faen. Liker vi deg? Eller gjør vi ikke det? Det finnes så mange misoppfattelser og feiltolket tegn for om en mann virkelig liker deg eller ei.

Kvinner har en tendens til å overse noen av de tingene som er soleklare for oss, men av en aller annen grunn, så tror de at vi avviser dem eller at vi bare ønsker å være venner.

Vel, for å frigjøre oss alle fra den unødvendige smerten og bortkastede tiden, la oss gå igjennom de tingene en mann gjør for å vise deg at han faktisk, virkelig er interessert i deg.

1. Vi vil prøve å imponere deg

Når jeg finner akkurat den jenta jeg liker, så er sjansene for at jeg prøve å imponere henne store og jeg vil vise henne en ekte mann. Hver en mann vil vise de tingene ved seg selv som han er stolt av.

For eksempel, han vil løfte tunge ting for deg, for å vise hans evner i noe eller ganske simpelt være super høflig for deg og de som er rundt deg, bare slik at han kan imponere deg.

2. Vi vil prøve å holde liv i samtalen

Vi elsker å snakke med deg og høre på deg snakke. Så, av en eller annen grunn, vil en mann gjøre hva som helst for å fortsette samtalen.

Stort sett så vil venn spørre om dumme ting og fortelle de teiteste vitsene, bare for å se deg le og fortsette samtalen. Hva jeg liker å gjøre er å spørre om betydelige ting hvor det er hun som tar seg av all snakkingen, fordi jeg ganske så blyg av meg (tro det eller ei).

3. ØYEKONTAKT!

Det er ingenting mer rent og interessant enn en kvinnes øyne. Vi elsker de vidunderlige fargene og hvordan våre ansikt reflekterer i dem.

Så, vi vil prøve å få deg til å se oss inn i øynene og dersom du prøver å se bort, så vil vi helt klart finne veien tilbake igjen. Om du ønsker å teste om en mann virkelig er interessert i deg, prøv å se ned eller gjem ansiktet ditt fra oss.

Dersom det første du ser når du ser opp igjen er våre øyne som penetrerer igjennom deg og studerer øynene dine igjen, da vet du at det er deg vi vil ha.

4. Vi lener oss mot deg

Ganske enkelt fordi vi ønsker å være så nært deg som mulig, og du vil kanskje se at vi lener oss framover mens vi snakker til deg. Selv om det er en gruppe mennesker der, som følger med, så er det deg som er hans prioritering.

Så, følg med og se etter han som overdrevent lener seg fremover mens du snakker. Han liker deg, helt klart.

5. Erting

Vi alle vet at menn ikke er like komfortable med å vise følelsene sine som hva jenter er og det er av samme grunn at vi har en tendens til å gjøre det på en ubehagelig, ertende måte. Selvfølgelig, gjør vi det på forsiktig og varsom måte, men vær så snill ikke bli sint på oss.

Det er bare en måte for oss å håndtere følelser som overvelder kroppene våre. Så, vi vil si dumme ting og kanskje til og med fornærme deg uten å engang være klar over det.

6. Vi elsker fysisk kontakt

Selvfølgelig, når vi virkelig liker en kvinne og vi har akkurat møtt henne, så vil vi ikke overdrive det.

Men, om litt tid har gått forbi, så vil vi kaste inn litt tilfeldig kroppskontakt som kan inneholde: hånden vår rundt midjen din, holde hånden din mens vi forklarer noe, ta på håret ditt, eller generell fysisk kontakt.

Vi finner alltid på dummer unnskyldninger for å ta på deg.

7. Vi VIL behandle deg annerledes

Om en mann sier at han liker deg, men han behandler deg ikke annerledes enn andre kvinner, så lyver han bare. Ikke tro på en mann som ikke engang prøver å vise deg at du er meget spesiell for ham.

Det er ikke bare min mening heller, det er fakta. Om du virkelig ønsker å se om en mann liker deg, så se ut for de små tingene som gjør deg mer spesiell enn andre kvinner.

Han vil kanskje alltid spørre om din mening på et spesifikt tema, men aldri spørre en annen kvinne som er i nærheten.