Relasjoner er vanskelig. Og noen ganger trenger du å komme opp med gode strategier for å få en manns oppmerksomhet.

Kanskje er du i et langsiktig forhold som har truffet en dårlig periode – der han er fraværende, og du føler at han mister interessen. Det virker som han trekker seg unna, og du vet ikke hvordan du skal håndtere situasjonen.

Kanskje er du bare i begynnelsen av et nytt forhold, og du vil ikke ødelegge det ved å være for klengete. Du vil at alt skal flyte jevnt, men selv om det fortsatt er for tidlig å si noe, føler du at han trekker seg unna.

Ta et dypt pust inn. Du må sakte ned.

De fleste kvinner vil overreagere. De ville gjort noe dumt for å få oppmerksomheten hans. Men det vil ikke du, fordi jeg kommer til å fortelle deg hemmelighetene til å få hans oppmerksomhet, selv om det kan føles som en tapt sak noen ganger.

For situasjoner som dette, for en ‘sykdom’ som heter “ Å trekke seg unna”, trenger du en hemmelig ‘medisin’ som heter “Å ignorere”.

Selv om det virker enkelt og ganske opplagt, tro meg – når følelser er involvert, vil du få en vanskelig tid å kontrollere dine handlinger. Noen ganger kan du ta deg selv i å gjøre ting du sverget du aldri ville gjøre.

Hvis noen fortalte deg en historie om en jente som tekstet en mann selv om han ikke skrev tilbake til henne (eller lignende), ville du sannsynligvis sagt: “Jeg kunne aldri gjort det. Er hun gal? Hvis jeg var i den situasjonen jeg ville ignorert ham fullstendig.” Men her er du, du gjør akkurat det samme, selv om du sa at du ikke ville. Og det enkle du sa om å bare IGNORERE ham, virker nå så vanskelig.

Bruk det å ‘overse ham’ på den rette måten. Begynn med deg selv, deretter jobb deg gradvis frem for å få det du vil ha fra ham.

Her kommer noen tips for å gjøre oppdraget med å ignorere ham og få hans oppmerksomhet tilbake mer sannsynlig til å lykkes:

1. Ignorer behovet om å vise overdrevet emosjonelle følelser.

Dette er en felle mange kvinner faller i. De tror at menn opplever følelser på samme måte som de gjør. Så de viser alle sine følelser for tidlig.

Menn kan bli skremt av det. De opererer på et annet nivå enn kvinner. Det tar dem vanligvis mer tid å finne ut ting for seg selv og for å være sikre på sine følelser før de deler dem med deg.

Hvis du for åpen med dine følelser eller overdriver med emosjonelle display, kan det være grunnen til at han tar en annen retning. For mye ærlighet vil bare få ham til å løpe så fort han kan.

Så, ta det sakte. Timing er alt. Sakte ned til hans tempo, og vis dine følelser når han er klar til å vise deg sine.

Kontroller at dere er på samme nivå. Ved å vise din kjærlighet og tilhørighet for tidlig i et forhold, kan du sende signaler om at du er usikker eller desperat.

Ved å gi ham tid og rom til å tenke, er du på rett spor for å gi dere en sjanse til kjærlighet.

Han vil trolig begynne å lure på hvorfor du endret deg, og hvorfor du ikke gir ham så mye oppmerksomhet som før, noe som vil få ham til å gå etter deg.

2. Ignorer behovet for å overreagere.

De fleste kvinner har en tendens til å hoppe til konklusjoner. Kanskje ingenting er galt, men du antar det kan være fordi han ikke svarte på meldingen din med en gang, eller så har han ikke lagt ved et hjerte emoji på slutten av god natt meldingen.
Uansett hva du gjør, så må du først sørge for at det faktisk eksisterer en grunn til å bekymre deg og til å reagere, og at du i det hele tatt behøver å reagere.

Å konstant klage og lage problem over småting kan få ham til å løpe bort så fort han kan. Ingen ønsker å høre på konstant klaging, spesielt uten grunn.

Velg dine kamper med omhu.

Hvis du virkelig har et problem må du ta det opp med ham, men sørg for at det er verdt det. Hvis han sårer deg på noen måte, bør du fortelle ham det. Men husk at overdrivelse kan kvele et forhold.

Du vil at han skal se deg som en kvinne som ikke overtenker alle hans ord. Ditt liv er ditt eget, og du ikke har tid til å mase om hver lille ting han gjør. Du bør bare ønske å løse større problem.

Han kan også bli overrasket eller bekymret hvorfor du ikke reagerer på de tingene du vanligvis ville reagert på.

3. Slutt å ignorer deg selv, og han vil slutte å ignorere deg også.

Sett deg selv først. Ikke vær så oppmerksom på hans behov og hopp ikke til telefonen hver gang han ringer, og løp ikke til hver siste minutt invitasjon han gir deg. Det nytter ikke å late som om du er opptatt. Du må være opptatt – opptatt med deg selv.

Få ditt liv til å fungere slik du vil ha det. Ta hensyn til dine behov også. Du har dine studier, venner og familie, ditt arbeid, dine karriereplaner, aktiviteter og interesser – ved siden av ham.

Du må kunne ha ditt eget liv, og han bør være en viktig del av det. Hvis du er for imøtekommende, vil han bli vant til det. Han vil ta deg for gitt og naturlig nok anta at du alltid vil lage tid for ham. Han burde være den som justerer sine planer for å passe din timeplan – i det minste noen ganger.

Du trenger ikke å bøye deg bakover for å passe inn i hans planer hele tiden. Kompromisser er alltid en god ting, ikke få ham til å tro at du ikke har et eget liv.

En mann liker inget mer enn en selvstendig kvinne som også er i stand til å lage plass for ham i hennes travle timeplan.

4. Slutt å ignorer dine ønsker.

Ta ledelsen. Planlegg en roadtrip. Lag middag planer. Bestill billetter for å se en film han ville vært interessert i. Kjøp billetter til en konsert med noen musikere dere begge liker. Lag eventuelle planer som du tror ville vært interessant for dere begge. Si at du har organisert en aktivitet for dere og be ham bli med deg.

De fleste kvinner er vant til at det er deres menn som planlegger alle arrangementer. Dette er en måte å vise ham at du er selvstendig og i stand til å organisere aktiviteter, og du vil veldig mye ha ham til å bli med deg.

Det avgjørende her er å si: “Hvis du ikke kan gå, det er okei. Jeg kommer bare spørre noen av vennene mine til å gå med meg, fordi jeg ønsker virkelig å gå. “Hold det casual. Det vil få ham til å lure på, “Hvilke venner?” Og du vil vise ham at du er i stand til å ha det gøy uten ham.

Dette er en subtil måte å ignorere ham på.

5. Varm og kald.

Hvis du stadig ignorerer ham, vil han bli lei av det etter en stund. Han vil føle at han bare treffer en murvegg når han prøver å være med deg, og det vil lede til at han tror det ikke finnes en sjanse med deg. Så gi ham noen hint om at det kan være håp for ham likevel. Du spiller rollen som isdronning, men fra en tid til en annen, gi ham hint om at du har et varmt hjerte under det kalde yttre.

Oppfordre til en samtale med ham når du har sjans. Vis ham at du er interessert i hva han har å si. La ham føle at det han sier er så fengende at du ikke vil gå glipp av et eneste ord. Du kan også tekste ham og spørre ham om informasjon om noe du ikke kan noe om (gjør det bare ikke for opplagt). Hvis du ser at ditt plutselige innslag av oppmerksomhet får ham til å ville snakke med deg mer eller skrive til deg mer, er du på rett vei.
Lag en balanse mellom å ignorere ham og gi ham oppmerksomhet. Du skal ikke oppføre deg helt iskaldt mot ham, men du må bare ikke fremstå som klengete. Spill spillet der du er varm og kald, gi ham akkurat nok til å holde ham hekta, men ikke for mye. Balanse er nøkkelen.

6. Få igang hans sjalusi.

Menn er svært konkurransedyktige, og noen ganger er alt de trenger litt sjalusi for å få dem til å stå opp og gå etter deg. Han kan ikke engang se hva han har rett foran ham før det er en trussel om at noen andre kan ta det ifra dem.

Så flørt, men på en måte der du gir din oppmerksomhet til andre. Snakk med en annen mann, smile mye, ta på hans skulder og ha fokus bare på ham. Sørg for at din mann kan se at du snakker med en annen, og ta ikke hensyn til noe annet enn han du snakker med.

Å vekke sjalusien i noen er en av de farligste taktikkene fordi det kan gi ham en oppfatning av at du er uinteressert, eller at du er interessert i noen andre. Så sørg for å ikke overdrive flørtingen, for mye sjalusi vil bare jage ham bort. Du trenger bare en gnist, ikke en massiv brann.

7. Følg hans ledelse.

Hvis han ignorerer dine tekstmeldinger, spør ham da ikke om hvorfor han ignorerer dem. Gjør det samme – ikke tekst ham tilbake. Ikke ring ham. Ikke insistèr på noe. Ikke tving ting frem. Det er nytteløst.

Han vil være mer interessert når han ikke hører fra deg enn når du sender tekst etter tekst, der prøver å komme til bunns i ting. Ignorerer ham få ham til å lure på hvor du ble av. Det vil lage en million spørsmål i hodet hans. Det gjør at du virker som et puslespill, og han vil være ivrig etter å løse det.

For når du er for tilgjengelig, har det en motsatt effekt. Han vet hvor du er, hva du tenker og han vet at om han ikke tekster deg, så vil det plage deg. Så han har overtaket i denne situasjonen, selv når han har ingen anelse om hva som skjer, og han tror at du sannsynligvis ikke engang bryr deg om han reagerer på tekstmeldingen eller ikke.

Han vil svare til slutt, og når han gjør det, ta deg god tid på å svare tilbake. Ikke få ham til å tro at du har ventet ved telefonen så han skal huske at du eksisterer. Aldri la ham se at du ble opprørt fordi han ikke skrev til deg. Jeg vet at disse spillene kan være slitsomme i lengden, men noen ganger er de nødvendige.

Det er ikke en god idé å investere mye i en person som ikke investerer det samme i deg også. Det er derfor du ikke bør gi mer enn hva han gir deg. Dere bør ta vare på hverandre på samme måte, og gi den samme mengde tid og oppmerksomhet til hverandre.

Selvfølgelig kommer du ikke til å måle og holde styr på hvem som ga mer av seg selv i ulike anledninger, men sørg for at over det hele er dere på samme bølgelengde. Alle dine anstrengelser bør alltid bli gjengjeldt, godta aldri noe mindre.

Hvis du føler at du gir for mye og han ikke gir deg noe i det hele tatt, burde du kanskje revurdere om du vil være i denne type forhold fremover.

Å ignorere noen er også en smart måte å teste om de er virkelig liker deg på. Hvis du ignorerer ham på noen av måtene nevnt ovenfor, og han begynner å jage deg, er du på rett spor. Det betyr at du har hans fulle oppmerksomhet. Hvis han ikke gjør noe annerledes, så vil du i det minste vite hvor dere står, og det vil være hans tap hvis han ikke går etter deg.

Poenget er at menn er enkle skapninger: Hvis du jager dem, vil de trekke seg unna. Hvis du ignorerer dem, vil de jage deg.