Jeg vil holde hånden din, le av vitsene dine, gå ved din side, kose på sofaen, se inn i øynene dine og kysse deg hver eneste dag.

Jeg vil sitte på kjøkkenbenken klokken 3 på natten i mitt undertøy og tulle med deg.

Jeg vil være en av stor betydning for deg og jeg ønsker å gi deg mine dager, uker, måneder og år.

Jeg vil bare være med deg. Jeg ønsker å bringe et smil til ansiktet ditt og gjøre deg lykkelig. Jeg vil være i armene dine og kose. Jeg vil være oppe hele natten og snakke i timevis. Jeg vil høre hva du har på hjertet og hva som er i ditt hjerte. Jeg ønsker å være den du vil dele livet med.

Jeg vil alle disse tingene for oss. Jeg vil at du skal bli min, og jeg vil være din, men det vil ikke være på alle vilkår. Jeg vil ikke nøye meg med noen som ikke er verdt det. Jeg vil ikke miste meg selv til noen som ikke fortjener det.

Jeg vil ikke ha deg hvis jeg må jage etter deg.

Hvis jeg må jage deg, betyr det at du løper vekk fra meg. Og hvis du løper vekk fra meg, vil jeg ikke ha noe fra deg fordi det betyr at vi definitivt ikke er på samme side.

Jeg vil ikke jage deg. Jeg vil ha deg ved siden av meg, og jeg vil vi skal leve sammen i denne ville og galne verdenen. Jeg vil vite at jeg kan lene meg på deg uten å være redd for at du kan forsvinne når som helst.

Jeg vil ikke ha deg hvis jeg må be om din tid.

Jeg har veldig lyst til å være sammen med deg, men det vil ikke skje hvis jeg må be deg om å gi meg tid. Hvis jeg er klar til å gi deg en plass i livet mitt, forventer jeg intet mindre fra deg også.

Jeg vil ikke sitte ved bordet og vente på at du skal finne tid til å tekste meg tilbake. Jeg vil ikke vente på deg for å se om du kommer til å finne tid til å møte meg. Jeg ønsker å være på prioriteringslisten din, fordi jeg er klar til å sette deg på min. Hvis jeg må kjempe for din oppmerksomhet, så er “du og jeg” ikke verdt det.

Jeg vil ikke ha deg hvis jeg må bevise for deg at jeg er verdt det.

Hvis du ikke er i stand til å se selv at jeg er verdt det, så er det ingenting jeg kan gjøre for å bevise at du tar feil. Det er ikke en ting jeg kan gjøre for å overbevise deg om det motsatte. Og når sant skal sies, så vil jeg ikke måtte bevise for deg at jeg er verdt det.

Jeg vil at du skal akseptere meg for den jeg er. Jeg vil at du skal respektere mine verdier, og jeg vil føle meg validert av deg. Fordi dette er akkurat hva jeg er mer enn villig til å gjøre for deg.

Jeg vil ikke ha deg om noen andre kan få deg.

Jeg har alltid vært den type jente som misliker noe som noen andre kan få. Hva er verdien i deg om du er så enkel? Hva er så spesielt med deg når alle andre jenter kan få deg? Og hvem skal love meg at du ikke går i fra meg for en annen jente om du ikke har dine standarder satt rett?

Jeg ønsker å være i stand til å stole på deg. Jeg vil vite at du aldri ville erstattet meg med en tilfeldig jente, så lenge jeg er snill mot deg. Jeg vil vite at jeg betyr noe for deg og at jeg tilfører en verdi til livet ditt. Jeg ønsker ikke å være med deg om jeg lett kan erstattes.

Jeg kommer ikke til å gå for det med mindre du viser meg at du vil ha meg.

Jeg har vært gjennom mye i livet mitt. Stol på meg, det siste jeg ønsker å gjøre er å jage etter noen som ikke ønsker meg i hans liv. Så jeg kommer ikke gjøre det. Jeg kommer ikke gjøre deg til min nr.1 hvis du ikke viser meg at du ønsker å være der.

Jeg vèt at et forhold mellom to mennesker kan være rotete, men det bør aldri være vanskelig. Jeg vet at det krever innsats, og jeg er villig til å jobbe for oss om du gi meg noe å jobbe for.

Få meg ikke til å gjøre alt for å kunne bli din jente, fordi jeg vet når det er på tide å slutte å gi meg selv til noen.

Hvis du vil ha meg i livet ditt, flytt på deg og gi meg en plass. Det kan være så enkelt som det.