Det er ingenting verre eller mer smertefullt enn å se at den personen du kjenner aller best, sakte forvandles til noen du pleide å kjenne. Det er ingenting som er verre enn å se på at noen du hadde tilknytning til på så mange områder blir helt ugjenkjennelig.

Det er ingenting som er verre enn å elske noen men og måtte la han gå. Og dette er hva jeg føler for deg og om oss nå.

Jeg forstår helt ærlig ikke hva som skjedde med oss. Vi var sjelevenner, vi pleide å forstå hverandre med et simpelt blikk, du hadde ryggen min og jeg hadde alltid din. Jeg trengte ikke engang å tenke meg om to ganger om hva jeg betydde for deg, jeg visste at jeg var din verden, slik jeg visste du var min.

Du respekterte meg så mye mer. Jeg var din prioritet og uansett hva som skjedde, tok du alltid min side. Du tillot aldri noen å baksnakke meg. Du stolte mye mer på meg, du elsket meg mye mer og du satte mye mer pris på meg enn du gjør nå.

Vi var partnere. Vi delte alt sammen og det var ingenting vi ikke kunne overvinne sammen.

Jeg pleide å ligge våken om kvelden og takke Gud for at han sendte deg min vei. Du var enhver kvinners drøm. Og jeg håpet at vi skulle forbli slik til slutten av våre liv. Kun du kunne få meg til å føle meg som den eneste kvinnen i denne verden, og helt ærlig ingen fikk meg til å føle meg slik, ikke nå, aldri.

Men litt etter litt begynte eventyret vårt å svinne bort.

Vi ble til de elendige parene som allerede hadde tilbrakt sine liv sammen og som bare var lei av hverandre. Og det er akkurat hva som skjedde. Vi ble lei av hverandre. Vi begynte å ta hverandre for gitt.

Du brydde deg ikke lenger om å imponere meg. Du brydde deg ikke lenger om jeg var lykkelig eller trist. Du ville heller tilbringe tid med noen andre, mens på den andre siden ville jeg gi alt for å ha deg ved siden av meg, så lykkelig og forpliktet til meg som du pleide å være.

Du ler ikke lenger av vitsene mine. Ingenting jeg gjør er bra nok for deg. Tingene som underholdte deg før vekker ikke noen følelser i deg lengre. Uansett hva jeg gjør, kan jeg ikke bringe den gamle deg tilbake. Og for å være ærlig å leve med den nye deg er som å leve med en romkamerat som ikke liker deg. Du gjør alle oppgaver sammen, men unngår hverandre og hater nærværet til hverandre.

Jeg lurer på hvor det brennende begjæret vi hadde for hverandre forsvant?

Ikke misforstå meg, jeg elsker deg fortsatt. Når du er nær meg vil jeg bare ta hånden min gjennom håret ditt. Jeg vil at du skal trekke meg inn i dine armer og holde rundt meg. Jeg lengter fortsatt etter dine lepper, da de var presset mot mine. Jeg vil fortsatt gi livet mitt for deg.

Den eneste fremtiden jeg ser er med deg. Og jeg vil være ved din side uansett hvor elendig jeg føler meg. Men jeg tror vi begge fortjener bedre enn dette.

Du skjønner, jeg elsker deg fortsatt men jeg liker deg ikke. Jeg liker ikke denne nye personen du har blitt. Jeg liker ikke denne nye mannen som ikke kan se meg. Jeg liker ikke denne mannen som tar meg for gitt. Jeg liker ikke denne mannen som velger alle andre over meg. Jeg liker ikke denne mannen som får meg til å føle at jeg ikke lenger er elsket eller ønsket.

Vi er begge elendige i dette forholdet og det er hvorfor jeg må gi slipp på deg.

Jeg må la deg gå for fortiden vår sin skyld. For alle de vakre øyeblikkene, for all vår kjærlighet. Jeg vil ikke bli her lenge nok til å se at hvert hyggelig øyeblikk vi hadde blir erstattet med de stygge. Jeg vil ikke glemme hva vi hadde fordi det var flere gode minner, enn dårlige.

Jeg vet hvor mye du er i stand til å elske, og det er hvorfor jeg ikke bosetter meg for dette, det du gir meg nå. Å holde fast i dette gir oss ingenting godt. Noen av oss trenger å være modig nok til å ta farvel og trekke oss ut av denne giftige cellen vi har blitt fanget i. Det kan like så gjerne være meg.

Når du finner deg selv igjen, vil jeg vente på deg.

Dette er ikke et evig farvel så vær så snill å ikke se på det slik. Det er bare en liten “La oss ses senere”. Finn veien din tilbake til meg når du er en bedre versjon av deg selv og jeg vil vente på at du skal komme tilbake til meg når jeg er en bedre versjon av meg selv.

Når du begynner å ta partneren din for gitt og det ikke er noe som helst du allerede har gjort, da er det en siste ting du kan prøve. Vis han hvordan livet deres vil se ut uten hverandre.

Det er akkurat hva jeg gjør nå.

Jeg går min vei og jeg lar deg gå. Jeg tar avstand fra deg siden jeg ikke har noen andre alternativer igjen. Hvis du bryr deg vil du våkne opp som jeg gjorde. Hvis du fortsatt elsker meg, vil du komme tilbake for meg, og jeg lover deg at jeg vil være der for å ta tak i hånden din.

Finn meg igjen når du er den samme mannen jeg falt for. Fordi den personen du er nå er verken noen jeg kjenner igjen eller noen jeg ønsker å tilbringe resten av livet mitt med.