1. Skytten

Skytten er helt klart det heteste stjernetegnet. De er definitivt på topp når det gjelder ‘booty calls’ og engangs-nummer.

De er klare uansett når og hvor; tid og sted spiller absolutt ingen rolle for dem. Om sexlysten deres skyter opp, og det vil den, må de bare lyde etter og dekke behovene sine.

Det å ha sex trenger ikke engang å være følelsesladet for dem. Fysisk lyst er mer enn nok.

2. Skorpionen

De bruker sex for å ro ned nervene sine; det avslapper dem og gjør dem lykkelige. De er ekstremt heite og andre kan føle og se deres seksuelle energi, noe som sprer seg overalt.

Du behøver ikke å prøve så hardt for å forføre en skorpion, spesielt ikke om de liker deg. Litt berøring på et lår eller en utilsiktet ripe og de er din.

3. Væren

De har en trang for å se etter nye utfordringer og eventyr, noe som forklarer deres kortlevde forhold. Selv om deres forhold kanskje er korte, så er de ekstremt lidenskapelige.

Du vil aldri glemme en natt tilbrakt i en værs seng. Når fristelsen slår til, holder de seg aldri tilbake. Det er derfor de liker å ha sex på alle slags plasser.

4. Steinbukken

Selv om steinbukker ikke vurderer sex som en prioritet, vil de allikevel ikke kunne motstå lysten, det viser seg at de er suverene elskere. De kan oppnå en orgasme og være klar for en ny med kun noen minutters mellomrom.

Så, om du ønsker å ha sex med en steinbukk, bør du komme med dine beste forutsetninger og husk på å holde deg godt hydrert. Fordi, det å ha sex med en steinbukk er en lek som vil vare en hel ettermiddag.

5. Fiskene

De har ikke sex hele tiden. De ønsker å finne en som er spesiell for dem, som de kan danne en dypere forbindelse med.

Men, det betyr ikke at deres sexlyst ikke eksisterer. Ikke la deg lure av deres sensitivitet. Fiskene har kanskje ikke så mye sex, men de ser virkelige mye porno.

På den positive siden, har de mye erfaring og de vet akkurat hvor de kan skal ta på seg selv for ultimat tilfredsstillelse.

6. Løven

Løver tenner på vakkerheten av den menneskelige kroppen. De er ekstremt lidenskapelige og visuelle.

Men, når de er single, er ikke deres sexlyst så meget høy. De føler den, men ikke så mye som når de er i et forhold med noen som passer dem både fysisk og mentalt.

Når de endelig finner den personen, blir sexlysten deres utrolig høy og de ønsker å ha sex hvert eneste sekund av dagen.

7. Tvillingene

Tvillingene er meget tiltrukket av fantasier. Deres intellekt er det som gjør deres libido så høy, men i situasjoner hvor de ikke fantaserer, er deres sexlyst enten ekstremt høy eller ikke-eksisterende.

Det dreier seg helt om deres humør og hvor stresset de er i det tidspunktet. Om stresset ikke er så veldig høyt, vil de kun tenke på sex. Og dersom stressnivået er høyt, vil sex være det siste de ønsker.

8. Vekten

Vektene føler seg aldri mer levende som når de har sex. De blir knyttet til den personen de er til sengs med meget lett og du kan ekskludere tilfeldig sex for dem.

De avskyr utroskap og selv når de de ser noen som er fysisk attraktive vil de ikke føle trangen til å hoppe til sengs med dem. Noen ganger vil de bare nyte synet av det vakre de har foran øynene sine.

9. Vannmannen

De kan være svært selv-observante og vil nesten alltid sette sine egne behov foran andres. Det samme gjelder i deres sexliv.

Om du ikke prøver å injisere sex med dem, vil de ikke engang prøve heller. Og om du prøver å forføre dem, vil de akseptere og følge strømmen, men det å gjøre noe av eget initiativ er vanligvis ikke et valg en gang.

10. Jomfruen

Du vet aldri helt med jomfruer. De har perioder hvor sexlysten deres er skyhøy og plutselig er den ikke å finne igjen.

De nyter sex, men de ønsker ikke å overdrive. Det å ha sex nå og da er helt greit ifølge dem. De er ikke gjerrige sånn sett, og de er tilfredsstilte med hva enn de får.

11. Tyren

De er mer sensuelle enn seksuelle og deres sterkeste våpen er forspill. Spenningen de bygger med deres partner kan være bedre enn selve sexen.

Og dersom de måtte velge, så ønsker de heller en sensuell massasje eller fotmassasje enn å elske. Faktisk, så det ikke deres feil at de ikke er gal etter sex fordi de ikke har hatt noen god opplevelse med det tidligere.

12. Krepsen

De er meget sensitive og de assosierer ikke sex med følelser. Om du spør dem, så er dette to helt forskjellige ting.

I sengen, ønsker de å bli guidet av deres følelser fremfor en rå seksuell lyst. Holde hender, kysse eller dype intelligente samtaler gir dem mye mer glede enn sex i seg selv.