Når du finner en bestevenn, ser du etter kvaliteter i mennesker du elsker. Enten det er humor, medfølelse, den samme tenke prosessen, eller det vanlige “Jeg hater de samme menneskene som deg”, du vet hva du vil ha og liker. Så her kommer kvaliteter som beviser at du har funnet din bestevenn for livet.

1. De er de første menneskene du går til når det skjer noe dårlig

Vi har alle disse øyeblikkene når vi har lyst til å klage om kollegaer, professorer eller betydelige andre, eller at bilen din ikke fungerer og du trenger hjelp. De er de første vi kontakter fordi vi vet at de vil droppe hva enn de holder på med for å snakke med oss og redde oss ut av situasjonen.

2. De får deg til å le når alt du har lyst til er å gråte

Vi har alle dager der tårene våre renner som en elv, men vår beste venn gjør at vi alltid smiler og minner oss på om hver eneste dårlig dag passerer. Hvem visste at en person kunne hjelpe så mye i livet?

3. Partnere som holder sammen

Young Women Travel Together Concept

Du vet at du har funnet din beste venn når han eller henne er den eneste personen du forplikter deg til å spørre om hvilke valg du bør ta i livet. Hei, du er enda ung, og du fortjener å være litt vågal noen ganger! Spesielt med din bestevenn!

4. “Jeg er glad i deg” er en ting

Til alle som sier “Jeg er glad i deg!” til deres bestevenn, du vet nøyaktig hva jeg snakker om. Det er ofte en veldig viktig ting å si før du henger på telefonen eller når dere forlater hverandre etter å hengt sammen. Og til alle menn som sier de ikke gjør dette – “Jeg er glad i deg kompis!” gjelder også!

5. “Oh my god jeg hater dette (sett inn person eller ord)”

Denne teksten eller samtale emnet har du garantert hatt med din bestevenn. Det ender vanligvis med at dere ikke kan slutte å le etterpå og går for å finne mat eller kaffe. Jeg mener, hvem kommer til å klage på dette?

6. De er dem du går flere dager uten å snakke med og du trenger ikke være bekymret over vennskapet deres

Dere vet begge at dere har hvert deres liv, og at dere ikke trenger å snakke med hverandre hver eneste dag. Du forstår også at om du må gå en hel uke uten å snakke med hverandre, vil ikke noe endre seg neste gang dere ser hverandre. Det er alt som betyr noe.

7. De er dine største støttespillere

De er alltid der når det gjelder. Enten det er å støtte deg under forskjellige situasjoner du er involvert i, eller gjennom vanskelige beslutninger du må ta i livet. Du vet at du alltid kan regne med at de vil være der for å heie på deg. Det er ganske kult å ha noen du kan regne med, og som alltid kan regne med at du er der for dem.

8. De Tar Deg i Forsvar Uansett Hva

Noen venner er kun venner, og dersom noen sier noe dårlig om deg vil de kanskje ikke droppe inn og si “Unnskyld, det er faktisk bestevennen min du snakker om, slutt å snakk dritt!” Men, det er hvorfor de kun er dine “venner”, ikke din BESTE venn!

9. De får deg til å lo hardest og lengst

Young Women Travel Together Concept

Enten det er noe tåpelig du gjorde eller noe hysterisk morsomt, vil du alltid finne at du ler mest når du er med dem. De sier at latter er mat for sjelen og dersom du har en sann bestevenn, vil du garantert være enig i dette.

10. Netflix and chill er faktisk bare Netflix and chill

Du og din bestevenn ble fornærmet da dere fant ut andre prøvde å gjøre dette til noe helt annet enn det egentlig er. Fordi jeg mener du gjorde dette til en morsom ting før en random jente og gutt gjorde det til et hint for noe annet….

11. Stygge Snapchats er ting som betyr noe

Er du virkelig bestevenner dersom du ikke har sendt hverandre forferdelige snaps som kunne bli brukt som blackmail materiale? Jeg tror nok ikke det!

12. De forstår deg og humøret ditt

Noen dager er bare ikke dine dager, men de holder det aldri mot deg. De er alltid den første til å muntre deg opp med favorittsnacksen din og til å hjelpe deg å få tankene på andre ting.

13. De er en del av familien din

Dine foreldre vet garantert dem veldig og ser på dem som en ekstra datter eller sønn og de alltid over på middag. Det er kult å ha søsken du faktisk kan velge.

14. Besøker toalettet sammen

Det spiller ingen rolle hvor du er, men om dere er sammen er det normalt at dere besøker toalettet sammen også. Og ingen av dere tenker over det når dere gjør det. La oss innrømme det – det er spesielt jenter som alltid gjør dette.

15. De elsker hele deg, det gode og det dårlige

Det er kult å vite at noen har ubetinget kjærlighet for deg, bortsett fra dine foreldre.

Jeg takker deg så mye min bestevenn, for å være en person jeg alltid kan regne med bryr seg om meg og elsker meg! Du er noen jeg aldri kunne levd foruten.

Kjærlig hilsen,
Din Bestevenn