Kjære bestevenn, det finnes ikke ord kan beskrive min kjærlighet for deg. Jeg vil bare du skal vite at jeg aldri ville blitt til den jeg er i dag om jeg ikke hadde møtt deg. Du er alltid der for meg i mine tyngste øyeblikk og du er alltid den jeg kan støtte meg til.

Takk for din uforbeholdne kjærlighet og støtte. Takk for alle netter jeg har tilbragt liggende på fanget ditt, mens jeg har grått over en eller annen gutt som dumpet meg. Du har vært så beskyttende og omsorgsfull, og det vil jeg aldri glemme.

Takk for hvert eneste gode råd, hver eneste tåre du har delt med meg. Jeg kan ikke få takket deg nok for alt du gjør for at jeg skal føle meg bedre.

Jeg vet at livet vil prøve å skille oss, men jeg vil du skal vite at jeg aldri vil glemme deg. Jeg vil alltid være nær deg og selv om vi ender opp på forskjellige skoler, eller livet skiller oss på annen måte, vil jeg alltid beholde kontakten med deg.

For når sannheten skal sies, er du Meredith til min Yang Uten deg, hadde ikke livet mitt hatt noen mening. Og vet du hva? Jeg tror Gud sender en engel til hver av oss for å ta vare på oss og være hos oss i gode og onde dager.

Jeg tror at du er min. Uansett hva som skjer, vil du alltid være min person. Du vil alltid være solen som kommer etter regnet og den jeg kan ringe aller først når noe trist skjer meg.

Du vil også alltid være den jeg vil ringe aller først for å dele mine lykkelige øyeblikk med. For det er det du er – min andre halvdel, eller sjelevenn, søsteren jeg aldri har hatt. Du er den som fullfører setningene mine, den som ser at noe er galt uten at jeg behøver å si noe.

Du er min skytsengel og ingen kan noen gang erstatte deg. Jeg vet at jeg kommer til å ha mange venner i løpet av livet, men min kjærlighet for deg er evigvarende. Jeg lover deg at jeg alltid vil være der for deg, slik du alltid er der for meg.

Jeg vil prøve å delta i livet ditt så mye som mulig uansett om jeg gifter meg og får barn, vil jeg aldri glemme deg. Du må ikke tro at noen annen kan erstatte den plassen du har i hjertet mitt, for det er umulig.

Om jeg får meg kjæreste, lover jeg at jeg aldri skal glemme deg. Jeg skal fortsette å tilbringe tid sammen med deg fordi den tiden jeg tilbringer sammen med deg er dagens beste kvalitetstid.

Å prate med deg er som å gå til psykoterapi der vi forteller hverandre om problemer og sammen finner ut hvordan vi skal takle dem.

Sammen med deg er alt mye lettere og selv om jeg skulle få hjertesorg vet jeg at det ikke vil gjøre så vondt når du er der.

Du er roen i alt kaoset i mitt liv. Du er alltid den som forstår meg når jeg sier noe. Uansett hva jeg gjør, dømmer du meg aldri, for du vet nøyaktig hvordan jeg har det akkurat da.

Jeg vet jeg alltid kan fortelle deg mine mørkeste hemmeligheter og at du vil ta de med deg i graven. Det er derfor jeg er så uendelig glad i deg og jeg ønsker deg alt det beste livet kan gi. Jeg håper du finner en mann som vil elske deg som jeg gjør.

Jeg håper en dag når vi begge har barn, vil vi tilbringe mye tid sammen slik at barna våre vil bli bestevenner som oss. Jeg vil du skal vite at jeg alltid vil være der for deg uansett når du skulle ha behov for meg, akkurat som du er der for meg når jeg trenger deg.

Jeg vil aldri glemme hvordan du favnet om meg den gangen alle andre forlot meg. Det er et minne jeg vil ha med meg innerst i mitt hjerte for alltid.

Og når jeg tenker på alt jeg ønsker å oppnå i livet, forestiller jeg meg alltid at du står ved siden av meg. Du vil være min medsammensvorne. Du vil være den som står ved nin side når jeg gifter meg. Du vil være mine barns “tante”. Men mest av alt vil du være min person.

Jeg vil bare du skal vite at jeg elsker deg helt til månen og tilbake og jeg kan rett og slett ikke vente på at vi skal skape oss mange flere fantastiske minner sammen

Kjærlig hilsen,
Din bestevenn