Vi alle vet at ekte vennskap kan være vanskelig å finne og til og med vanskeligere å holde. Men når du finner “din person”, din “sjel søster”, og den savnede delen du mangler i en venn, blir du ansett som velsignet.

Du har noen som kjenner deg dypt inne, noen som elsker deg betingelsesløst og noen som alltid gir kjærlighet til deg med en gang, hva mer fra livet kan en person ønske seg?

For meg er bestevenninnen min som en søster jeg aldri hadde. Noen jeg ikke har kjent hele livet, men føles som jeg har. Vi hadde begge venner før som vi trodde var våre beste.

Men så ble vi dolket i ryggen, brukt og forrådt, og vi hadde også vanskeligheter for å åpne oss for andre.

Men på en eller annen måte da vi møttes, følte jeg meg knyttet til henne. Det føltes som om vi allerede kjente hverandre og at det var trygt å snakke åpenhjertig med hverandre.

Jeg tror at slik vennskap er sjeldne. De er noe helt fantastisk. De er noe å være takknemlige for og som aldri kan tas for gitt. Fordi livet forandrer seg, mennesker kommer og går og forhold avsluttes. En bestevenn derimot er noen som er der livet ut.

Det finnes millioner av ting jeg ønsker å takke bestevenninnen min for men her er de viktigste. Jeg vet at noen av dere er så heldig som meg og har funnet din sjel søster i dette livet og vil relatere til disse:

1. Takk for å være smertefullt ærlig

Jeg vet at jeg alltid kan stole på at du sier det som det er. Du vil ikke røre rundt grøten før du spiser den. Bestevenner fungerer ikke på den måten.

Selv om jeg ikke vil høre at fyren jeg liker ikke er noe mer enn en fuckboy som kun lar meg leve i håpet, sier du det til meg likevel. Du vet at det vil gjøre vondt å høre det, men du sparer meg for enda mer smerte i fremtiden.

Dette er kun et av eksemplene på hva som skjer i livet mitt, og når jeg trenger en virkelighetssjekk vil jeg gå til deg fordi jeg vet at selv om du virker hard, er du alltid hundre prosent ærlig og har min lykke og beste interesser i hjertet.

2. Takk for alle de gangene du kjente meg bedre enn jeg kjente meg selv

Du er den som ser gjennom falske smil og vet når jeg trenger en klem mer enn noe annet. Takk for at du forteller meg at jeg er på vei mot feil retning og at jeg bedrar meg selv.

Takk for å være den som kjenner meg selv når jeg mister sporet av hvem jeg er. Du er alltid der for å være mitt speil.

3. Takk for de små tingene som betyr mye

Du vet om alle disse tingene som virker så ordinære og ubetydelige, som å sende meg en god morgen melding eller ønske meg en trivelig dag på jobben, sende meg noe morsomt, sende meg noen meningsfulle, inspirerende sitater eller en artikkel jeg kan relatere til, samt tagge meg i de rette memene og fortelle meg noe kun jeg forstår.

Disse tingene betyr noe. De forteller meg at jeg har noen som tenker på meg hele tiden og som deler min unike sans for humor. Disse små store tingene betyr mye og noen ganger lyser de opp hele dagen min.

4. Takk for at du lytter til mitt meningsløse drama

Jeg vet at jeg noen ganger kan spinne samme historien på forskjellige måter for å så komme til den samme konklusjonen.

Takk for at du ikke børster meg av skulderen og henger med fordi du vet jeg trenger det, så jeg lettere kan helbredes.

Du er virkelig noe fordi du aldri klager og noen ganger kjeder jeg meg selv i hjel med mine analyseringer.

5. Takk for at du roer ned mitt overtenkende hode

Jeg analysere og dissekerer hver eneste lille ting og det gjør også du. Man skulle tro at vi drar hverandre dypere inn i det og gjøre en enda dypere analysering og tenker hele tiden på alle de mulige og umulige tingene i livet, men på en eller annen måte drar vi hverandre ut av kaoset.

Kanskje fordi det er enklere å se dine egne atferdsmønstre i noen andre. Det er enklere å si når det er på tide å stenge av alt og leve i øyeblikket.

6. Takk for all moroa og all latteren vi har delt

Det er ingenting i denne verden som er bedre enn å ha noen du kan være deg selv med. Noen du ikke trenger å skjule dine rariteter foran. Noen som får deg til le så hardt at det gjør vondt i magen.

Noen som holder deg våken kun fordi de vil snakke med deg om alt og ingenting. Noen som vil danse natten lang og overleve hangovers med deg.

Noen å spise pizza med sent på kvelden. Noen du kan reise med. Noen som vet hvordan man kan gjøre det beste ut av enhver situasjon.

7. Takk for at du er ditt utrolige selv

Takk for at du er min skulder jeg kan gråte på. Takk for at du er glad for mine vegne. Takk for at du er der for meg uansett hva. Takk for at du holder mine hemmeligheter og deler dine.

Takk for respekten. Takk for at du tror på meg selv om jeg ikke er i stand til å gjøre det selv. Du er min beste støtte og min stein. Du er uerstattelig.