Kjære bestevenn,

jeg vet at du ville motsagt meg på dette, men du fortjener hele verden. Det slår meg at du ikke engang er klar over det noen ganger. Egentlig er du ikke klar over det meste parten av tiden. Og tar meg selv ofte i å lurer på hva jeg har gjort for å fortjene deg, og jeg takker Gud for at våre veier møttes den dagen de gjorde. Fordi du er det beste som har skjedd meg på lang tid.

Du lyser opp rommet i det øyeblikket du går inn i det, og du er så uvitende om det. Og det er så vanskelig å ikke legge merke til det. Det faller naturlig for folk å skifte sin oppmerksomhet til deg, og du er ikke engang klar over det. Fordi du er ikke er en oppmerksomhet søker. Du prøver ikke en gang og likevel er du mer enn hypnotiserende.

Du er den type person som gjør folks hjerter varme når de er rundt deg. Du får en hver person rundt deg til å føle seg bedre uten at du engang prøver hardt. Å være snill kommer så naturlig for deg. Og jeg er glad for at jeg kommer til å være rundt deg og har din godhet som varmer mitt hjerte også.

Du er en person som noen kun kan leve uten om de aldri har levd med deg før.

Fordi når du kommer inn i noens liv, først da kan de forstå hva det betyr å ha noen som virkelig bryr seg om dem. Og de ender opp med å trenge deg. De ender opp med å trenge din varme og din godhet, fordi det er så lett å bli avhengig av det.

Folk trenger deg fordi du er alles skulder å gråte på. Du er deres hjelpende hånd i tider de lider nød. Du er den første til å kjempe for de menneskene du bryr deg om, og siden jeg kjenner deg, tviler jeg på at du ville tenkt deg om to ganger før du hadde hoppet inn i en slåsskamp for dem du virkelig elsker.

Det som slår meg mest er din evne til å tilgi. Selv om noen knuste hjertet ditt, selv om de forrådte deg eller såret deg, ville du alltid finne en måte å tilgi dem på. Du finner en måte å gå videre på. Noen ganger tar det mer tid og noen ganger tar det litt mindre, men du klarer alltid å se gjennom menneskers feil. Fordi du liker å tro at det er mer til dem enn deres feil. Du mener at alle fortjener å bli elsket, og alle fortjener en ny sjanse. Du finner håp i mennesker der ingen noen gang ville tenke på det, og du fortsetter å kjempe når en normal person ville har gitt opp for lenge siden.

Du finner en grunn til å tro på folk, selv når de ikke tror på seg selv. Du er alltid der for dem, selv om de ikke alltid er der for deg. Og du bryr deg om dem selv når de glemmer seg selv. Jeg kan ikke huske en eneste person du gav opp på, fordi du er alltid der for å tilby folk dine armer og en klem, ditt hjerte har alltid medfølelse for dem og du lytter til dem og viser dem at de ikke er alene.

Du gir ikke slipp på folk, du finner alltid en grunn til å bli og kjempe for dem. Du gir din kjærlighet uten å holde noe tilbake, fordi kjærlighet for deg, er ikke et alternativ; kjærlighet er ditt mantra, og du bestemmer deg for å gi all din kjærlighet til andre uten selv å forvente noe tilbake. Det er hvor uselvisk du er. Det er det som er så fantastisk med deg. Og det er det jeg elsker mest med deg – og det faktum at du alltid bærer ditt hjerte åpent for alle å se.

Det er ikke bare andre mennesker som trenger deg. Jeg trenger deg også, mer enn du kan vikle tankene dine rundt. Fordi du er sterkere enn du innser. Du er en fighter og ennå så er du så følsom og snill. Du er morsom og du er smart. Du er vakker, og du er fantastisk. Du er alt dette; så mange ting på en gang, og jeg har aldri møtt noen helt som som deg.

Du endrer mennesker, men la ikke noen gang folk forandre deg. Ikke la dem ødelegge din godhet eller gnist. Ikke la dem få deg til å bli noe annet eller få deg til å tro at du bør være noen andre enn du er, du er en som Gud skapte nesten helt perfekt. Du er den enkleste personen å elske på denne jord, og ikke la noen overbevise deg om noe annet.

Aldri endre deg noen gang. Ikke gi opp på den personen du er, og aldri gi opp på meg. Fordi du er en sann velsignelse i livet mitt, du er min søster, kanskje ikke av blod, men definitivt i hjertet.

Jeg vet at du ikke ser deg selv på den måten jeg har skrevet her, men det er bare fordi du aldri har sett på deg selv gjennom mine øyne. Du fortjener verden fordi du er der for folk som trenger deg og du gjøre verden til et bedre sted.

Jeg vil bare at du skal vite at jeg ser deg. Og jeg beundrer alt du har vist meg opp til dette punktet. Jeg beundrer din godhet, ditt mot og ditt driv. Selv når du faller, bli du aldri umotivert. Og når jeg faller, drar du meg opp. Og jeg vil takke for at du valgte meg, og at du vil være en del av livet mitt. Jeg er evig takknemlig for å ha en som deg i livet.

Kjærlig hilsen,

en av de mange du aldri har skuffet.