Bare ta et øyeblikk og se dem litt dypere i øynene – du vil se hvor torturerte og slitne de ser ut. Alle de siste kjærlighetsforholdene har satt dype arr, men hun gjør sitt beste for å skjule dem.

Hun er en jente som en gang elsket så dypt og helhjertet at det ødela henne, men nå er hun tilbake, sterkere enn noen gang, hun stiger opp fra asken som en Phoenix.

Men det er en ting du ikke vet om henne, hun elsker litt annerledes enn andre…

Og dette er hvordan:

1. Hun vet sin egen styrke

Hvis det er noe i livet hun har lært, er det hvordan man skal være sterk. Etter alle de dårlige tingene som har skadet henne, lærte hun (på en tøffere måte) å takle livets problemer. For en jente som dette, vil det ikke være et problem å plukke seg selv opp etter en dårlig dag. Nå vet hun at hun er i stand til å gjøre alt mye bedre enn hun trodde hun kunne. Og når livet serverer henne sitroner, vil hun lage lemonade!

2. Hun vil ikke åpne seg opp for deg med en gang

Det finnes et ordtak som sier: “Et brent barn frykter ilden”. Dette er hvordan en ødelagt jente reagerer når hun møter noen nye. På grunn av at hun har gått igjennom et forhold som førte til en emosjonell død og som etterlot dype arr, klarer hun ikke å endre seg over natten. Det vil ta litt tid for henne å være komfortabel nok til å åpne seg opp for deg. Men husk at når hun endelig bryter fri, vil du innse at hun var vel verdt ventetiden!

3. Når hun gjør det, vil hun kunne fortelle deg sin historie

Hun har vært gjennom så mange dårlige saker i det siste, og det er normalt om hun ikke ønsker å dele dem med deg. Men når hun føler seg klar, vil hun fortelle deg om den tunge emosjonelle byrden hun bar hele denne tiden. Selv om hun vil gråte eller hennes stemme blir skjelven, vil hun ikke gi opp før hun deler det siste fra hennes fortid med deg.

4. Hun holder avstand

Det er ikke lett for henne å åpne sitt hjerte hver gang hun møter noen nye. Hun vokter hjertet fordi det var en gang hun ble såret av å åpne seg, og hun vil ikke føle den type smerte igjen. Hvis du behandler henne rett, vil du kanskje være den spesielle personen som vil rive ned alle beskyttende barrierer hun har bygd opp over tiden.

5. Hun er utfordrende

Det er mange kamper bak henne, så det vil alltid være en konstant følelse av at krigen ikke er over. Et liv med henne vil ikke være en jevn tur, mer som en berg og dalbane av følelser. Likevel, hvis du bestemmer deg for å holde henne i hånden i de dårlige dagene som kommer, vil du ikke bli skuffet fordi hun er absolutt en man vil beholde.

6. Hun vet sin egenverd 

Hun har opplevd så mange dårlige ting gjennom livet, og det er derfor hun ikke vil godta mindre enn det hun fortjener. Alle de tingene som skadet henne emosjonelt viste henne hvor sterk hun egentlig er. Det er derfor hun nå ikke lar andre lyve og manipulere henne lenger, og hun har en jævla god grunn til å føle slik – hun er helt enkelt fantastisk!

7. Hun kjenner til ekstrem lykke

En jente som dette vet hvordan det føles å gråte hele natten lang å tenke på hennes kjære. Hun kan likevel fortsatt smake blandingen av sigaretter og alkohol i munnen sin når hun prøvde å glemme ham. Hun er den som nådde bunnen og på grunn av det, vet hun hvordan hun gjenkjenner ekte lykke. Hun er nå i stand til å våkne opp hver morgen med et smil på munnen og feire hver ny dag som kommer!

8. Hun vet å kjempe for deg

La oss innse det, kampene var en del av hennes liv. Hun var med om det på en daglig basis for å vokte hennes følelser. Men denne gangen vil hun vise deg at hun ikke har noen problemer med å stå opp for de hun elsker, inkludert deg. Hun er ikke en som gir opp, og hun vil gjøre selv det umulige for å redde deg fra tårer. Bare fordi hun vet hvordan kjærlighet kan skade noen, gjør hun alt hun kan for ikke å såre deg!

9. Hun trenger så lite for å føle seg bra

Det finnes par som er erklære sine relasjoner på sosiale medier og viser det frem på den måten. Men hun er helt annerledes. Det skal så lite til for å gjøre henne lykkelig. Bare en blomst, et smil, eller en fin gest kan få hennes hjerte til å smelte. Og når du tenker over det, gir det mening. Livet handler om de små tingene, og hun er smart nok til å forstå det!

10. Hun er ikke redd for kjærligheten

Selv om det var en mann i hennes liv som knuste henne og fikk hennes hjerte til å verke, er hun likevel forelsket på ny. Hun er ikke en som vil gi opp på grunn av en dump i veien. Hun har bare ett ønske for neste mann som vil dukke opp i livet hennes, og hennes ønske er: “Vennligst ikke bli forelsket i meg, med mindre du har tenkt å bli”