Du var for blind til å se alle de signalene hun sendte deg og når hun ringte deg for å redde henne. Hun ville desperat redde forholdet deres og kjærligheten.

Men du hørte aldri på henne fordi du var opptatt med andre ting. Og denne likegyldigheten knuste hennes skjøre hjerte. Igjen og igjen. Men i det øyeblikket bestemte hun seg for å gå fra deg.

Hun bestemte seg for å hindre deg i å ødelegge livet hennes. Dersom du spør deg selv hvorfor hun forlot deg, her er hva hun ville ha sagt:

1. Hun forlot deg fordi det var mangel på kjærlighet.

Alt hun noen gang ønsket fra deg var at du skulle elske henne på samme måte hun elsket deg.

Uten grenser var hun dypt stormforelsket i deg. Men du følte noe annerledes.

For deg var kjærlighet noe som skulle skje når det var beleilig for deg, med mye beregning.

Din kjærlighet var falsk og da hun innså det bestemte hun seg for å brenne alle broer mellom dere.

2. Hun dro fordi hun måtte kjempe for din oppmerksomhet.

Hun slet hver gang du ga din oppmerksomhet til andre jenter enn henne. Og du sverget på at hun var den viktigste personen i livet ditt.

Er dette riktig måte å behandle personen du elsker på? Jeg tror nok ikke det. Takk gud for at hun fant ut av det i tide og bestemte seg for å gå videre.

3. Hun dro på grunn av emosjonell misbruk.

Hun kunne ikke fordra å bli misbrukt lengre. Hun kunne ikke fortsette å leve med den giftige mannen du ble til, så hun bestemte seg for å rømme fra det giftige forholdet dere hadde.

Og når hun endelig forlot deg ble hun virkelig lykkelig.

4. Hun dro på grunn av mangel på respekt.

Hun ville ikke kjempe mot deg hver eneste dag. Men for deg var krangling som å si “Hei” – en total normal ting som du praktiserte hver eneste dag.

Uten å bli trøtt ville du kun se henne emosjonelt død, uten noen styrke til å komme opp igjen og kjempe for henne selv. Ved å rømme avgårde reddet hun seg selv fra ødeleggelse.

5. Hun dro fordi du ignorerte henne.

Du behandlet henne rett og slett ikke som en kvinne du elsker.

Du behandlet henne som noen du nettopp hadde møtt og noen som du ikke hadde forpliktelse til å snakke med.

Hun visste at hun fortjente bedre og at hennes konsept på kjærlighet var totalt forskjellig enn hva du noen gang viste henne.

6. Hun dro fordi hun innså at hun fortjente mye mer enn et nesten forhold.

Hun forsto endelig at du aldri vil gi henne den kjærligheten hun så sårt trengte. Hun visste at en knust mann som deg ville aldri være i stand til å gi hjerte sitt til henne.

Hun visste at du ikke var i stand til å la demoner fra fortiden gå, og det er hvorfor hun bestemte seg for å gå videre og skape et skikkelig liv for seg selv.

7. Hun dro fordi hun innså at et forhold ikke er en enveis gate.

Hun visste at begge av partnerne må gjøre en innsats for at kjærlighet skal vare.

Men du ga henne ingenting som hun trengte og det gjorde at hennes verden raste sammen.

8. Hun dro fordi du ga henne hver eneste grunn til å gjøre det.

Du behandlet henne som dritt istedenfor å gi henne kjærlighet og respekt. Fordi hun var en kvinne å elske, men du var for blind til å se det.

Og på grunn av det vil du aldri kunne røre henne igjen. Du vil aldri kunne skape kjærlighet med henne. Du vil aldri kunne se henne sove, og alt dette er din egen feil.

9. Hun dro fordi hun vet at hun er verdig noe.

Hun våknet opp en dag og innså at du fortalte henne løgner om alt mulig. Hun sluttet å tro at hun ikke lenger var verdig noe mer.

Hun så hvordan andre mennesker behandlet henne med kjærlighet og respekt og hun forsto at hun var verdt så mye mer.

10. Hun dro fordi hun ikke lenger ville bli kontrollert.

Hun ville ikke lenger være noen som du kunne kommandere rundt og fortelle hvor skulle gå. Hun hadde sitt eget liv og ville nyte det til fulle.

Hun var ikke blindt forelsket lenger og hun bestemte seg for å ta det første steget mot et nytt liv – et uten smerten hun hadde levd i så lenge.