Kvinner er som en åpen bok når det kommer til følelser. Vi er bare den type mennesker. Når vi liker noen, når vi er emosjonelt knyttet til noen, lar vi dem vitet det. Vi sier det rett ut, for det er jo ikke noe poeng i å sløse med tiden – det er bare å gå rett på sak med en gang.

Menn, ja de er en helt annen historie. Det er ikke tilfeldig at det blir sagt at vi er på to forskjellige planeter. Det er en fordømt god grunn til det. Kvinner er verbale vesener og liker å uttrykke seg med ord, mens menn skjuler sine ekte følelser, det faktum at de føler seg emosjonelt tilknyttet.

De holde det inni seg fordi de fleste menn er ikke så flinke med ord. Kanskje de er redd for å bli avvist eller ydmyket om ikke følelsene er gjengjeldt. Så om der er tiltrukket av deg, vil de vise det, men på en subtil måte med bedårende små tegn.

Det er opp til deg å dekode disse tegnene å se om han vil ha respons fra deg. Vær litt grei med ham – det er ikke lett å kurtisere en jente hvis du ikke er sikker på om hun liker deg også, spesielt ikke om mannen er en vanlig hyggelig fyr som er redd for å gjøre noe dumt slik at han mister deg

Faktisk, når man tenker på det, vil disse tegnene faktisk vise deg om han er en hyggelig eller en dårlig fyr, for de dårlige typene har ikke tid til å gjøre disse tingene. De går rett på sak og vanligvis ender det med at du blir alene med knust hjerte.

Så, om du ser disse tegnene, kan du være sikker på at han ikke bare er emosjonelt knyttet til deg og liker deg, men du kan også være sikker på at han er en bra fyr.

Forskjell mellom emosjonell tilknytning og fysisk tilknytning

Forhold er vanskelige som de er, men for å gjøre ting enda verre – noe du på en måtet sikkert ventet deg siden jo ingenting skal være enkelt – er det, når det kommer til menn, 3 forskjellige typer tilknytning:

1. Vennskapelig tilknytning

2. Fysisk tilknytning

3. Emosjonell tilknytning

Vennskapelig tilknytning er veldig vanlig. Du begynner å utvikle et forhold til ham, men følelsene hans for deg fortsetter å være platoniske. Dette er definitivt en venne sonifiserings alarm.

Du kan bare glemme å ha et romantisk forhold til ham. Han har satt deg i den båsen og når du kommer dit, er det ingen vei ut av båsen igjen.

Fysisk tilknytning er basert utelukkende på utseendet og kjemien. Men, som du vet, kjemi er ikke nok om du ønsker et seriøst forhold.

Dere kan starte med det, men etter at hvetebrødsdagene er over, vil kjemien falme bort og dere sitter igjen uten noe. Sexen kan være helt fantastisk i starten, men etter en stund, blir den borte også.

Emosjonell tilknytning er noe du burde være interessert i. Det er ekte greier.

Det er den siste fasen som avgjør om du kan være absolutt sikker på at han er din evighets person.Det er noe dere vil ha og føle på resten av livet.

Hvordan vite om han er emosjonelt tilknyttet til deg

1. Han liker å være sammen med deg

Dette er et av de mest åpenbare tegnene på at han er emosjonelt tilknyttet til deg. Han vil bruke fritiden sin, som vanligvis har vært reservert til å slappe av, på deg. Han har lyst å være sammen med deg fordi han liker deg, og han har definitivt følelser for deg.

Jeg vet noen av dere vil si at det er fordi han tror han kan få sex med deg, men hva om du fjernet muligheten for sex? Hva da? Om han fortsatt vil være sammen med deg betyr det da at han er der bare fordi han er interessert i å utnytte deg?

Det gjør ikke det, ser du, For han har ikke noe bakenforliggende motiv. Forholdet deres er ikke fysisk, det er ikke seksuelt, for dere er ikke venner med ekstrafordeler, så dukan være helt sikker på at han ikke er der for sexens skyld. Han er der fordi han liker deg.

2. Han tar kontakt med deg hele tiden

Ikke en dag går uten at han ringer eller tekster deg. Er ikke det bedårende? Han vil sjekker om alt er i orden med deg og han vil du skal vite at han tenker på deg, at han savner deg.

Jeg vet det kan høres litt pågående og forfølger-aktig ut, men ikke hvis det er bedårende. Det er en stor forskjell å være creepy på telefonen og å være fullstendig skjønn.

Om du liker ham, og han ikke plager deg med å skulle vite hver eneste bevegelse du foretar deg, om han ikke oppfører seg eiesyk eller besatt, da er han bare bedårende. Han er genuint interessert i å vite om du har det bra og til syvende og sist vil han bare si “hei” og vise deg at han eksisterer og at han tenker på deg.

3. Han er bare interessert i deg

Han fokuserer hele sin energi på deg. Du kan være helt sikker på at du er den eneste kvinnen for ham.

Han bruker all sin tid sammen med deg, han ringer og tekster deg bare for å høre hva du har gjort på og viktigst av alt, han dater ikke andre. OK du kan absolutt være sikker på at han er emosjonelt knyttet til deg og ønsker å utvikle noe sammen med deg

4. Han går over alle grenser

Hvem elsker ikke gaver og middager på Valentinsdagen? For de fleste av dere vet hva dere får og dere forventer det jo på en måte.

Men hva om typen din ikke har råd til alt disse fine gavene han gir deg, alle de fancy stedene han tar deg med? Vel, om han da gjør det likevel, ja da gir han virkelig alt for å vinne din gunst. Så mye betyr du for ham.

5. Han ser på deg på en spesiell måte

Dette blikket kjenner du igjen. Når du ser det, vet du at dette er blikket som sier han vil ha deg, og bare deg. Du kan se kjærligheten i øynene hans, du kan se beundring.

Ansiktet hans bli fredfullt og lykkelig når han ser på deg. Du kan se at dette er ekte. Dette blikket kan ikke etterlignes.

Du kan være en verdensberømt skuespiller, men du kan bare ikke etterligne dette blikket. Ikke engang en seriøs narsissist i forkledning kan etterligne dette blikket. Det er genuint og du vet det når du ser det.

6. Han setter alltid deg først

La oss bare slå det fast. Om han ikke setter deg først og om han oppfører seg egoistisk, kan du være sikker på at han ikke er den mannen som vil være der lenge.

Om han bare tenker på seg selv og sine behov, er han sikkert til og med en egoistisk elsker, og han er ikke den rette for deg. Ikke tro at en mann som bare tenker på seg selv kommer til å ta deg med på restaurant eller faktisk bry seg om deg.

Men en mann som er villig til å gjøre alt for deg og som bryr seg om deg og dine behov, det er mannen som er emosjonelt knyttet til deg og ønsker å være hos deg.

7. Han introduserer deg til familie og venner

Et av de viktigste tegnene på at han er interessert i deg og ønsker å være hos deg er når han insisterer på at du skal møte de menneskene som betyr mest for ham – venner og familie. Han liker deg så godt at han vil vise deg frem til sine nærmeste.

Han vil ha deres godkjennelse, men selv om han ikke får den, vil ikke det stoppe ham for emosjonell tilknytning er ikke noe du bare enkelt kan glemme

8. Han spør hva du mener

Han bryr seg virkelig om hva du mener. Uansett når han trenger hjelp, vet han at han kan komme til deg. Han vet at du ikke vil dømme ham eller si “hva var det jeg sa”.

Han vet du vil hjelpe ham så godt du kan. Når han trenger råd, vil han søke hos deg fordi han vet at du vil gjøre ditt beste for å foreslå noe som er i hans interesse Han liker måten du tenker på og respekterer dine meninger – det er derfor han spør deg om råd.

9. Han lener seg tettere til deg

Han gjør det ikke med vilje. Det er bare tiltrekningens kraft, og han er seriøst tiltrukket av deg. Uansett når han er nær deg, kan han ikke hjelpe for at han lener seg mot deg fordi han ønsker å være hos deg og kroppen hans ønsker det også.

Han vil aldri ta deg i bakhold eller fange deg slik at du ikke kan komme deg unna om du ikke vil han skal lene seg mot deg. Han vil alltid gi deg litt rom så du kan trekke deg tilbake om du føler deg ukomfortabel.

10. Han later ikke som han er noen andre enn den han er

Når han er sammen med deg er han genuint seg selv. Han vil ikke late som han er noe han ikke er. Dette er enda et tegn på sterk mannlig tiltrekning, på emosjonell tilknytning.

Han ønsker å være seg selv fordi han vet du ikke vil dømme ham. Han vil ikke lure deg fordi du betyr så mye for ham og han nekter å risikere å miste sjansen til å være sammen med deg.

Han vet at masken vil falle før eller senere og han vil ikke risikere det. Enten liker du ham eller så gjør du det ikke.

11. Han flytter fjell for deg

Det er ingenting han ikke kan gjøre for deg; ingenting er for vanskelig. Det er ikke fordi han prøver å innynde seg. Han liker å gjøre det fordi han er emosjonelt knyttet til deg.

Han elsker deg og det er ikke noe problem uansett hva du vil han skal gjøre. Han vil gjøre seg ekstra flid med å ta deg med ut på en fin date. Han vil virkelig prøve å planlegge ting så godt som mulig slik at du blir lykkelig.

12. Han er ærlig

Han åpner seg for deg og har ingen hemmeligheter. Jeg mener, han vil ikke fortelle deg hele livshistorien sin det øyeblikket han møter deg, men når forholdet deres blir mer komplekst, vil han ikke skjule noe for deg.

Han vil svare på alle spørsmål du stiller for når det gjelder deg, er hele livet hans en åpen bok. Han vet at løgnere alltid vil bli stemplet som løgnere.

Selv om de angrer på løgnene sine, vil ingen stole helt på dem igjen. Han vil ikke risikere det med deg.

13. Han ønsker å forplikte seg til deg

Han er sikker på at du er den han ønsker å dele resten av livet sitt med. Han vet at den emosjonelle kontakten dere har betyr himmelsk lykke og han vil ikke risikere å miste den. Dating med andre kvinner kommer ikke på tale, for han vil bare ha deg.

Du er hans lykke-kilde og meningen med livet for ham. Det høres kanskje litt kleint ut, men du er det, og er en utrolig heldig jente som har det så mange andre kvinner bare drømmer om.

Om du kjenner deg igjen i disse tegnene, så gratulerer – du har funnet deg en mann som er komplett forelsket i deg og ønsker å tilbringe resten av livet sammen med deg.

Han er ingen løgner, han later ikke som han liker deg for han har ingen andre motiver for å være sammen med deg enn det faktum at han ønsker å være det.

Gi ham en sjanse for han er sannsynligvis for engstelig til å si noe direkte. Vel, det er slik menn er – hva annet kan du gjøre enn å ta det første skrittet!