Har du noen gang møtt noen og blitt tiltrukket av personen med en gang, akkurat som gnister som reiser fra kroppen din til deres og gjorde at kroppen begynte å skjelve? Du følte at du hadde noen ytre kroppsopplevelser, noe bare klikket mellom dere og plutselig fant du deg selv i en verden laget for to. På en eller annen måte hvisket intuisjonen til deg at han følte det samme. Vel, det er hva som skjer når det er kjemi mellom to personer.

Saken om kjemi er at den ikke kan bli tvunget. Det er en naturlig, ubestridelig sammenheng mellom to personer. Den typen tilkobling som alle lengter etter, men få egentlig finner. Gjensidig kjemi er en av de beste måtene du kan starte et forhold på, men det er ikke skuddsikkert, og det kan være misvisende.

Så mens kjemi er viktig, er det enda viktigere å skape noe av det. Folk som deler dette må finne ut om det er noe mer til den kjemien i tillegg til attraksjon.

Forstår de hverandre på alle andre nivåer? Har de det som trengs for å inngå et forhold? Er de potensielle sjelevenner? Er det noen tegn på følelsesmessig tiltrekning?

Alt i alt er den beste måten for å se om det er kjemi mellom to personer, ved å betrakte det som et enormt potensiale for et godt forhold.

Det er det første skrittet mot noe som kan være fantastisk dersom folk som deler, er kompatible dersom de virkelig har funnet hverandre i alle aspekter og på alle nivåer, og hvis de er villige til å jobbe fra kjemi til et forhold, må begge parter være dedikerte for å få det til å vare i lengden.

Dersom du opplever denne typen magnetisme med noen, og du tror at det er noe mer ved det, finnes det noen kraftige tegn på kjemien mellom dere som kan avsløre hvor sterk den faktisk er:

1. Fanget ved første blikk

Du føler deg tiltrukket til hverandre uten noen spesiell årsak. Du har kanskje bare utvekslet noen få ord, og du kjenner hverandre knapt, men det er denne kjente følelsen som er til stede hele tiden.

Det føles som om du allerede kjenner hverandre på en mer intim måte. Du bare føler at du er i deres tanker så mye som de er i dine, og du kan ikke forklare hvorfor det er slik. Det er en slags atmosfære i luften mellom dere to, og selv om det ikke kan sees, kan det føles veldig mye.

Den atmosfæren er det som gjør at dere ofte dras mot hverandre.

2. Øynene lyver aldri

Dere kan bare ikke holde øynene av hverandre. Dere sjekker hverandre fra topp til tå og har ofte øyekontakt med hverandre, som ikke er like enkelt.

Det er den følelsen av skamfullhet som kommer over deg, og når du innser at de har tatt deg i å stirre, ser du bort og later som om ingenting har skjedd. Og det skjer også fra han sin side.

Og selv om det kan virke barnslig, er det en av de første tegnene på at det er noe i emning.

3. Dere smiler alltid rundt hverandre

Det er ikke noe bedre bevis på kjemi enn et enkelt smil. Hver gang han viser hengivenhet, kan du ikke hjelpe deg selv med å smile.

Tingen er at du smiler med hele ditt hjerte og sjelen din og ikke bare med ansiktet ditt, slik at det du føler for hverandre blir ubestridelig.

Det er morsomt hvordan noen som praktisk talt er en fremmed, kan gjøre hele dagen lysere og det er hva kjemi handler om.

4. Du snakker det samme språket

Jeg er virkelig fristet til å snakke om kjærlighetens språk, men det høres så klisje ut, selv om det til en viss grad er sant. Men det handler ikke bare om muligheten for kjærlighet her.

Det er som om du fant en del av deg i noen andre, som om du fant din nye bestevenn og en du også kan stole på.

Uansett temaet dere ofte snakker om, forstår dere hverandre uten å komme med lange forklaringer. Dere kan fullføre hverandres tanker. Dere har lignende synspunkter.

Dere er de eneste i et overfylt rom som ler av den samme spøken. Dere er begge flytende i sarkasme.

5. Hyggelige lyder

Selv om dere er i situasjoner der dere ikke trenger å snakke, føler dere komfortable med hverandre. Det er ikke nødvendig å tvinge frem en samtale dersom du ikke har lyst til å snakke.

Du kan være trøtt eller tappet for energi på en hektisk dag, eller du kan oppleve noen problemer. Uansett hva det er, er stillheten mellom dere aldri vanskelig.

Og selv når dere ikke sier noe til hverandre, føler dere hverandres nærvær som gir både fred og glede.

6. Sommerfuglene i magen din har blitt gale

Hver gang du vet at dere skal møtes, føler du nervøsiteten. Men det er veldig sterk nervøsitet også fordi du føler deg så spent på å se personen du virkelig liker.

Det er denne forventningen som gjør at disse sommerfuglene i magen din blir gale, mer som elefanter. Og når dere endelig møtes, begynner begge hjertene deres å banke som bare det, helt til det punktet at du nesten kan høre dem.

Men du ikke klarer å skjule er den nervøse følelsen som gjør deg litt hoppete, litt dum og for ikke å nevne klumsete hver gang du er ved siden av hverandre.

7. Dere er alltid fokusert på hverandre

Når du er blant noen få venner eller blant en større gruppe mennesker, holder du deg alltid oppmerksom på hva din andre kjemiske halvdel har å si, selv i situasjoner der alle andre velger å ignorere dem helt.

Noen ganger ser du at de lytter, selv når de ikke viser noen tegn på det – fordi de er den eneste som gir deg en ordentlig tilbakemelding.

For ikke å nevne at ditt eneste fokus er på dem, så det er ingen tvil om at kjemien er gjensidig.

8. Kroppsspråk har mye å si

Det er ikke bare låsende øyne og utveksling av utseende; Dersom du ser nærme nok, vil du se at pupillene deres blir utvidet. Ifølge forskere skjer dette når vi er i nærheten av personen vi liker, og vi er veldig glade for å se dem.

Det er mange type kroppsspråk som viser tegn på kjemi, for eksempel å ta dype åndedrag, rosa kinn, etterligne hverandres bevegelser, slikke leppene til hverandre, lene seg mot deg, lene seg litt på armen og så videre.

Med andre ord kan ikke kroppspråk skjule gjensidig kjemi, den forsterker den bare.

9. Forventninger for deres neste møte

Dere kan ikke vente til dere kan møtes igjen. Dere teller dager, timer og minutter til dere kan dele den samme luften fordi det ikke er viktig hva dere gjør eller hvor dere går-det handler om å være rundt dem som gjør deg glad.

Dere gjør alt dere kan for å ordne til gruppesamlinger, slik at dere vil møte på hverandre. Dere er alltid den siste til å forlate disse sammenkomstene fordi dere blir sittende igjen og snakker om alt og ingenting.

10. Gammelt ektepar

Dere plager hverandre for ingen grunn. Dere bare gjør dette for å få ut en reaksjon eller for å teste territoriet og se hvor den andre står i visse situasjoner.

Dere har aldri intensjon om å fornærme eller å få den andre til å føle seg dårlig. Dette er mer som et spill med ord du bruker for å holde ting interessant, lede samtalen på en morsom måte.

Vennene deres har allerede sagt at dere oppfører dere som et gammelt ektepar.

11. Svært flørtende

Dere ønsker ikke noen andre rundt dere fordi dere vil se om det er noe mer som møter øyet enn det som skjer mellom dere. Kanskje fordi dere fortsatt prøver å finne ut av ting og vil lese tegnene den andre viser, som er hvorfor dere flørter mye med hverandre.

Uskyldige kyss på kinnet virker så intens mellom dere begge, klemmer varer mye lengre enn de burde, og dere holder alltid hverandre hardt. Hver eneste fysisk kontakt er høflig og vennlig, men på samme tid så intens at det ikke kan beskrives.

Og som jeg allerede har sagt, har dere deres eget språk som dere bruker til å flørte også, uten at det virker for åpenbart. Dere sender kanskje til og med flørtende tekstmeldinger.

Disse tekstmeldingene er sanne bevis på at det er sterk kjemi mellom dere selv om dere ikke alltid med hverandre.

12. Tid er en relativ ting

Hver gang dere tilbringer tid med hverandre, mister dere oversikten over tiden. Så derfor føles 5 timer som dere tilbringer sammen mer som 5 minutter. Det går bare så fort uten at dere selv merker det. Og du vet hva de sier-tiden flyr når du har det gøy.

Men tiden flyr også når du er med den rette personen. Når du er med den rette personen, er det mange ting å snakke om, og du kan ikke kjede deg selv om du prøver. Selv om dere kun satt i fullstendig stillhet, vil dere fortsatt nyte hverandres selskap.

Du skjønner dere er så tilknyttet til hverandre på en måte du aldri trodde var mulig. Du har aldri opplevd dette med noen andre før, derfor er det aldri nok tid og tiden renner ut altfor tidlig.

13. Det handler om de små tingene

Du legger merke til den nye skjorten han har på seg, og du gir han komplimenter. Du legger merke til at han nylig har fått en ny frisyre som får han til å se ordentlig kjekk ut. Han husker at du sa at du elsket kokosnøtt sjokolade, og vil derfor overraske deg med den samme sjokolade neste gang dere møtes.

Du husker hvordan han liker kaffen sin. Han kan huske en historie du fortalte han for en måned siden, og han kan til og med gjenta det om nødvendig. Det største tegnet på kjemi er dersom du tar hensyn til de små (men likevel store) tingene.

Alle andre savner detaljer og en viktig anledning, men du holder heller øyne på den personen som er viktig for deg og dere begge er mye mer interessert i hverandre enn det som skjer rundt.

14. Mysterier og forventninger

Mysterier og kjemi går hånd i hånd. Du trenger ikke nødvendigvis å kjenne personen godt for å føle deg tiltrukket. Hemmeligheten er at det er det mystiske og det å ikke vite hvordan personen virkelig er som får deg til å bli hekta. Du vil vite mer og mer om den andre personen. Og selvfølgelig finner vi de beste måtene å oppnå det på.

Så på en måte kan kjemi bli sett på som et puslespill dere begge er ivrige på å løse. Du har allerede noen fakta og kunnskaper om hverandre, men resten er bare gjetting. Så å bli bedre kjent med hverandre og løse mysteriet vil også vise deg om denne kjemien mellom dere to virkelig er bærekraftig, og om det er gode nok grunnlag for å bygge et forhold.

Det er aldri en god ide å avsløre for mye for tidlig, så ta deg tid til å løse puslespillet. Bli bedre kjent med hverandre ett steg om gangen. Noe mystikk er bra for dere begge.

15. Den uunngåelige seksuelle spenningen mellom dere

Kjemien du deler gjør enhver situasjon dere befinner dere i utrolig spent. Du føler deg tiltrukket av hverandre i alle forstander, så derfor er heller ikke den seksuelle delen utelukket. Gjennom alle de nevnte tegnene over er deres lyst for hverandre på en eller annen måte sammenflettet. Deres vitser er fylt med seksuelle implikasjoner. Kroppene deres er fylt med seksuell spenning som bare venter på å bli lettet.

Fysisk tiltrekning og seksuell spenning er sikkert ikke de viktigste tegnene på kjemi, men er like viktig som resten. Den beste typen kjemi er den som inneholder alle kroppens, sjelens og sinnets komponenter, og med disse finner du at du er ett skritt nærmere til å finne noen å tilbringe resten av livet med.

I tillegg til disse 15 tegnene på kjemien mellom to personer, er det også en vitenskapelig forklaring på hvorfor kjemi faktisk oppstår. Kort sagt, aktiveres visse deler av hjernen, og vi frigjør hormoner som oksytocin, adrenalin, dopamin, osv. Og mens det er helt sant, foretrekker jeg å se på kjemi som noe mer åndelig, noe som forvandles inni deg og sier ‘jeg liker den personen og jeg vil bruke så mye tid som jeg kan med dem ‘. Noe så enkelt, men også vakkert og unikt som ikke kommer i livet så ofte.

Noen mennesker opplever kjemi noen ganger i livet. De har utgående personligheter, og på en eller annen måte er det lettere for dem å kommunisere, åpne opp og finne noe kjent i en annen person og knytte seg til dem. Selvfølgelig, når de endelig finner personen de skal tilbringe resten av livet med, vil de vite det med en gang, det vil ikke være andre gjetninger, eller noen tvil og kjemien de deler vil være sterkere enn noe de noen gang har følt før.

Så finnes det de som aldri har følt det, men det er heller ingen grunn til å tro at de aldri vil. De kan være sjenerte, for opptatt med dating, eller så har de brent seg fra et tidligere forhold, slik at deres tillitsproblemer hindrer dem i å danne nye forbindelser. Men når de rette personene kommer sammen, er det umulig å rømme fra det.

En viktigere ting å ta opp her er noe jeg vil merke som giftig kjemi. I motsetning til romantisk kjemi, oppstår giftig kjemi når du går mot din egen dom. Det skjer når du fra starten vet at uansett hvor mye du er tiltrukket av noen, at de vil være dårlige nyheter.

Når vi bestemmer oss for å ignorere intuisjonen vår og alle de røde fare skiltene som kommer framfor nesen våres, er det her kjemien går imot oss. Så når det kommer til noen form for kjemi, er det beste vi kan gjøre, å stole på vår intuisjon, følge vårt hjerte og i alle fall ta vår hjerne med oss slik at vi kan unngå fare når den krysser vår vei.