“En sigøyners sjel er ikke tapt eller blind. En sigøyner sjel er en som elsker bevegelse og finne pulsen i naturen og fly som en metafor. En som tror alt er musikk. En som vet og har en indre ro, og derfor en utad smittsom form for frihet.” – Victoria Erickson

Hvis du noen gang kommer over en jente med en sigøyner sjel, må hun ha gjort et inntrykk på deg. Hun var sannsynligvis som ingen du har møtt før. Den frisinnede jenten var noen som gjorde at du følte deg komfortabel og trygg i deg selv i hennes nærvær, og du vil veldig gjerne møte henne igjen.

Sakene som er oppført nedenfor gir deg en dypere forståelse for de elementene som definerer en jente med en fantastisk sigøyner sjel:

1. Hun er bohemsk

Hennes ånd er vill og fri. Hun nekter å bli fast bundet av konvensjoner. Hun lar ikke samfunnets regler holde henne nede.

Hun misliker at folk stadig forteller henne hvordan hun skal leve sitt liv. Hun har sin egen vei å følge og elver til å flyte i.

2. Følelser er hennes retningslinjer

Hun mener for mye og føler for mye. Hun er veldig hensynsfull til andre menneskers behov, men hun forsømmer aldri sine egne. Hun er veldig empatisk. Den dårlige siden av å være ekstremt emosjonell er at hun lett kan bli såret.

Hun kan bli veldig glad og veldig trist på samme tidspunkt. Heldigvis er hun i stand til å gi slipp på sine negative følelser raskt.

20 (Uvanlige) Ting Som Definerer En Jente Med En Sigøyners Sjel

3. Hun er unik

Hun etterligner ikke noen. Hun er sin egen person med egne ideer og drømmer.

Hun har sin egen sans for stil i alle aspekter av livet. Hun søker ikke akseptanse fra andre mennesker.

4. Hun er avhengig av sin intuisjon

Hun følger alltid sin sjel, uansett hva. Hun er ikke redd for å ta sjanser og leve i usikkerhet. Hun er modig, selv om hun kan virke tankeløs til tider.

Hun er klar over hvem hun er og bestemmer seg alltid for å stole på intuisjonen sin.

5. Hun er eventyrlysten

Kjærlighet til reising er hennes første og evige kjærlighet. Hun lever livet til det fulle med hennes kofferter alltid pakket og klar til å gå. Hun elsker forandringer, og hun er alltid på jakt etter noe nytt.

Hun liker mangfold som er grunnen til at hun liker å møte nye folk og lytte til deres historier. Ellers kan hun bli fort lei. Rutiner er ikke hennes greie.

6. Hun er et naturmenneske

Hun setter pris på og føler skjønnheten som er naturen. Utendørs opplevelser er hennes greie. Hun elsker dyr. Hun blir inspirert av fjellbekker, skoger, hav, regn, snø og solen.

Enten hun bor på landet eller i byen, finner hun alltid tid å tilbringe i naturen.

7. Hun er uforutsigbar

På grunn av hennes sterke følelser, kan hun gå fra ekstrem glede til å bli ekstremt trist i løpet av noen minutter. Ett minutt er hun klar til å henge med venner, i det andre avbryter hun sin planer.

Det er derfor hun stadig er på jakt etter balanse i livet.

20 (Uvanlige) Ting Som Definerer En Jente Med En Sigøyners Sjel

8. Hun er selvforsynt

Hennes ‘alene tid’ er svært viktig for henne. Hun nyter sitt eget selskap. Når hun er alene blant hennes fire vegger, det er helt perfekt.

Det får henne til å føle seg komfortabel. Hun er aldri avhengig av at andre mennesker skal gjøre henne lykkelig; hun skaper sin egen lykke.

9. Hun er elsker kunst

Når du lytter til henne snakke om kunst, føler du at hun overdriver. Men hun er virkelig fordypet i det, og hun forstår seg på kunst.

Hun kan også selv være en artist. Hun er en kunstner på sin egen måte, hun maler livet i sine egne farger.

10. Hun finner musikk i alt

Musikk er hennes narkotika. Det får henne til å danse på måter du kan ikke engang forestille deg.

Hun nyter ord, rytme, dans – alt som definerer musikk. Alt som i hovedsak definerer livet.

11. Hun har en brann i hennes sigøyner sjel

Hun gjør alt med stor lidenskap eller så gjør hun det ikke i det hele tatt.

Hun lager sin karriere, vennskap og relasjoner basert på lidenskap. Lidenskap er hennes livsstil.

12. Hun har en munn hun ikke kan kontrollere

Hun er ikke redd for å si sin mening. Hun er beskyttende over hennes idealer og tro, og hun er ikke redd for å stå opp for dem.

Uansett hva noen mener, har hun sine egne meninger og sterke synspunkter.

20 (Uvanlige) Ting Som Definerer En Jente Med En Sigøyners Sjel

13. Hun nyter sin frihet

Hun er frisinnet og liker ikke noe som tynger henne eller binder henne fast.

Irrelevant om det er et forhold eller noe annet – så må det gi henne følelsen av frihet. Hun løper vekk fra alt som er press og tvang.

14. Hun har en tendens til å stille dype spørsmål

Hun er på jakt etter den dypere meningen av livet. Hun er nysgjerrig. Hun spør om ting som: “Hva er din livsfilosofi? Hvilken fase av livet ditt likte du best? Hva er din største hemmelighet?”

Hun ser også dypere mening bak ordene, og ønsker å vite hva du egentlig mente hvis det virker som du skjulte noe.

15. Hun har en kjærlighet for vintage

Hun beundrer vintage design og klær. Hun liker gamle ting fordi de har historie og mening.

Noen ganger finner hun noen gamle filmer, komedier, og andre ting folk nå til dags anser utdatert.

16. Hun samler på minner

Materielle ting er ikke viktig for henne. Hun kan leve nesten hvor som helst så lenge det er rent og anstendig. Hun liker ikke fancy klær og designer klær.

Hun samler på minner. Hun setter stor pris på de små tingene som hun opplever med menneskene hun elsker.

17. Hun elsker betingelsesløst

Uansett hva du gjør eller hvordan du oppfører deg. Hvis du er på et bra eller dårlig sted i livet. Hun vil aldri dømme deg.

Hun aksepterer deg for den du er. Hennes kjærlighet er udiskutabel og ubestridelig. Hennes kjærlighet er noe du kan stole på.

18. Hun er en vandrer

Hun er på en konstant søknad etter seg selv. Hun vandrer rundt, hun prøver å finne ut hva det er som hun virkelig ønsker fra livet. Det skremmer henne ikke. Å være bortkommen gir henne en følelse av mening.

Hun finner alltid nye måter å forbedre seg selv og er ikke redd for å prøve nye veier som tar henne til hennes mål, selv om hun fortsatt ikke har et klart bilde av hvor eller hva det er.

20 (Uvanlige) Ting Som Definerer En Jente Med En Sigøyners Sjel

19. Hun stirrer livet i ansiktet

Hun tar livet som det kommer. Problem gjør henne sterkere. Hun tar imot dem som en naturlig del av livet.

De er ment til å skje. Så hun går bare gjennom dem og aksepterer dem for hva de er.

20. Hun tror på at noe bra alltid venter rundt hjørnet

Hun er det som kommer til tanke når du hører ordet optimist. Folk bruker si at hun har sett for mange romantiske filmer. Ikke alt her i livet er så rosenrødt.

Hun er alltid på utkikk etter et lite mirakel som vil forandre alt til det bedre. Optimisme er mat for sjelen hennes.

For å understreke alle disse tingene, kan vi oppsummere alt vi forstod om en sigøyner jente i et sitat av Brooke Hampton:

“Jeg liker stormfulle netter og fullmåne. Jeg liker ulver og ville elver. Jeg liker å vandre og jeg liker eventyr. Jeg liker uforutsigbare kyss og samtaler full av uventede sannheter. Jeg liker ting som har sjel. De får meg til å føle meg fri.”