De sier at det eneste som er farligere enn krig er kjærlighet. Mange vil argumentere mot dette, men det vil ikke være noen av de som har alvorlig hjertesorg eller som har elsket noen med alvorlig hjertesorg.

Om du noen gang har vært nær en jente som har hatt hjertesorg, vet du hva jeg snakker om. Om du noen gang har prøvd å elske en jente med hjertesorg, greier du å se hva jeg snakker om.

Om du ser godt nok etter, føler faktisk den jenta du tror er normal, jenta du tror har det bra, at hun drukner. Om du ser godt nok etter, har aldri den jenta som lover at alt er bra med henne, faktisk kommet seg etter sin siste hjertesorg.

Om du ser godt nok etter, vil du se at jenta som fikk knust sitt hjerte ikke er seg selv lenger.

Den jenta som fikk sitt hjerte knust er bare halvparten av den personen hun var. Hun ser ikke frem til småting som hun pleide å gjøre.

Hun smiler ikke som hun pleide gjøre. Hun snakker ikke om livet med den samme gleden eller om ting hun liker med den samme gnisten i øyet

Om du bryr deg nok til å følge med, vil du se at jenta som fikk sitt hjerte knust har problemer med å stole på folk

Jenta som fikk sitt hjerte knust lar egentlig ikke folk komme for nær lenger. Hun får venner, hun opprettholder sine gamle relasjoner, men alltid på vakt.

Det minuttet hun føler noen kommer for nært innpå sitt hjerte, trekker hun seg tilbake. Hun har fått hjertet sitt knust en gang – hun har ikke tenkt å la det skje igjen.

Om du ser godt nok etter, vil du se at øynene til jenta som fikk sitt hjerte knust er fulle av melankoli.

Jenta som fikk sitt hjerte knust har tristhet skrevet over hele ansiktet. Selv når hun smiler, er smilet trist. Selv når hun ler, hører du melankolien i latteren. Det er øynene hennes som alltid avslører hva hun føler.

Men en jente med hjertesorg er ikke ødelagt for alltid. En jente med hjertesorg plukker opp de knuste bitene og limer dem sammen igjen.

Sprekkene vil kanskje alltid være synlige, men hun bærer dem med stolthet. Hun bærer sprekkene sine som et tegn på alt hun har vært igjennom som ikke tok livet av henne, men bare gjorde henne sterkere

Den vakre knuste jenta legger seg ikke ned for å akseptere sitt nederlag for alltid. Hun vil ikke skyve mennesker fra seg for alltid. Hun vil ikke være knust for alltid. Hun kommer til å bli hel igjen.

Den vakre knuste jenta vil til slutt huske hvem hun er og hva hun en gang ønsket seg av livet. Og da går hun for det.

Den vakre knuste jenta tror fortsatt på kjærligheten. Hun ønsker fortsatt å tro at det finnes snille menn der ute. Hun liker å tro at hun etter hvert skal få den kjærligheten hun fortjener.

Det er ikke sikkert hun har kommet seg av sin siste hjertesorg enda, men det vil hun. Inget hjerte er knust for alltid.

Hun kommer til å bli bra til slutt og hun vil ønske nye mennesker velkommen inn i sitt liv. Men de eneste menneskene som vil få sjansen, er de som var hos henne den tiden hun ikke var riktig seg selv

Om du kommer til å være et av disse menneskene eller ikke , er helt og holdent fullstendig opp til deg selv.