Egentlig, så dreier hele ideen om å kline seg om at det kommer til deg helt naturlig. Å tvinge dette er aldri en god ide, ganske så enkelt fordi du vil begynne å tenke mer på hva neste steg er av det du vil gjøre er, istedenfor å nyte øyeblikket. Menn oppdager det og det vil simpelt nok ødelegge stemningen.

Men, det er noen visse tips man kan følge for å bringe ut din indre sexgudinne med flere klare posisjoner som bare må prøves. Det finnes til og med kysse-teknikker som vil drive ham til vanvidd!

Så, la oss komme i gang!

Først, la oss sjekke hvilke tips vi har ermet vårt:

1. La oss bli klåfingret!

Menn elsker å bli tatt på. Jeg mener, hvem gjør vel ikke det? Selvsagt, så lenge det er noen vi liker som tar på oss. Hele ideen bak berøringen av ham er å vise han at du vil ha han og at du vil gå videre med han.

Plasser hånden din på hans lår mens du snakker med han, gå gjennom håret hans mens du tøyser og når temperaturen begynner å øke, kan du slippe fri ditt indre beist.

Menn liker ikke å kline eller det å ha sex med kvinner som bare ligger som en sjøstjerne eller bare slapper av med hendene sine. Det betyr at du egentlig ikke er så tent på kliningen og ja, det føles ut som noe bare mangler. Og vanligvis så er den manglende delen litt entusiasme fra din side, noe som ødelegger stemningen.

Legg armene dine bak i nakken hans og dra ham nærmere deg mens dere kysser. Ikke vær flau for å begynne å kle av han mens dere kliner, da dette bare vil vise han at du vil ha han, og finnes det egentlig et bedre afrodisiakum enn å vite at partneren din vil ha deg? Hele konflikten av din ville og blyge side vil drive han helt gal og gjøre at han faller pladask for deg!

2. Vær den som bestemmer

Det er den enkleste tingen å gjøre for å la lidenskapen lede veien. Du kommer deg dit, han er tent og du vet at du vil få deg noe, så arbeidet ditt er gjort, ikke sant? Feil.

Vis han at det er du som bestemmer, noe som du egentlig allerede gjør. Så, hvorfor ikke dra nytten av dette? Når du kliner med han, vær den som er på topp eller sitt i fanget hans, så du vil være den som kontrollerer tempoet.

Bygg opp flammen med kyss og berøring. Riv av klærne hans og når du føler at du ikke lengre kan holde tilbake, føl deg fri til å hviske noe skittent i hans øre eller vær den som vil dytte ham over til sengen og lede hele veien. Å bytte posisjon og makt mellom dere er det som gjør resulterer i fantastisk sex.

Eller i tider hvor du ønsker å leke med han, klin til det punktet hvor han ikke lengre greier å holde seg tilbake. Nekt ham sex og det vil bare gjøre at han vil ha det mer neste gang dere møtes.

Menn er jegere og det å være et smart bytte er hva som krydrer opp hele forholdet. Noe som får oss til å lure, hvem er den virkelige jegeren her? Stakkars mann som ikke engang vil vite hva som slo han.

3. Pirreleker holder i lange rekker

Menn elsker ikke forspill så mye som kvinner gjør fordi kun en strategisk plassert berøring er nok til å gjøre han klar. Men, vi behøver kvalitetstid for å komme oss dit og for å nå klimaks, må vi virkelig være tente. Så, la han nyte det like mye som deg.

Pirr ham med kyss, trekk deg tilbake når han ikke forventer det og trekk deg tilbake med enda mer lidenskap og lyst. Bit ham forsiktig i øret og gi han et mistenksomt smil mens du går vekk ifra han.

Få han til å jage deg og ikke være redd for å gjøre det til en lek. Det finnes ingen perfekt formel for fantastisk sex, så du kan like greit gjøre det slik du selv ønsker det. Jakt, leke forskjellige leker, pirr eller til og med å danse mens du gjøre det – mulighetene tar ingen ende. Eneste regelen: Nyt det!

4. Godt blandet

Når du begynner, så begynn sensuelt og sakte, hold øyekontakt og gre fingrene dine igjennom hans hår. La kyssene vare og virkelig nyt hvert et sekund du få til å kysse ham.

Legg beina dine rundt ham og vis han at du vil ha han, akkurat der og da, men fortsett å ta deg tid inntil du er klar. Legg merke til hans erogene soner og ikke ha noen skam for å lede hendene hans mot dine. Hele poenget med å gjøre dette er tross alt å bygge opp intimiteten og krydre opp sexlivet ditt på en litt annen måte.

Men hold i mente at lange forspill har en tendens til å bli kjedelige om vi ikke bytter på hva vi gjør. Start sakte og økt hastigheten; for å så kutte han av og pirr ham i omtrent et minutt; så begynn sakte igjen.

Riv deg løs med kyss og hender i håret hans og la han ta ledelsen mens du nyter deg selv. Vær den som bestemmer og gi han deretter makten.

På denne måten, så vil ingen av dere kjede dere og du får størst utbytte av kline økten med han. I slike tilfeller, er det tross alt OK å være litt egoistisk. Så lenge du ikke ruller over til siden og sovner i det øyeblikket dere er ferdige. Vent, det er det jo menn som gjør. Glem det.

5. Selvsikkerhet er nøkkelordet!

Det trekket som er mer sexy av dem alle er selvsikkerhet. Det er ingen menn der ute som kan motstå en selvsikker kvinne – en kvinne som vet hva hun vil ha, en kvinne som vet hva hun er verdt og er ikke redd for å vise det.

Vil du ha han? Ta han. Vil du at han skal kysse deg? Fortell det til han. Vil du at han skal ta på deg? Før hånden hans over hele kroppen din, og han vil ta hintet.

Ikke vær redd for å få for de tingene du ønsker i sengen, så lenge du vet at det er greit for han. Kinker og fantasier må være diskutert på forhånd, men det vet du nok allerede.

Alle de feilene du tror du har og du tror han hater? Strekkmerker, litt magefett eller hva enn det er? Han ser det ikke. Stol på meg. Jeg hatet kroppen min i alt for lang tid på grunn av det giftige forholdet jeg en gang var i og det tok meg så alt for lang tid å innse at jeg var den eneste som kunne se dem.

Når du har den beste tiden av ditt liv, når du stønner og nyter øyeblikket, så vil han kun se lyset i øynene dine, lidenskapen i stemmen din og lysten i dine bevegelser.

Når du nyter deg selv, ser du ut som en ekte gudinne og ingen mann kan motstå det. Så, slipp taket i alle disse feilene og fryktene – omfavn sannheten i at du er feilfri!

Etter noen basistips for hvordan man gjør kline øktene om til en fantastisk en, her er noen grunnleggende kysseteknikker, som gir noen ikke så grunnleggende resultater.

Praktisk talt, med bare litt innsats, så kan du overraske han og han vil se fram til å gi tilbake. Men igjen, det er en høy sannsynlighet for at du allerede gjør disse. You go, girl!

1. Bite

Det å bruke tenner mens man kysser er ikke så dumt som det kanskje høre ut. Så lenge du ikke går for full kannibal modus. Gå forsiktig fram med det. Når du kysser ham, grip tak i leppens hans med tennene dine og dra forsiktig.

Det vil bare gi han er litt annen følelse enn den han får av å bare kysse. Du kan bite i begge leppene hans, tungen hans og øreflippene, det finnes ingen grenser. Så lenge det er gjort forsiktig og lekent.

2. Suge – men ikke for mye!

Du er ingen støvsuger (noe som også kunne ha vært sagt til mange menn jeg har datet). Gjør det forsiktig – sug på leppene hans, på halsen og øreflippene. Det er opp til deg.

Ideen er den samme som hvor man biter – det er for å gi han en litt annerledes følelse enn den han kanskje er vandt med. Bare forsikre deg om at du ikke etterlater et sugemerke på halsen mens du suger. Dere er ikke tenåringer lengre!

3. Klåfingret

Dette er en ene regelen som alltid er verd å repetere og den eneste som du aldri må glemme. Forestill deg at du kysser noen eller kliner med dem og hendene deres bare ligger der. Du vil føle at du kysser en livløs dukke – uten følelser, og ingen lyst eller lidenskap.

Noe som er grunnen til hvorfor det er såpass viktig å inkludere hendene i leken. Ta på nakken hans, brystet hans, og dra han nærmere eller dytt ifra, og dult inntil han en gang til.

Tenk på det som en lek, bare ha det gøy og nyt det. Gre hendene dine over hans hår, rundt nakken, over hele ryggen. Hvor enn du føler for, bare følg følelsen.

4. Litt øre-action

Du vet kanskje om denne allerede, men bare i tilfelle du ikke gjør det, så les videre her: ører er en av de mer sensitive kroppsdelene. Bare litt lett suging på dem kan gjøre han helt galt for deg og skru opp temperaturen øyeblikkelig.

Du kan kysse dem, puste forsiktig i dem (ikke blås, da vil du gjøre han vondt), stønn i øret hans, sug dem forsiktig eller meget lett, og jeg mener meget rett, bit i dem.

Når du biter på ørene hans, må du være enda mer forsiktig enn hva du ville ha gjort med leppene hans. Siden de er virkelig sensitive, må du være meget forsiktig. Men bare ett lett bitt vil tenne han … mye. Så, slå deg løs!

5. Halsen

Når dere kysser eller kliner, ikke ignorer halsen. På lik linje som kvinner som elsker å bli kysser på halsen; så elsker menn det også. Sug, bit eller fyll den med kyss.

Hele tanken bak dette er at du viser hvor mye du vil ha han og menn har en tendens til å lære av ditt eksempel. Om du gir oppmerksomhet til halsen, ørene eller andre erogene soner, så vil ha gjøre det samme for deg også. Og finnes det et bedre forhold enn der hvor begge parter bryr seg om nytelsen for den andre?

6. Slapp av med tungen!

Dette er ikke akkurat en teknikk, men grunnen til at dette er her er på grunn av hvor viktig det er å huske på. Vi alle har vel hatt en dårlig opplevelse når det er snakk om franske kyss.

For mye tunge kan føles ut som om du kysser en bilvask maskin eller som om dere sloss med sverd – noe som ikke bare er et ubehagelig syn, men som også virkelig suger.

Gli tungen din mot hans, trå forsiktig fram eller bruk den til å forsiktig slikke halsen hans rett før dere kysser. Det er ingen behov for å trykke tungen din ned i halsen på han (hør etter dere også, menn!) eller å unngå å bruke den i det hele tatt. Det å møtes halvveis med partneren din er hva du ser etter og det er ikke så vanskelig å oppnå når du først har funnet rytmen.

Og nå som vi har dekket noen grunnleggende tips og kysseteknikker som allerede kan gjøre deg til en ekte gudinne, la oss ser på noen posisjoner – noe som er den egentlige grunnen til at du leser denne artikkelen. Du trenger ikke å bekymre deg, du trenger ikke å være turner på elitenivå eller å være laget av gummi for å få til noen av disse.

1. Lap dance

Du kan krydre opp ting med en liten twist på kline økten din. Sett på litt lett og forførende musikk, og ha på deg sexy undertøy for å vise deg fram i all din prakt.

Stol på meg, han vil kun ha øyne for deg. Og dette er en flott posisjon også, ikke bare for en lap dance, men også for alle slags type kline økter.

Du kan gjøre dette mens dere sitter på sofaen, ser på TV, mens han spiser middagen sin eller jobber ved skrivebordet sitt. Overrask ham eller bare følg magefølelsen din og gjør hva som føles rett i det øyeblikket.

Og du kan gjøre det mens dere er ansikt til ansikt, slik at du kan bygge intimiteten igjen, for roligere kyss og kos, eller så kan du snu ryggen til han og gjøre det mer skittent og kinky.

Et annet tips for denne posisjonen er å gjøre det foran et speil mens du har ryggen din mot han. Det gir deg det løftet i selvtilliten som du kanskje trenger, når du ser deg selv seire og han som helt målløs, og ja, det bare ser ut som en flott film type ting å gjøre.

2. Misjonærstilling

Du tror kanskje dette er en vanlig stilling, noe du gjør hele tiden, men dette er en flott posisjon for å maksimere intimiteten mellom dere to. Du kan holde konstant øyekontakt.

Du kan holde ansiktet hans mens dere kysser og klemme han hardt når øyeblikket tillater det. Det er en grunn til hvorfor dette er favorittposisjonen for menn.

De får se ansiktet ditt mens dere har dere og på den måten, kan de vite om de gjør det rett eller ei. Så, ikke vær flau over hvordan grimasene du gjør. De er meget viktige for dere begge for å få mest mulig ut av tiden deres sammen.

Og de elsker denne posisjonen spesielt fordi de er i kontroll, noe som er en afrodisiaka i seg selv. Han kan bite deg forsiktig i øret, kysse og bite deg på halsen, holde hendene dine over hodet ditt og la oss være ærlige her – det føles utrolig godt ut, spesielt når man vet at vi har noen som virkelig nyter å gjøre oss glade.

Og det er en grunn til hvorfor vi alle drev med tørrknulling mens vi var tenåringer. Det stimulerer de virkelige delene og spesielt i denne posisjonen, det vil gjøre han gal og det er en seriøs flott måte å maksimere stimuleringen av dine dame-deler.

3. Ligge i skje

For de tidene hvor du ikke er helt i humør for å gjøre noe stort nummer ut av det, eller for mye bevegelse, og dere bare ønsker å ligge ved siden av hverandre og nyte tiden deres sammen, så er det å ligge i skje den perfekte stillingen for dere.

Det er også en perfekt stilling for de dagene hvor du bare vil være sammen, uten å ha sex. Eller når dere akkurat har blitt ferdige, men fortsatt ønsker å være nær hverandre.

Du kan puste hverandre og synkronisere hjerteslagene mens han klemmer deg bakfra. Dere kan kysse mens dere ligger i skje og det er fortsatt plass for han å stimulere elske-bevegelser for å bygge opp stemningen. Og det er også en flott måte å elske på når dere bare vil ta det rolig, og nyte tiden dere har sammen, uten noe hastverk.

Og igjen, han er stort sett den som har kontrollen her. Han kan la hendene sine løpe fritt over hele kroppen din og du kan forsiktig snu deg for å kysse ham, ta tak bak hodet hans med din hånd og vise han at du nyter det.

Men, helt ærlig, dette er den beste forspill posisjonen man kan være i fordi han kan bare puste inn lukten din og la deg falle i søvn mens deres hjerter slår i takt sammen. Det er noe utrolig romantisk ved dette.

4. Mot veggen

Det er noe virkelig hett ved at han holder deg fast inntil veggen og tar hånden sin bak nakken og hodet ditt, og gir deg det film-type kysset. Det som smelter beina dine og tar pusten fra deg.

Mens det å ha sex mot veggen ikke er særlig praktisk og vanskelig å gjøre, er det å kline mot veggen den perfekte posisjonen for den slags dampende natten full av lidenskapelig sex.

Det er mye rom for å la hendene dine vandre rundt, og det å kle av seg er mye lettere og han kan til og med løfte deg opp, slik at du kan legge beina dine rundt ham. Og mens dere er i den posisjonen, så kan han lett ta deg med til sengen og fortsette der.

Det er en grunn til at i filmer, så viser de alltid denne posisjonen når de vil uttrykke hvor lidenskapelig et par er. Han kan kysse deg på halsen (gutter, dette er en garantert tur til eventyrland, gjør det for hva enn som er godt!), bite deg forsiktig i ørene og alt dette mens du nyte utsikten. Og det er litt av en utsikt, for å være helt ærlig, jenter!

5. Kjærlighet på toppen

Hold fast mannen din i sengen (eller på gulvet, vi dømmer ingen) kliv opp på han og kyss han i hjel. Det er noe med en kvinne som vet hva hun vil og går for det som gjør menn helt gale. Eller det kan være det at du vil ha dem. Men, hva enn det er, så er det hele meget sexy.

Dra hendene hans over hodet og ta deg tid til å utforske kroppen hans og han erogene soner. Det er en flott måte å lære hva han liker og det er også en måte for han å føle seg ønsket og verdsatt. Pluss, han får se deg i all din prakt! Han vil helt klart gi tilbake for dette, stol på meg.