Å være sexy er i de fleste tilfeller en universell ting, spesielt for menn. Du trenger ikke være et geni for å finne ut hva menn finner mest attraktivt hos kvinner, men er det noe annet enn store bryster, brede hofter og en fin rumpe?

Du vil nok ikke tro det, men det er mange ikke-seksuelle karakterer som gjør en kvinne utrolig sexy. Her er 6 av disse karakterene:

1. Øyne

Det er kjent at øynene avslører mye om personen. Øynene er definitivt den mest attraktive delen av ansiktet som menn går for hos kvinner.

Enten det er formen, fargen eller akkurat slik du ser på dem, vil menn bli gal av vakre øyne, og det er det første de legger merke til på en kvinnes ansikt.

2. Smil

Den andre viktigste delen av ansiktet vil være smilet til kvinnen. Ingen liker negative mennesker, og hvis du ikke smiler nok, gir du inntrykk av at du ikke egentlig er en positiv person.

Vis frem de perle hvite tennene, legg til litt rød leppestift, og han vil definitivt bli enda mer betatt når han ser deg.

3. Hår

Selv om de ikke nødvendigvis oppdager når du har forandret håret, elsker de definitivt langt, skinnende og fullt hår. Å leke med håret ditt mens du ser på han, kan gjøre en drastisk endring i hans tiltrekning til deg.

Enhver fyr har sin egen foretrukne hårfarge, så du kan ikke generalisere det, men en ting er sikkert – menn blir slått ned i bakken når de ser en kvinne med vakkert hår.

4. Stemme

Mange menn er enige om at de kan falle fort i bakken, bare ved å høre en kvinnes stemme, spesielt en høy tone.

Studier viser at menn forbinder en høy stemme med ungdommelighet og en liten, feminin kropp, der noen karer finner det varmende.

5. Høyde

En sexy kropp kan ikke være perfekt uten å være høy, med ben som passer til både lengden og høyden.

Høye kvinner er vurdert å være mer attraktive, men dette kan være et dobbelt sverd for en mann, på grunn av at hans naturlige instinkt til å være den dominerende i forholdet, så dersom en jente er høyere eller til og med samme høyde som han, kan han føle seg skremt.

6. Holdning

og hvordan kvinner ordner seg er ganske viktig. Det er hvordan du bærer deg selv, med selvtillit og mye selvtillit, som menn liker. Dette inkluderer også måten en kvinne går på, og ikke bare måten hun går, men også hvordan hun går inn i et rom og fanger oppmerksomheten hans.

Det handler om vibrasjonen hun gir av seg, og selv uten å se henne kan en fyr likevel føle seg til stede. Pluss at å ta vare på deg selv viser at du er sunn og selvbevisst.