Føler du fortsatt at han sender deg miksede signaler selv om dere har slått opp? Den ene delen av deg er sikker på at du er ferdig og ingenting kan endre det, men det er også en del av deg som fortsatt håper at dere kan finne tilbake til hverandre.

At han sender deg miksede signaler etter du endelig har akseptert at det er over hjelper ikke særlig mye gjør det vel? Det var nok at du måtte gå igjennom healing prosessen og gråte en god del tårer og tvinge deg selv til å glemme han, uten at han også skal gi deg falske forhåpninger.

Etter du slår opp med noen kan forholdet ditt gå i mange retninger. Dere kan forbli venner, hooke up et par ganger, eller så vil du aldri høre navnet hans igjen. Det er veldig vanskelig å vite nøyaktig hvor forholdet deres er på vei hen fordi ofte så klarer ikke menn å være tydelige nok på hva de egentlig vil. Kanskje de til og med ikke vet hva de vil ha, om de enten vil beholde deg i livet deres eller late som at forholdet deres aldri skjedde.

Hvordan kan du vite han vil ha? Hvordan kan du vite om han vil ha deg tilbake fordi han fortsatt elsker deg?

Å slå opp er ganske vanskelig. Du må klare å takle at du aldri vil være i armene hans igjen. Han vil ikke lenger kysse deg når dere møtes, som om han ikke har sett deg på flere måneder. Du må bare akseptere det og gå igjennom prosessen for å kunne glemme han og hva dere hadde.

Men så fort du er klar til å gå videre, får du følelsen av at han fortsatt har noen følelser for deg. Det er som om han vet at du endelig har funnet fred og kommer springende tilbake og ødelegger alt ved å sende miksede signaler.

Du kan gå tilbake til han, men det er som regel ikke en god ide. Bare tenk tilbake på forholdet deres og prøv å utelukke alle de gode øyeblikkene du hadde og tenk på de dårlige. Dersom dere slo opp hadde dere mest sannsynlig flere dårlige og stygge øyeblikk enn lykkelige.

Likevel føles det godt å bli savnet for en gang skyld, i stedet for å savne noen.

Her er noen tegn på at eksen din fortsatt elsker deg og garantert vil ha deg tilbake:

1. Han ringer deg i fylla

Det sies at når man er full snakker man om det som virkelig er på hjernen, og vedkommende er helt ærlig og sier ting de aldri ville ha sagt i edru tilstand. Alkohol senker hemningene hans, som vil si at han vil klare å avsløre hva han egentlig føler for deg.

Når han begynner å bli full, forteller den rasjonelle delen av hjernen hans at det er over og at det ikke er noen poeng å ringe deg, mens den andre siden av hjernen blir mye sterkere og høylytt så fort han bli full og skriker: “ Du må ringe henne, kanskje det fortsatt er håp for dere!!!”

Når han ringer deg full bør du huske å være forsiktig. Ikke si noe du vil angre på og ikke gi han forhåpninger. Hvis han fortsatt har guts nok til å snakke med deg dagen etter om den samme tingen kan du tenke over situasjonen.

2. Han har ikke funnet en annen å date enda

Hvis han ikke dater noen andre og det har gått en stund siden dere slo opp, har han fortsatt noen følelser for deg, ergo har han bestemt seg for å vente og se om lykken hans kan forandre seg.

Til og med om han går ute med noen, vil han gjøre det under radaren fordi han ikke vil såre følelsene dine og han er usikker på hva han vil.

3. Kjæresten hans føler seg truet av deg

Hun kan ikke fordra å se på deg eller høre om deg, eller å være i ditt nærvær. Dette er et soleklart tegn på at han har snakket mye om deg, som er hvorfor hun føler seg truet.

Hun har følelsen av at han ikke har gått helt videre (og hun har garantert rett) eller så er han usikker på det nye forholdet.

Hvem vet, kanskje han ropte navnet ditt under sex? Ikke rart at hun føler at du er mer viktig for han enn hun er.

4. Han sender deg miksede signaler

Et øyeblikk er han kjempe interessert i deg og han gir deg oppmerksomhet som på en måte freaker deg ut, og i det neste stenger han deg ute som om du er erkefienden hans.

Denne type oppførsel må være veldig forvirrende for deg, som er mer enn normalt – men det er akkurat slik han føler. Han er fortsatt forvirret. Kanskje han til og med ikke vet om han fortsatt elsker deg eller er klar til å gå videre.

Du kan ikke fjerne alle følelser du hadde for noen i løpet av en dag kun fordi dere slo opp. Dette er en prosess som vanligvis er veldig smertefull og lang.

Etter et brudd bør du holde deg sterk. Dersom han sender deg tekstmeldinger og plutselig stopper bør du ikke sende han noe heller. Vis han at du ikke bryr deg og lev livet ditt. Ikke la hans forvirring freake deg ut eller gi deg falske forhåpninger.

5. Han er plutselig en helt annen person

Han begynner å oppføre seg helt annerledes rundt deg med en gang dere har slått opp. Han blir ekstremt vennlig og alle hans dårlige kvaliteter forsvinner helt plutselig, som gjør at han virker vakker og bare helt perfekt.

Ikke fall for dette. Han vet hvordan å være god når han vil det, og akkurat nå vil han ha deg tilbake så han spiller deg ved å oppføre seg perfekt.

Dersom dere blir enige om å bare være venner og han snakker til deg med en rolig stemme og hvisker søte ting i øret ditt, eller gjør absolutt alt mulig som krysser vennskaps grensen, har han fortsatt følelser for deg og har ikke kommet over at dere har slått opp.

6. Han ønsker å gjøre deg sjalu

Dersom det virker som han er altfor involvert i hans nye kjæreste eller en kommende date, eller bombarderer sosiale medier med kunngjøringer om at han skal møte noen, gjør han alt dette med vilje for å få deg til å reagere.

Det han ikke helt skjønner ved å gjøre dette er at han virker som en badass som har gått videre; men han avslører faktisk at han fortsatt elsker deg og at han ønsker en hvilken som helst respons fra deg for å se om du føler det samme.

Han bryr seg virkelig om hva du tenker om han. Oppførselen hans prøver å få deg til å ville ha han tilbake. Igjen er ikke dette en god ide, men dersom magefølelsen din sier at du bør ta han tilbake – gi det en sjanse.