1. Han kan ikke hjelpe med å smile når han er rundt deg.

Når du liker noen kan du ikke hjelpe med å smile når du ser dem. Din underbevissthet sender deg signaler på at personen som nærmer seg er noen som kan være viktig for deg.

Dersom de konstant smiler når de snakker til deg er dette et soleklart tegn på at de har tenkt på deg. Selv om han nesten ikke kjenner deg, har han mest sannsynlig tenkt på å snakke til deg, og det er det som er grunnen til det søte smilet på ansiktet hans.

Et smil er en av de første tegnene på at noen tenker på deg.

2. Han vil ha deg i nærheten.

Han vil komme med unnskyldninger for å være rundt deg. Han vil med et uhell støte på deg. Du vil se han mye mer enn du gjorde før. Om du er ute og har brunch med et par felles venner, vil han komme opp med en måte der han kan sitte ved siden av deg eller på andre siden av bordet. Han vil ha deg i nærheten.

3. Han ser på deg når han tror at du ikke ser på han.

Når dere er på samme sted, er han alltid i nærheten så han kan se deg. Men hver gang øynene deres møtes ser han bort, selv om det er åpenbart at han stirret på deg; du kunne nesten føle øynene hans stirre på ryggen din. Han vil ikke at det skal være for åpenbart da, så han virker kul om det.

4. Random tekstmeldinger.

Han vil tekste deg uten noen spesiell grunn, kun for å holde kontakt med deg. Han vil kanskje til og med komme med noen rare unnskyldninger om hvorfor han sender melding, for eksempel der han spør om navnet på TV serien du nevnte sist gang dere snakket sammen, eller så sender han deg morsomme memes. Dersom meldingene hans begynner å bli ofte, er det en god sjanse for at han er interessert i deg. Kanskje han ikke er klar til å innrømme det, men handlingene hans snakker høyere enn ord.

5. Det er viktig at vennene dine liker han.

Han sier alltid mer enn hei når han treffer på deg og noen av vennene dine.
Han spør spørsmål og ønsker å vite ting om livene deres. Han vil at de skal like han fordi han vet at den beste måten til en jentes hjerte er hvis vennene hennes liker han.

6. Han blir sjalu på andre menn som er rundt deg.

Du snakker kanskje til broren din eller en annen nære venn, men om han ikke kjenner dem enda vil han starte å oppføre seg rart. Ansiktsuttrykkene hans vil forandre seg. Han vil starte å føle seg fjern i samtaler eller så vil han til og med spørre deg om hvem det var du snakket med.