Menn er vanligvis begeistret over å bli forelsket, men ingen av dem vil innrømme det. De lengter alle sammen, innerst inne, etter kjærlighet og hengivenhet akkurat som vi gjør.

Den eneste forskjellen er at vi er villige til å snakke om det, mens de prøver å virke uinteressert når de faktisk virkelig, virkelig vil ha noen å elske ved sin side..

Noen ganger kan hans frykt for forpliktelser lede deg på feil spor. Du kan gi ham opp fordi du tror han ikke er så interessert i deg. Han viser ingen følelser, han er kanskje til og med veldig nervøs i nærheten av deg.

Vel, det betyr nødvendigvis at han ikke har varme følelser for deg. Det kan bety det stikk motsatte. Han har varme følelser men er redd for å bli forelsket.

Slik kan du definitivt finne ut om han bare feiger ut og trenger et lite dytt fordi han liker deg men er redd for å innrømme det.

1. Han sender alle mulige blandede signaler

Du blir gal av å prøve å tolke signalene hans. Du skjønner, han vet ikke selv hvordan han skal oppføre seg, og derfor oppfører han seg så snålt.

Et øyeblikk er han interessert i deg og neste er han som sunket i jorden. Han er forvirret fordi han liker deg, men av en eller annen grunn, er han redd for å gjøre noe med det.

Kanskje noen har knust hjertet hans tidligere, kanskje har han alltid vært uheldig med forholdene sine og er redd for at historien skal gjenta seg, derfor oppfører han seg slik.

2. Du har ikke møtt foreldrene hans

Han holder deg i mørke fordi han ikke vet hva han vil. Vanligvis, når en kar er forelsket, vil han introdusere sin nye kjæreste , sitt livs kjærlighet, til alle de viktige menneskene i livet sitt, inkludert vennene hans og selvfølgelig familien. Der er den viktigste delen av hans liv og om du vil ha godkjennelset, må du gå via familien hans.

Det er ikke det at han skammer seg over deg eller noe, som gjør at han ikke har introdusert deg til dem enda, det er bare det at han vet det er et stort skritt å ta. Han vet at det ikke er noen vei tilbake derfra.

Hva ville skje om du slo opp og foreldrene hans drev ham til vanvidd med spørsmål som: “Hvor forsvant den hyggelige jenta, hvorfor er dere ikke sammen, hva har du gjort?” og å videre. Siden han fortsatt er overveldet av det nye som skjer i livet hans, deg, behøver han litt mer tid til å fordøye ting og kvitte seg med redselen

3. Han har ikke noe hastverk

Han vil gå rolig frem og holde en lett tone. Vel, dette betyr at han liker deg men (og det er alltid et men) han er sannsynligvis ikke klar for å være sammen med deg på ordentlig. Han har definitivt noen uløste problemer som livet har kastet på ham og han trenger å forholde seg til dem.

Ikke anta med en gang at han ikke liker deg om han tilbringer tid med deg og nyter ditt selskap men holder deg på en armlengdes avstand. La ham være alene og lev ditt eget liv. Om han etter hvert innser at han elsket deg hele tiden, flott, om ikke, har du det helt fint uten ham.

4. Han er der når du trenger ham

Selv om dere ikke er sammen, vil han alltid være der for deg når du trenger en hjelpende hånd. Han vil være der som en venn når du skal flytte ut og behøver hjelp til å bære, eller når du er i trøbbel og trenger noen til å få deg ut av det.

Han vil alltid være der for å gi deg sin støtte. Ekte venner gjør det, men også menn som er hemmelig forelsket i deg gjør det. Han vil være den som er der når alle andre er borte. Slik kan du se at han liker deg men er redd for å falle for deg..

5. Han husker småting

Bare den som bryr seg enormt mye om et annet menneske vil huske de små tingene, tingene ingen andre bryr seg om. Han er en av disse som husker. Han vil huske navnet på katten din, hvor søsteren din går på skole og mer eller mindre alle disse trivielle tingene som ingen husker.

Når du er syk, vil han komme med suppe til deg. Dette viser at han er interessert i deg, siden disse små detaljene som ingen legger merke til er det som skiller ham fra de andre.

6. Han blir litt sjalu når du snakker med andre gutter

Han trenger ikke å vise deg nøyaktig hva han er sjalu for, han vil aldri fortelle deg det, men du vil merke det på oppførselen hans. Du vil merke at han skifter tema om du snakker om gutte vennene dine, eller så blir han nervøs og ikke i stand til å kontrollere følelsene eller reaksjonene sine.

Dette er ganske søtt så lenge det er harmløst og så lenge det ikke setter deg i fare. Sjalusi kan være noe dritt og vanskelig å bli kvitt, men om fyren du går ut med begynner å bli litt sjalu kun fordi du snakker om andre gutter, må du være klar over at han er redd for å miste deg og at han liker deg men ikke vet hvordan han skal forholde seg til det.

7. Han er over beskyttende

Han vil gjøre hva som helst for at du skal være trygg. Du vet hvordan enkelte ting her i livet virkelig er logisk? For eksempel, vil det være mer enn logisk å la deg gå et lite stykke til bilen din alene, i stedet for å gå sammen med deg.

Vel, når en mann er forelsket, forsvinner logikken.

Han vil øyeblikkelig gjøre det hjertet hans befaler, ikke hjernen. All rasjonell tankegang vil være borte. Han vil følge deg til bilen din selv om ingenting på noen måte kunne skjedd med deg den korte distansen dit, Men en forelsket mann ser bare deg og skrekken for at noe kan skje med deg og han vil være der for å beskytte deg.