Jeg vedder på at du trodde du var i den mest romantiske kjærlighetshistorien i livet ditt da du først møtte ham. Han kom mot deg og dere bare klikket, eller så kysset han deg og hele din verden ble snudd opp-ned på et øyeblikk. Du falt under hans kontroll. Du var hans.

Men den kjærlighetshistorien varte ikke lenge, og den har absolutt ikke hatt en lykkelig slutt. Det tok ham lang tid å miste masken han satte på i sitt enmanns show for å imponere deg, eller kanskje det er bedre å si jakten der han fanget deg i sin grusomme felle.

Han var så avhengighetsskapende. Du visste selv at han ikke var bra for deg, men du kunne ikke stoppe. Du trengte ham og du fortsatte å komme tilbake.

Han var så interessant og overbevisende. Hans løgner var så bra at de grenset til fantasi. Historiene om hans “galne” ex-kjæreste var så ekte at du trodde på alt han sa, til du senere fant ut at hun bare var et offer, samme som du var.

Han manipulerte deg sakte men sikkert. Han fabrikkerte scener akkurat slik den passet ham. Han behøvde at ting gikk etter hans måte før han angrep. Han faket sin interesse i deg, og til tross for sin egen selvopptatthet lot han deg tro at han hadde gjort deg til sentrum av sin verden. Han ville du skulle føle at du var hele hans verden for ham, så du skulle begynne å stole på ham.

Når du stolte på ham, var resten et enkelt spill. Han hadde deg i hans grep. Du var maktesløs.

Han isolerte deg fra dine venner og familie fordi han overbeviste deg om at han var det eneste du trengte og ønsket i livet ditt. Da han endelig lyktes med å få deg til å føle deg helt alene i denne verden, angrep han.

Masken var av og plutselig ble dette marerittet ekte. En liten del av helvetet ble din virkelighet, og du kunne ikke unnslippe det. Du kunne ikke bare våkne opp.
Det var ekte – det skjedde.

Disse tingene ble din hverdag. Du kunne ikke unnslippe det. Han forsikret deg om at det var du som var den galne. Han manipulerte minnet ditt, identiteten din og han ødela din selvtillit. Du var en tom jente som han hadde matet med sin vridde versjon av det som var riktig. Og du trodde på ham.

Men alt har en utløpsdato, og det har også dette marerittet. Så mange løgner kom til deg på en og samme tid, og de hadde stor innflytelse – de utgjorde et stort PANG! Du ble sittende igjen ødelagt og alene, men endelig fri. Du er nå jenta som fortsatt vet hvordan man elsker, men du elsker annerledes …

1. Du har ingen anelse om hva ekte kjærlighet er

Kanskje fikk du et glimt av hva det burde ha vært, som i starten. Han gjorde det rette i begynnelsen, men det var en løgn. Det var ikke fordi han elsket deg, det var fordi han ønsket å lokke deg, fange deg og ødelegge deg. Du har aldri følt ekte kjærlighet med ham.

Nå som du har møtt den rette mannen, vet du ikke hvordan du skal være rundt ham. Du tviler på ham og denne ukjente kjærligheten som du mottar. Du tror alt er et stort spill, en løgn som vil koste deg senere. Hans kjærlighet forvirrer deg, og det tar tid for deg å slappe av og åpne opp for å kunne akseptere noe du fortjente fra starten.

2. Du har tillitsproblemer

Du hadde ikke en egen stemme i ditt tidligere forhold. Du var bare et tomt canvas, og han holdt penselen for å fylle inn med fargene han valgte. Du hatet disse fargene, men du kunne ikke ta bort dem før du tok kontroll, til du tok penselen og malte deg selv. Du fryktet at du skulle bli tvunget til å gjenoppleve alt fra begynnelsen. Det var ingen tillit. Ditt siste forhold ble bygget på løgner.

Det vil ta tid for deg å stole på noen igjen, men din nye mann vet det. Derfor gir han deg all den plassen du trenger. Derfor ønsker han ikke å bli såret av ting du gjør utav frykt. Han vet at du trenger tid til å helbrede, og han vil være der for deg. Han vil vente på deg fordi han elsker deg.

7 Måter Jenter Nedbrutte Av En Narsissist Elsker Annerledes

3. Du vil ødelegge alt som er bra

Du ødelegger ubevisst din sjanse for lykke. Du prøver å sabotere det eneste ekte forholdet du noen gang har hatt. Du prøver å jage bort den eneste mannen som noen gang har virkelig elsket deg. Det faktum han virker perfekt, skremmer deg fordi den narsissistiske idioten var også var perfekt, til og med for perfekt, og du endte opp i den laveste perioden av livet ditt.

Du prøver å ødelegge ditt forhold nå, fordi du ikke kan godta det faktum at noe bra skjer med deg. Du ble forgiftet for lenge, og du kan ikke akseptere at det er et rent og sunt liv som venter på deg.

4. Du beklager deg for alt

Du var vant til å bære hele vekten av forholdet ditt. Du var vant til å være den som får skylden hele tiden. Du trodde faktisk at alt var din feil. Du var ved en blindvei, hvor du ikke visste hvordan du skulle reagere riktig, så du ba om unnskyldning hver gang. Det var det eneste sikre du visste han ville akseptere.

Mannen som virkelig elsker deg, lar deg ikke unnskylde deg selv hele tiden. Mannen som prøver å vise deg ekte kjærlighet er klar til å bekjenne når han har feil. Han er klar til å si,
“Jeg er lei meg.”

5. Du er fraværende

Det vil ta tid for deg å gi slipp og stole på noen. Du vil holde avstand fordi det fortsatt gjør vondt, og du er ikke sikker på om denne fyren er den rette. Du har blitt slått og du har fortsatt vondt. Du vil ikke ha vondt mer. Ditt hjerte forteller deg at det er okay, og at du skal la ham komme nær deg, men tankene dine fortsetter å løpe løpsk.

Bekymre deg ikke. Den perioden vil ikke vare for evig. Han kommer ikke la det vare. Han vil kjempe med alt han har for å bevise seg selv og få din tillit. Han vil omfavne deg forsiktig med sin kjærlighet, og du vil ikke kunne flykte. Han kommer ikke la deg.

6. Du venter på et “pang”

Det vil ikke komme noen. Du blir usikker siden alt går helt fint. Han er den mest fantastiske mannen du noen gang har møtt, og han fortsetter å overøse deg med all den kjærligheten og oppmerksomheten du fortjener. Det stopper aldri. Du venter bare på at løgner skal bli fortalt til deg. Du venter på en tsunami av onde og manipulerende løgner, men det er ingen tsunami foran deg. Alt du ser er en klar himmel og rolig hav.

Du vakter ditt hjerte fordi du er forsiktig og redd. Du har bygget en vegg rundt deg, som han vil rive ned med sin kjærlighet for å verne og nære deg tilbake til helse.

7. Du må føle deg trygg

Du trenger et løfte om at alt skal bli bra. Du trenger ham for å få deg til å tro det, og det er vanskelig fordi du har problemer med å tro, og du vet at det heller ikke er lett for ham.
Du trenger et trygt sted hvor du er elsket og hvor du endelig kan elske tilbake.

Du trenger ham fordi du har all denne kjærligheten å gi. Du trenger ham til å skremme frykten, og med din hjelp, starte et nytt kapittel av livet ditt og deres liv sammen.

Han vet at du elsker annerledes, derfor elsker han deg enda mer. Du kan ha vært ødelagt da han møtte deg, men det vil du ikke være mye lenger.