Når du treffer en fyr, kan du ikke alltid vite om han er interessert i deg eller ikke. Du må faktisk tilbringe en del tid sammen med ham for å se hvordan han oppfører seg sammen med deg.

Om er oppmerksom på kroppsspråket hans og på ting han sier når han er sammen med deg, er det lett å finne ut om han er interessert i å utvikle et sterkere bånd til deg eller om han ikke liker deg noe særlig. Om du lurer på om han føler noe mer for deg, sjekk ut disse tegnene og finn ut hva han virkelig føler for deg en gang for alle.

1. Han ønsker å være i nærheten av deg

Om du sitter sammen med vennene dine og han slår seg ned sammen med dere, vil han prøve å få sitte så tett innpå deg som mulig. Det er en måte å vise deg at han liker å være nær deg og at han liker å høre de morsomme historiene dine.

Det gir ham også muligheten til å “tilfeldigvis” komme borti deg og til å gi deg en klem bakfra når du minst venter det. Alle disse tegnene er bare beviser for hva du instinktivt allerede har skjønt; han er interessert og det er bare et spørsmål om tid før han innrømmer det.

2. Han prøver å imponere deg

Uansett om dere er alene, eller sammen med venner, vil han prøve å imponere deg. Han gjør dette fordi han virkelig liker deg og fordi han vil være sammen med deg.

Han tror at du vil like ham mer om han sier noe morsomt og interessant, og derfor gjør han også en stor innsats. Han er villig til å gjøre hva som helst for å vinne din gunst, så vær forberedt på all mulig galskap. Det er tross alt slik en gutt som er interessert i noen oppfører seg.

3. Han er alltid tilgjengelig

Uansett om du ringer ham midt på dagen eller midt på natten, svarer han alltid så fort han kan. Dette er et tegn på at han virkelig respekterer deg og at du betyr mye for ham.

Om du har problemer av noe slag, vil han prøve å hjelpe deg eller han vil være der for deg til problemene er over. Saken er, han liker å tilbringe tid sammen med deg og ingenting kan stoppe ham fra å se deg minst en gang om dagen.

På den måten, får han en dose med glede hver dag og han føler han er i lykkeland.

4. Han husker små ting om deg 

Om han husker navnet på hunden din eller hvor du var på din siste ferietur, betyr det at han har fulgt med på det du har fortalt. De er de små tingene som betyr mest i livet, så om du møter en slik fyr må du ta vare på ham, for han er virkelig verdt å ta vare på.

Om han viste interesse for deg i starten når han ikke visste så mye om deg, kan du jo bare tenke deg hvor interessert han blir etter hvert som han lærer deg bedre å kjenne.

5. Når du snakker, lytter han 

En mann som er interessert i deg, vil lytte til det du har å si og han vil nyte det. Historiene dine vil være interessante for ham og han vil ha et ønske om å få vite mer om deg. Dette er et sikkert tegn på at han liker deg og at han ønsker å utvikle et dypere bånd til deg.

Han ser deg ikke bare som en som vil være i livet hans en kort stund, men som noen han føler fortjener å være en del av livet hans i lang tid. Og stol på meg, en slik mann er ganske sjelden så ikke la ham slippe unna.

6. Han gjør hyggelige ting for deg

Når en mann er interessert i en bestemt kvinne, vil han prøve å gjøre hyggelige ting for henne for å gjøre henne glad. Så om en fyr sender deg blomster for å overraske deg eller kjøper en gave til deg, betyr det at han har dype følelser for deg.

Han prøver å vise at han har følelser for deg, men han er redd for å innrømme det, så han kjøper gaver eller gir deg komplimenter for å få deg til å forstå at han virkelig liker deg.

7. Han er nervøs når du er i nærheten 

Når en mann møter en kvinne som han får følelser for, er det en stor sjanse for at han vil være ganske nervøs når hun er i nærheten. Det blir han fordi hun betyr mye for ham og han har ikke lyst å dumme seg ut foran henne.

Så om du ser en fyr som er redd for å komme for nær, eller om han blir ekstra klønete når du er i nærheten, kan det være et tegn på at han liker deg godt. Så det er opp til deg om du vil ignorere ham eller gi ham en sjanse.