Det er ikke lett å stole på noen, særlig ikke etter at du har opplevd hjertesorg av å ha bli bedratt og behandlet som en idiot. Det finnes ingen sikker metode for å vite sikkert om gutten du er sammen med virkelig elsker deg eller om han bare utnytter deg.

Derfor foretrekker mange kvinner heller å forbli alene enn å bli såret. Det er ikke lett å elske noen som ikke elsker deg tilbake. Faktisk så er det ikke bare at det ikke er lett, det er forferdelig. Det eneste mulige resultatet av et slikt forhold er at du ender opp fryktelig såret og alene.

Problemet oppstår når menn, av en eller annen grunn, skjuler følelsene sine. De vil ikke at du skal se hva de føler for deg, siden de ser på det å vise følelser som et svakhetstegn. Noen har fortalt dem at de må være tøffe og laget av stål, noen har fortalt dem at følelser er for pyser.

Men det at han ikke viser følelser betyr ikke at han ikke elsker deg. Det finnes plenty signaler som viser at han faktisk har dype følelser for deg, men at han bare er litt klønete eller redd for å vise dem.

1. Han tekster deg hver dag

Dette gjelder spesielt om han tekster deg om morgenen. Det er et bombesikkert tegn på at han er gal etter deg. Om du er det første han tenker på når han våkner om morgenen, trenger du ikke bekymre deg for noe. Han kan ikke motstå å ønske deg en god morgen.

Når mennesker er forelsket, har de ikke så mye selvkontroll og vil gjøre ting de normalt ikke ville gjort. Kanskje han ikke vil det skal se ut som han prøver å kvele deg og derfor prøver å avstå fra å kontakte deg for mye, men greier ikke å motstå fristelsen.

2. Han er ærlig mot deg

Han vil aldri lyve til deg selv om han skaper problemer for seg selv ved å være ærlig. Han greier ikke å se deg i øynene om han skjuler noe stort. Forveksle ikke ærlighet med disse små hvite løgnene. Det er noe vi alle driver med og de kan ikke gjøre noen skade uansett. Jeg snakker om seriøse løgner. Samvittigheten hans vil ikke la ham lyve for deg og det kan du stole på. Selv om du blir ordentlig sint, vil han heller ta sjansen på det og fortelle deg sannheten. Her kan du være sikker på at du har en som er verdt å ta vare på.

3. Han vil tilbringe tid sammen med deg

Hvert sekund han får, vil han tilbringe sammen med deg. Han vil heller bruke fritiden sin til å være sammen med deg eller å gjøre noe for seg selv. Dette er ikke bare å henge sammen. Om han ønsker å involvere deg mer i sitt personlige liv, betyr det at her kan det være noe mer. Det er definitivt et tegn på at han følelser er dype, at han elsker deg

4. Han distanserer seg fra andre jenter

Dette er uansett om de er eks-kjærester eller jenter som prøver å snakke til ham når han er på byen. Han vil ikke gjøre noe tåpelig for å risikere det forholdet dere har, fordi det betyr for mye for ham. Han har brutt kontakten med eksene sine fordi han vet at han ikke trenger noen backup. Han vet at han har deg og at du er mer enn nok for ham.

5. Han er beskyttende mot deg

Han vil forsikre seg om at ingen og ingenting noen gang skjer med deg. Han kommer til å være der for deg når du er lei deg. Om noen gjør deg urett, vil ha klikke fordi noen har såret dukken hans. Han vil ha behov for å holde deg trygg i armene sine og du vil elske det fordi han ikke overdriver. Han vet akkurat hvor mye av ham du trenger.

6. Han vil imponere deg

Han vil hele tiden vise seg for deg fordi han vil være sikker på at du ser at dere passer sammen. Han ser på deg som den vakreste og mest perfekte kvinnen i verden og det er vanskelig å holde følge med det. Han vil jo ikke at du skal synes han er kjedelig og forsvinne for ham.

7. Han behandler deg som en dame

Han vil du skal få alt du kan tenke deg. Han vil du skal være den lykkeligste personen som lever. Han vil du skal føle deg og bli behandlet som en dame fordi det er det du er. Han vet at den personen han bryr seg om må være tilfreds og han vil gjøre alt han kan for at det skal skje.