Hvis du noen gang har kastet deg inn i dating verdenen, har du kanskje sett at den er rotete, den er komplisert og som oftest har du ingen anelse om hva som skjer. Dersom du i mellomtiden har funnet noen som er verdig tiden din, står du fortsatt igjen og lurer på om han virkelig elsker deg eller ikke.

Vel, en ting er sikkert, når en mann virkelig er, ellevilt, dypt forelsket, er det ikke noe han kan gjøre for å gjemme det. Uansett om han ikke vil vise sine følelser, vil han vise dem alle sammen likevel. Dersom du følger nøye med, vil du ikke gå glipp av disse soleklare tegnene på hvor tiltrukket han er av deg.

Hvis han virkelig elsker deg, kan du se det på måten han behandler deg. Og ingenting vil noensinne være rotete med han. Du trenger ikke å spørre han om noe fordi han vil gi deg alt du fortjener, og enda mer helt på egen hånd.

Tid

Når en fyr virkelig elsker deg, vil du se det på hvor mye tid han tilbringer med deg. En fyr som er forelsket vil ønske å bruke så mye fritid som han kan med deg. Han vil prøve å stjele så mye tid som han kan fra andre mennesker og ting, siden han vil ønske å gi det til deg.

Han vil gjøre sitt beste for å ta deg med ut ofte eller bare slappe av på sofaen med deg. All den tiden han pleide å tilbringe alene, vil han nå dele med deg.

Oppmerksomhet

Hvis en fyr virkelig elsker deg, vil du ikke trenge å spille spill for å få oppmerksomheten hans. Det vil komme naturlig for han å rette oppmerksomheten mot deg. Når du er i et rom fullt av mennesker, vil du være den som han vil fokusere mest på.

Du vil ikke trenge å sitte i timevis å stirre på skjermen og vente på at han skal skrive tilbake. Vet du hvorfor? Fordi han skal være den som ringer, kun for å høre stemmen din eller tekste deg for å fortelle deg at han tenker på deg, eller at han savner deg og hvor mye han ser frem til å se deg igjen. Du får all den oppmerksomheten du fortjener og mer.

Du er # 1 prioritet

Mange jenter sliter med å komme på prioriteringslisten til fyren de liker, men historien din er annerledes. Fordi han elsker deg, trenger du ikke engang å prøve å komme dit fordi han faktisk vil at du skal være der uten spørsmål.

Ikke bare det, men han vil sørge for at du er klar over hvem som står øverst på prioriteringslisten hans – det vil være deg, og han vil sørge for at du ofte blir minnet på det. Han kommer til å velge deg dag og natt, han kommer til å la dine ønsker komme foran hans egne, og det er ikke nødvendig å spørre han om noe fordi en mann som virkelig elsker en kvinne, er helt klar over de tingene hun fortjener, og han vil ikke holde dem tilbake.

Kjærlighet

De fleste glemmer kjærlighet i forhold, og det skjer ofte at folk blir fanget opp i rutiner og kjærligheten blir kjedelig. Men dersom mannen virkelig elsker deg, vil han sørge for at kjærligheten aldri blir kjedelig.

Han vil rose deg med små tegn på oppmerksomhet, og han vil sørge for å lede all sin kjærlighet mot deg. Han vil bruke mye tid på å tenke på hvordan han skal vise deg at han elsker deg, og han vil ikke la små ting i livet, som daglige rutiner, jobb eller en kamp komme i veien. Han vil aldri glemme at han elsker deg og uansett hvor rotete ting blir, vil han alltid huske hvor mye han elsker deg. På grunn av dette vil han gjøre sitt beste for å løse ting mellom dere to.

Validering

Du trenger ikke å bekymre deg for å bli validert av ham fordi dersom din partner elsker deg, vil han være oppmerksom på dine følelser og dine synspunkter og han vil aldri dømme deg for dem.

I stedet for å dømme deg eller komme med konklusjoner før du i det hele tatt får avsluttet en setning, vil han prøve å sette seg i skoene dine. Han vil vite hvor det du sier kommer fra. Du trenger aldri å frykte å bli misforstått av han fordi han alltid vil gi deg nok plass så du kan forklare deg.

Beundring

Din mann vil aldri bli skremt av deg fordi helt ærlig, så kan du aldri skremme en ekte mann. Hvis mannen din har en hjerne, vil han være der for å applaudere hver suksess du oppnår i livet.

Faktisk, dersom han virkelig elsker deg, vil han være der for å hjelpe deg med din vei til suksess, og han kommer til å være din største fan når du når toppen.

Nok rom til å være deg selv

La oss innse det, vi har alle feil, men den rette personen vil ikke fokusere på dine feil, men vil heller velge å se bort fra dem.

Dersom mannen virkelig elsker deg, vil han godta deg slik du er. Han vil ikke prøve å forandre deg, og han vil ikke stresse med dine små feil. Han kommer til å elske alt som er ved deg. Du trenger ikke å stresse om du ser litt dum ut foran han, fordi du vet at han ikke vil dømme deg uansett hva. Du får lov til å være dum, å snakke om ting du elsker, å kle deg på den måten du vil, og å gjøre det som gjør deg glad. Fordi en mann som virkelig elsker sin kvinne, vil alltid se henne lykkelig.