“Et bånd mellom sjeler er eldgammelt -. Eldre enn planeten”~ Dianna Hardy

Fra det øyeblikket vi blir født, har vår sjel en perfekt match der ute et sted. Før folk møtes og forelsker seg i den virkelige fysiske verden, møtes deres sjeler først i den åndelige verden. De skaper et ubrytelig bånd som forvandles til ekte kjærlighet.

Du må finne din andre halvdel fordi vi alle er ufullstendige. Uansett hvor mye vi ønsker å tro at vi ikke trenger noen, så gjør vi det. Vi trenger noen å dele våre byrder med. Vi trenger noen til å være vår klippe når vi kommer til de mørke stedene i vårt sinn.

Vi behøver noen som fullfører oss.

Noen som vil hjelpe deg å bli en bedre versjon av deg selv. Han vil gjøre deg til en bedre person. Han vil få alle dine positive egenskaper til å overvinne de negative.

Han har evnen til å gjøre deg nesten perfekt – det beste du kan være.

Det er en liten ting. Jeg hører hvordan folk sier at det ikke finnes noe slikt som en sjelevenn, at denne ideen bare er tull. Men jeg er uenig. Du skjønner, alle har en andre halvdel, det er ingen diskusjon om det. Det er bare at noen ganger, så vet mennesker ikke hvordan de kjenner igjen dem.

Ingen sier at å få kontakt med din sjelevenn kommer til å bli lett, fordi dere er ment å være. Det betyr ikke at dere to ikke vil gå gjennom samme samlivsproblemer som alle andre gjør.

Begynnelsen av alle forhold er tøffe, samme med din sjelevenn. Ikke forvent at verden skal være rosa og blomstrende hver dag. Det er fortsatt den samme verden som fra før.

Det eneste som er annerledes er at du har fått en sjanse til å gjenkjenne din sjelevenn, fordi han kan komme i en forkledning.

Ikke risiker å miste den sjansen. I stedet, prøv hardt å få det til å fungere fordi, med tiden, vil alt ditt harde arbeid og all din investering i forholdet lønne seg.

I tilfelle du sliter med å finne ut om han er din sjelevenn eller ikke, her er noen åpenbare tegn som kan hjelpe deg med å få se bildet klarere:

1. Han er støttende

Du vil aldri bli hengende. Uansett hva du velger å gjøre, vil han være på din side. Selv om han mener at det kanskje ikke det smarteste trekket, så vil han være der for deg, fordi han vet hvor viktig det er å gjøre feil.

Du lærer av dem. Han vil la deg gjøre feil, men han vil også være der for deg når du mislykkes. Og det vil være ok. Du vil ha hans støtte til å prøve videre.

2. Det er som dere kjenner hverandre

Dette skjer når du møter noen du var forutbestemt til å møte. Du har følelsen av at du har møtt ham allerede. Ansiktet ser kjent ut og hans bevegelser ser så naturlige ut som om du har sett hans gester tusen ganger før.

Og hva med déjà vu? Hva med de gangene du kunne ha sverget på at nøyaktig samme situasjon med nøyaktig samme person har skjedd før? Hvordan er det mulig når du nettopp har møtt ham?

3. Dere er på samme side

Når dere to møtes, snakker dere om alt – du deler dine livs historier, hobbyer osv. Det er hvordan dere oppretter et dypere bånd. Og et sted på veien innser du at du har, om ikke de samme, lignende sett av moral og verdier.

Dere er den samme type menneske. Det er derfor det er så lett å snakke med den andre halvparten. Det er derfor han kan relatere til alt du sier. Det er derfor han forstår hvordan du føler deg. Fordi han kan forholde seg til det.

4. Han gjør at du føler deg trygg

Når du er i trøbbel eller du bare føler deg nede, vil du ha hans omfavnelse. Du trenger å være i armene hans. Varmen fra kroppen hans, pusten hans, og hans hjerteslag får deg til å føle deg trygg. Du er sikker på at ingen eller ingenting i denne verden kan røre deg.

Selv når du utstråler negativ energi, har han en løsning for det. Han suger energien ut av deg med sin positivitet. Og nok en gang føler du deg trygg.

5. Han er troverdig

Aldri, aldri, vil du skjule noe fra ham. Du føler ikke press og forlegenhet som du kunne føle rundt andre. Du kan fortelle ham absolutt alt. Det er fordi du vet at han vil lytte til alt du har å si. Han vil gi deg råd om han har noen.

Det er derfor du kan stole på ham. Fordi du vet at han ikke vil dømme deg. Han vil bare hjelpe deg.

6. Dere føler med hverandre

Det er en telepatisk forbindelse. Selv om du ikke vil fortelle ham at du er lei deg av eller annen grunn, vil han vite det, han vil føle det. Bare en titt inn i øynene dine er nok til å få ham til å innse at noe er galt. Og uansett hvor mye du prøver å skjule det, vil du mislykkes.

Og når han ser du er i smerte, vil han føle med deg. Han vil føle smerten din i sin egen kropp som om noe dårlig skjedde med ham også. For hva som gjør vondt for deg, vil gjøre vondt for ham også.

7. Du bare vet det

Noe dypt inni deg forteller deg at han er den ene for deg. Det er noe ingen kan forklare med ord. Det er noe som er uforståelig og derfor mystisk.

Det er som om det er en slags åndelig kraft som presser dere mot hverandre, og hver eneste lille ting faller på plass.

Der ser du. Du kommer til å oppleve alle disse tegnene før eller senere. Bare vær klok nok til å kunne gjenkjenne dem.

Det finnes bare èn sjelevenn. Hvis du savner ham, hvem vet om du vil møte ham igjen?

Men, på en annen side, hvis du går glipp av ham, betyr det at det ikke er noen andre der ute for deg?

Og om så – hvor går alle sjeler uten en match da?