Der er minst et surrehode i hver gruppe, og hvis du ikke kan kjenne det på noen av dine venner, så ser du mest sannsynlig denne personen hver gang du ser deg selv i speilet.

Når du hører ordet surrete, har det vanligvis en negativ konnotasjon. Det er sannsynligvis knyttet til noen dårlige opplevelser du har hatt i livet, og det er det ordet vi bruker for å beskrive noen som ikke fungerer som det skal.

Når du legger til hele ordet, får denne syntagma en helt ny mening. Ok, kanskje ikke en helt ny mening, men det endrer en rekke ting.

Et surrehode er en type person som er nesten helt ute å sykler, men på en eller annen måte søt og attraktiv også.

1. Et surrehode ser like surrete ut på utsiden

Hvis du er et surrehode type person, er det stor sannsynlighet for at din personlighet vil bli projisert på ytre utseende også. Du har sannsynligvis knyttet håret i en rotete knute, du føler deg mest komfortabel med å bruke oversized skjorter, og Converse er din beste venn.

Den sprøeste delen av hele dette stigmaet, er at du er i stand til å rocke denne looken! Du ser hot ut selv om du er et surrehode.

2. Et surrehode er aldri i tid

Hvis du er et surrehode type person, er det stor sannsynlighet for at du alltid vil komme for sent. Du går deg vill på Facebook, du ser på YouTube-videoer eller du utsetter alt til siste øyeblikk i tro om at du kan bli klar og forlate huset innen femten minutter.

Du kan selvfølgelig bli klar i tide, men det vil alltid være en siste ting som du glemmer å gjøre.

Det morsomme er at du er i stand til å dra ut på dette også. Vennene dine er nå så vant til at du blir sen at de ser på dette som en del av hvem du er.

I begynnelsen ble de forbanna, noen av dem fant det frekt, men til slutt, ble alle vant til det. Ingen understreker det lenger, og hvis de ønsker å møte deg på et sted på samme tid, planlegger de i hodet å komme en halvtime senere.

3. Et surrehode mister stadig ting eller roter bort dem

Jeg er sikker på at du vet hva dette handler om. Du fortsetter å miste sokker, du har det vanskelig med å matche dem slik at du kan gå med to like sokker – fordi livet er for kort til å ha matchende sokker likevel, ikke sant ?!

Du har bare et hodebånd, og hvis det ikke er ved din side, har du sannsynligvis mistet det og du må finne en annen måte å lage din hårknute på. Og du kan ikke engang huske hvor mange hårnåler du har kjøpt til nå, men når du trenger dem, de er ikke i sikte.

Fordi hjemmet ditt er rotete, kan det noen ganger være vanskelig å finne ting – spesielt i tider når du trenger disse tingene mest.

Fjernkontrollen er alltid på flukt, og din favoritt skjorte er alltid i en annen haug med skitne klær. Og de øredobbene du alltid bruker ligger aldri hvor du la dem – som om de får føtter om natten!

4. Et surrehode glemmer ting

Du glemmer ikke ting med vilje, men noen ganger er det vanskelig å tro på dette fordi det skjer hele tiden.

Du er en av dem som alltid er med på alt, og noen ganger overvurderer du deg selv tenker at du kan være på to steder på én gang.

Du kan også glemme avtaler, tidsfrister, løfter du har gitt til noen, viktige datoer, navn på personer osv.

5. Et surrehode har problemer med å holde kontakten

Det er ikke noe uvanlig for deg å la folk se at du har lest deres melding, uten å svare. Du er bare glemsk når det kommer til å svare på meldinger eller samtaler.

Når noen tekster deg, svarer du mentalt på dem, men det skjer at du er for lat til å skrive det ned. Også når du tekster noen, så utveksler du noen meldinger med denne personen, og deretter, driver oppmerksomheten din bort, og du glemmer å svare helt til det ikke fornuftig å skrive noe tilbake lenger.

Når det gjelder telefonsamtaler, synes du aldri å høre at telefonen ringer, og når du ser et ubesvart anrop, har du ikke for vane å ringe tilbake fordi du lever etter mantraet: Hvis det var viktig, ville de ringt to ganger, og hvis de virkelig trenger meg, vil de ringe igjen.

Det morsomme er at folk ikke anser at det uhøflig eller noe sånt fordi de er klar over at du ikke gjør det med vilje. Disse tingene skjer bare med deg, og dine venner har allerede akseptert at å nå deg på telefonen, er vanskeligere enn å vinne i lotto.

6. Et surrehode vil mislykkes i livet litt oftere enn andre

… Men du mislykkes med stil. Du er en av de lidenskapelige menneskene som bare ikke kan godta et annet alternativ. Du er villig til å prøve nye ting, og du presser deg stadig til dine grenser. Du fortsetter å tro at neste gang ting vil ende opp i din favør.

Du kan være et surrehode, men du er et uredd surrehode, og du tillater ikke andre mennesker å dra sin entusiasme ned.

7. Et surrehode liker noen ganger å slappe rundt

Å spise nachos i senga mens du ser på Netflix og den sjuende episoden av favorittprogrammet ditt mens du er iført den samme skjorten to dager på rad er noe bare du kan finne på. Noen ganger tar denne følelsen av å ikke ville gjøre noe over, og du nekter å komme i kontakt med resten av verden.

8. Et surrehode sjonglerer seg stadig gjennom livet, men klarer å ha alt under kontroll

Du har ingen anelse om hvordan du gjør det, men du klarer det. I noen øyeblikk, er det ingenting som skjer i livet ditt, og andre ganger, skjer alt på en gang.

Du er annerledes, og du prøver ikke engang. Å være annerledes kommer bare så naturlig for deg.

Det er ingenting normalt med deg, og derfor står du ut i en folkemengde. Du ler mye, og du er alltid midt i oppmerksomheten når du forteller folk om alle de morsomme tingene som ofte skjer i ditt surrete liv. Alle legger merke til deg, og du merker ikke engang at de ser.

For noen mennesker, er du forvirrende, rar, og kompleks – og for andre, er du enkel, morsom og lett å snakke med.

Et surrehode er den type person som kan komme unna med alt i livet. Dette er den typen person som kommer til å komme for sent til sitt eget bryllup, vil hele tiden å løpe etter en buss, og glemmer sin egen bursdag.

Men dette er også den type person som folk liker å være rundt, en type person som er lett å være rundt, morsom uten engang å prøve, og som håndterer en enorm mengde stress uten at du merker det. Og enten du liker henne eller ikke. Det er aldri enten-eller med henne.