Noen ganger er ikke menn så kompliserte. Når en mann er ekte og når han er forelsket, trenger du ikke sitte oppe lenge slik at du ikke kan sove, fordi du lurer på hvor du står med han. Hvis en mann virkelig elsker deg, vil hans handlinger tale høyere enn hans ord.

Dersom en mann er forelsket i deg trenger du ikke å be han om å gjøre noe eller til og med lage en sketch av tingene du forventer han å gjøre, fordi han vil gledelig gi alt du fortjener.

Når en mann ønsker å være med deg, vil han være med deg. Punktum. Det vil ikke være unødvendig drama eller usikkerhet. Og mest av alt, vil du ikke trenge å be han om noe som helst. Ikke en gang, aldri.

Hvis en mann elsker deg, vil du ikke måtte be han om å inkludere deg i livet hans. Han vil på eget initiativ lage rom for deg. Han vil åpenlig vise deg hvor mye du betyr for han, du vil høre han planlegge hans fremtid der du er en av hovedkarakterene. Han vil forsikre seg om at alle vet at du er med han. Når en mann elsker, er han ikke redd for å vise det.

Hvis en mann er forelsket i deg, vil du ikke trenge å be han om å tekste deg. Han vil sende deg en omtenksom melding selv, fordi han ønsker å vise deg oppmerksomhet. Han vil til og med hjelp av små handlinger vise deg hvor mye du betyr for han og hvor mye han bryr seg om deg. Å sende en tekst melding her og der i løpet av dagen vil ikke være et problem for han, det vil kun være hans verktøy for å få deg til å føle deg mer ønsket fordi når en mann virkelig er forelsket i deg, vil han vite at du er den rette for han.

Hvis en mann er forelsket i deg vil du ikke be han om å oppføre seg rundt venner og familie. Du trenger ikke å unnskylde for hans dårlige oppførsel fordi det ikke vil skje i forholdet deres. Han vil med en gang være klar over hvor mye disse menneskene betyr for deg og vil gjøre alt for å bli likt av dem. Han vil til og med gå den ekstra mila for å få dem til like han, alt for deg. Han vil være på godsiden med mennesker som betyr verden for deg. Det er hvordan du vet at han virkelig elsker deg. .

Hvis en mann er forelsket i deg, vil du ikke trenge å be om et minutt av hans tid til å fortelle han om hvordan dagen din har vært fordi han vil spørre deg selv. Han vil genuint ville vite alle tingene som har skjedd i løpet av dagen fordi han faktisk er interessert i å høre om dem. Han vil vite hva som fikk deg til å le og hva som fikk deg til å føle deg trist, dersom noe gikk galt og om det er noe han kan gjøre for å fikse opp i det. Og han vil gjøre at alt som har skjedd mot deg i løpet av dagen forsvinner.

Hvis en mann elsker deg vil du ikke måtte be han om å gå ut med deg. Han vil ikke bare holde deg innendørs; i stedet vil han planlegge de fleste stevnemøtene på egen hånd. Han vil fortsette å overraske deg og fortsette å forføre deg. Han vil aldri la din kjærlighet gå tom, fordi han vil gjøre alt han vet for å holde ilden brennende.

Dersom en mann elsker deg, vil du ikke måtte be han om å kutte eksen sin fra livet. Han vil gjøre det på egen hånd, fordi det er logisk. Han vil ikke gjøre noe for å få deg til å tvile han eller sine følelser for deg. Han vil ikke se poenget med å fortsette kommunikasjonen med eksen hans fordi den historien endte minuttet du kom inn i livet hans. Og ikke bare eksen hans – ingen andre jenter enn deg vil ha en plass i hjerte hans.

Dersom en mann elsker deg, vil det ikke være noen grunn for deg å be han om å snakke om følelser. Du vil ikke for et sekund være usikker på hvordan han føler for deg eller hvordan noen av dine handlinger fikk han til å føle. Hvis han er en voksen mann, vil han ikke være redd for å vise følelser foran deg og snakke om dem. Hvis han elsker deg, vil han introdusere deg til sine dypeste tanker og følelser og han vil gjøre deg oppmerksom på at hans sterkeste følelser er knyttet til ditt navn.

Se, hvis en mann virkelig er forelsket i deg, vil du ikke trenge å måtte be han om å ringe deg eller tilbringe tid med deg. Du vil ikke måtte trenge å be han om å behandle deg med respekt fordi du er hans prioritet. Men om han ikke gir deg alt dette og for en eller annen grunn må spørre han om det, bør du pakke sakene og dra din vei, fordi han ikke fortjener deg og det vil være noen andre som vil gi deg alt dette på eget initiativ. Det vil være logisk for han å gi alt og enda mer for kvinnen han elsker.

Hvis du må spørre noen om å skape rom for deg i livet sitt, da fortjener han ikke å ha deg der.