Hun elsket deg og du ødela henne. I stedet for å gjøre livet enkelt for dere begge ved å gi henne all din kjærlighet, valgte du å gå den andre veien. Og det suger. Vet du hvorfor? Fordi hun trakk korte enden av pinnen.

Hun gjorde ingenting for å fortjene det du gjorde mot henne. Men dessverre, så var hun ikke en av dem som slapp unna. Du traff henne midt i sentrum av hennes hjerte. Ikke en millimeter høyere eller lavere. Og hun ble knust i tusen biter.

Listen over ting du gjorde mot henne er så lang at man ikke kan hjelpe å lure på om du får noe ut av andre folks elendighet. Betyr det at du blir glad for å se noen nede? Føler du deg bra når du drar ned en person til det laveste punktet hun noen gang har vært i hennes liv?

Du har aldri brydd deg om hva som ville være igjen av henne når du var ferdig med henne. Du stoppet aldri for å tenke over hvor mye dine handlinger vil påvirke henne, denne jenta som ikke ønsket noe annet enn å være der for deg og elske deg.

Finnes det noe verre enn å se en bra jente falle for feil mann og deretter bli til en annen person fordi hun ble knust av den samme mannen som liksom skulle elske henne?

Etter hjertesorg, forandres man som person. Men etter å ha blitt knust i tusen biter, endrer vi oss helt. Fordi de leksjonene man lærer når man ble knust, vil være skåret inn i ditt sinn for alltid. Og du kan aldri glemme det.

Du har gjort henne til en person som ikke lenger kan stole på noen.

Hun stolte på deg og se hvor det fikk henne. Hvis hun bare hadde vært litt smartere, hvis hun ikke hadde gått all in fra begynnelsen, hvis hun ikke hadde antatt at du var en av de gode gutta, så ville hun ikke være så ødelagt som hun er nå. Men hun er det. Og det er derfor hun ikke kan stole på noen lenger. Hun har alltid en fot ut døren i tilfelle noe skulle skje.

Etter du knuste henne, bærer hun ikke lenger sitt hjerte på ermet.

Hun vokter sitt hjerte nå, med alle midler hun har. Hun bygde opp sine vegger så høyt at ingen kunne rive dem ned. Det vil ta lang tid før hun kan slippe noen inn igjen.

Om hun noen gang vil gjøre det.

Hun vet nå at hun bare kan stole på seg selv.

Hun regnet med deg og du dro teppet vekk under føttene hennes. Du viste henne at hun ikke kunne stole på noen.

Men verst av alt, hun så at selv om hun var der for noen, så betydde ikke det at den personen ville være der for henne også. Du viste henne at den eneste personen som ikke vil såre henne, var henne selv..

Hun krysset kjærligheten av sin ønskeliste.

Dette var hennes ultimate ønske tidligere. Men nå ønsket hun ikke lenger kjærlighet. Fordi du viste henne at kjærlighet gjør vondt. Du viste henne den mørke siden av å falle for noen. Og nå ser hun kjærligheten gjennom dine øyne. Og det er ikke et hyggelig syn.

Det er derfor hun sa farvel til kjærlighet. Hun ønsker ikke lenger å elske eller å bli elsket. Det kapittelet i livet hennes er lukket, og det kan også være stengt for godt.

Hun lærte å le selv når hun følte for å skrike. Hun lærte å smile selv når alt inni hennes raste.

Hun var aldri flink til å fake sine følelser. Men du vet, livet lærer deg de tingene du egentlig ikke ønsker å kunne. Nå gjemmer hun sine følelser i stedet for. Hun viser ikke til noen hva hun føler.

Når hun er lei seg og skriker på innsiden, ler hun på utsiden. Når hun føler som om hun skal falle fra hverandre, smiler hun bare. Fordi hvis hun viser hva hun føler, er hun redd for at hun vil knuse i en million biter igjen, og at hun aldri vil være i stand til å ta seg sammen igjen.

Hun hater setningen “Jeg har det bra”, men etter deg, er det eneste hun noensinne sier om sine følelser.

Hun lar ikke noen få vite hvordan hun egentlig føler. Hun sier hun har det bra. Men i den setningen finnes det en million følelser, tusenvis av tårer og en stor hjertesorg. Hun har det absolutt ikke okei, selv om hun aldri vil innrømme det for noen.

Hun var den herligste personen du kan tenke deg å være rundt. Hun var den lykkeligste personen i denne verden. Hun mente at det var noe godt i alle mennesker og at kjærlighet kan redde verden.

Men du viste henne noe annet, en mørk side av kjærligheten. Du viste henne at hennes kjærlighet er ikke sterk nok til å beseire noen som er så ille som du er. Og du gjorde henne til en av dem hun aldri ville bli.

Du gjorde henne til en levende død. Hun går, snakker, puster og spiser, men hun har ingen sjel. Hun har ingen kjærlighet i seg lenger. Hun er kald. Det er ingen varme følelser i blodet hennes. Det er ingen lykke eller genuine smil. Hun mistet alt til deg.

Du dro henne inn i mørket ditt og deretter når du så at det ikke var et eneste spor av lys igjen i henne, lot du henne gå.