“Jeg ble fortalt å ikke å skade hjertet til dem jeg bryr meg om. Men jeg var så opptatt med å ta vare på det hjertet, at jeg ikke merket mitt eget blødde …” ~ Ukjent

Du har begått en stor feil.

Du har mistet det mest dyrebare i verden. Og det er din feil.

Du tok henne for gitt. Du hørte ikke etter på noe av det hun snakket om, sa hun. Du beholdt henne rundt deg bare for å underholde deg – du kjedet deg så du har besluttet å ha det litt ‘moro’ med henne. Du ville ha noen til å okkupere tankene dine. Du var aldri seriøs med henne.

Men tingen er, hun var seriøs med deg. Hun var klar til å gi sitt hjerte på et sølvfat til deg. Saken er at hun aldri tok deg for gitt. Hun var alltid der for deg når du trengte henne.

Du var aldri der når hun trengte deg. Du ga henne null emosjonell støtte. Det som gjør din ‘kjærlighetshistorie’ enda tristere er at du visste hva hun hadde vært gjennom tidligere. Hun fortalte deg sin livshistorie, og når du hørte den gråt du. Hvor ble alle de sterke følelsene av helt plutselig? De forsvant ikke, for de har aldri har eksistert.

Du fortalte henne at du vil ta vare på henne, du vil beskytte henne. Men på en eller annen måte, falmet dine løfter bort ettersom som forholdet vokste. Selv om du visste at hun hadde gått gjennom helvete og tilbake, og at hun endelig var glad nå (hun trodde i hvert fall det) som hun var sammen med deg, men du sviktet henne.

Du har gjort de samme feilene som han før deg. Du har forsømt henne, og du setter ALLTID dine behov før hennes. Du aldri kompromittert. Ditt ord var alltid det endelige. Hun gråt så mange ganger på grunn av deg. Hun gråt så mange ganger på grunn av mannen som fantes før deg – som hun forlot. Men du gjorde akkurat det samme – du drev henne inn i armene på en annen mann.

Du fikk henne til å elske noen andre. Hun er en sterk kvinne – ingenting kan dra henne ned. Hun håper likevel at hun vil ta det håpefulle spranget med noen inn i en lykkelig fremtid. Hun mistet aldri håpet, hun vil alltid fortsette å prøve. Hun er en fighter.

Det er derfor du ikke ødela henne. Hun er så mye mer enn du trodde.

Du fikk henne til å elske noen andre fordi du har fått henne til å tro at hun er ikke viktig.
Du fikk henne til å tro at hun var bare et tilfeldig offer som du fant underveis, noe som holdt deg opptatt der og da. Du fikk henne til å tro at hun bare er et lite støvkorn i det store universet – eller du prøvde i alle fall å få henne til å tro det. Du mislyktes.

Du skjønner, hun er den type person som først vil godta det du gjør og gi deg en masse andre sjanser, men bare opp til et visst punkt. Deretter vil hun stenge deg ute som du aldri eksistert, og hun vil gå videre med livet.

For henne, vil du bli en skygge av noen hun pleide å kjenne, men glemte. Og hun er ikke lei seg. Hun bærer ikke noe nag. Hun forstår at du er som du er, og det er ikke opp til henne å forandre deg. Bare du kan gjøre det – men du er for svak til å innrømme det for deg selv. Du vil aldri forandre deg.

Du har mistet henne fordi du ignorerte hennes hjerte, og du nektet henne en sjanse til lykke.

Du har mistet henne fordi hun er ikke redd for å ta det hun vil ha og behøver – og hun trenger noen å dele all den kjærligheten hun har med.

Du fikk henne til å elske noen andre hver gang du sviktet henne.