Du sliter ikke sant? Du har blitt knust for mange ganger og du er nå kjempe forsiktig når det kommer til valgene du tar fordi de kan føre til et knust hjerte igjen og du har fått nok av disse. Du har fått nok av gråtingen og at hjertet ditt fortsatt brister fra forrige gang du ble forrådt og du har startet å se på menn som hjerteknusere og ikke noe annet.

Tingen er at på et tidspunkt i løpet av livet ditt vil du møte noen som vil snu verden din på hode. Du vil ikke tro hva som skjer og hvordan kan du egentlig vite om han er den rette for deg?

Vel, det er enkelt. Han vil sette deg først. Du vil være hans største prioritet og det vil ikke være noe annet som er viktigere for han. Han vil elske deg, han vil beundre deg og han vil alltid ha tid til deg. Selv om han har planlagt noe, og du er syk vil han fortsatt komme for å være med deg.

Han vil aldri få deg til å føle deg uønsket. Ikke som den forrige drittsekken som fikk deg til å tro at du var vanskelig å elske. Din nye mann vil vise deg at han ikke kan leve uten deg ved siden av han, og han vil gjøre alt han kan for å få deg til å bli. Det vil ikke være noen gjetting, ingen spill – kun kjærlighet og oppfyllelse.

Han vil aldri ta deg for gitt. Den største feilen mennesker gjør i et forhold er at de starter å ta hverandre for gitt, men det er ikke tilfelle med han. Han vil verdsette din innsats og eksistens. Han vet hvordan han skal takke deg og ta del i forholdet deres til det punktet der du blir overveldet – dette er noe du aldri har sett før.

Han vil sette sammen dine knuste biter. Han vil få deg til å glemme at du noen gang var knust. Jeg mener, du kan kun bli helbredet med mye kjærlighet og verdsettelse, og du vil få alt dette fra han.

Han vil få deg til å se hvorfor alt skjedde som det gjorde. Dine ekser er leksjoner som viser deg hva som ikke er kjærlighet. Det er hvorfor han plutselig kommer nå, med all kjærlighet som finnes i denne verden brennende inni seg, klar for å gi alt til deg. Mennene før han ga deg grunner til å være mer forsiktig, forsiktig nok til å ikke la noen andre enn han være en del av livet ditt. Han vil få deg til å glemme at hjertet ditt noen gang var knust.

Han vil respektere deg. Han vil respektere deg og alle valgene du tar, og aldri tvile på deg. Du vil vite at du er verdsatt hver eneste gang han spør deg om dine meninger og hver gang han lar deg være alene fordi du spurte han om det. Han vil respektere dine grenser og han vil aldri få deg til å gjøre ting du ikke vil gjøre.

Han vil aldri røre deg uten samtykke. Jeg vet ikke hvorfor men menn tror at de har rett til en kvinnes kropp, mens vi ikke har noe å si på det. Det er alltid tilfelle med mindre du snakker med den rette. Den rette mannen vil behandle deg som at kroppen din kun er en del av deg, han vil se langt forbi det og se deg for den personen du virkelig er.

Du vil aldri høre han heve stemmen til deg. Han vet hvor skummelt det er for deg å gå gjennom traumer, det er hvorfor han vil at du skal føle deg trygg. Han vil aldri heve hånden sin mot deg fordi det vil gjøre han til en feiging. Kun en ekte mann vet hvordan å behandle en kvinne riktig og det er nettopp hva han er; en ekte mann.

Han vil høre på deg og huske alt du har sagt. Fra begynnelse til sluttt. Fordi han lytter til deg. Fordi han bryr seg. Fordi han vil vite alt om deg. Han er ikke uvitende, han er ikke egoistisk. Han lytter aktivt og du finner ut at det er den viktigste tingen i et forhold. Det betyr at du er til stede og at du bryr deg om noen nok til å la dem bli hørt.

Han vil aldri få deg til å gråte. Selv om du gråter, vil han kysse tårene dine bort fra ansiktet ditt, og aldri la deg føle at tårer er et tegn på svakhet, fordi det er de ikke. De er tegn på at du er menneskelig. Det er hvorfor han vil gjøre alt som er i hans makt for å få deg til å føle deg hel og fullstendig, og å aldri la deg tvile på han, deg selv eller forholdet deres.

Dersom du lurte på det, så eksisterer faktisk denne mannen. Du har ikke hatt muligheten til å møte noen som han før, fordi de tidlige mennene var drittsekker som ikke var i stand til å se hvor fantastisk du virkelig er. Men vær tålmodig ingenting skjer over natten. Bare vær deg selv og vit at du vil tiltrekke deg han før du vet ordet av det.