Narsissistiske mennesker er svært dyktige når det gjelder å ta over noens liv. De ta i bruk alt de har for å få folk til å gjøre hva de vil, og de vil være den som får det beste ut av det.

Alle kjemper mot narsissister på sin egen måte, men sterke kvinner bekjemper dem i den grad at de klarer å skremme dem bort.

Dette er hva sterke kvinner gjøre annerledes:

1. Narsissister er veldig flinke til å finne snille mennesker. De trenger dem rundt seg, slik at de kan føle seg bedre om seg selv. De trenger snille mennesker til å mate sine egoer.

De omgir seg med snille mennesker ved å lure dem til å tro at de er som dem. Forskjellen er at snille mennesker sier bare fine ting til deg når de virkelig mener det, mens narsissister vil bruke sine fine ord til å lure deg til å bli venn med dem. Han vil ikke mene noen av de fine ordene han sier. Det er bare et spill.

Haken er at sterke kvinner ikke er så naive. De vil vite når noen virkelig mener det de sier, eller om det bare er et spill for galleriet. Sterke kvinner er fullt klar over hvordan de ser ut og er også bevisste over sine kvaliteter og egenverd. Med en gang de ser at noen ikke er ekte, kommer de til å sparke dem ut av sine liv.

2. Narsissister er flinke til å overbevise andre om at de er/var problemet.

De er i stand til å legge skylden på noen andre med en håndvending. Å akseptere at de gjorde noe galt er aldri et alternativ, med mindre de bruker det som et verktøy for å manipulere deg.

Haken er at sterke kvinner aldri vil tillate noen å bruke dem eller å bli utnyttet på den måten. De kan innrømme sin del av skylden, men de vil også kreve det samme fra den andre siden. De vil aldri tillate en narsissist å legge skylden over på dem eller noen andre, og det er derfor narsissister har en tendens til å unngå sterke kvinner.

3. Narsissister kan gi mange langsiktige løfter for å øke innsatsen i forholdet, for sørge for at den personen de er dater blir sterkt involvert i ham.

De lurer sine ofre til å tro at de har en fremtid sammen, og det er da offeret legger ned sin mistenksomhet helt. Hvis du er offeret vil du snart begynne å planlegge deres felles fremtid, og du vil ikke være klar over at narsissisten vil bruke ditt åpne vindu til å manipulere deg på enhver mulig måte han kan.

Haken er at sterke kvinner ikke slutter å være på vakt så lett. De har aldri trodd på bare ord, de forventer alltid at mennesker skal utføre handlingene som følger deres løfter. Det er der konflikten med en narsissist oppstår fordi, som du kanskje har forestilt deg, narsissistiske mennesker holder aldri sine løfter.

4. Narsissister har en tendens til å manipulere folk.

Business people talking together in the park

Narsissistiske folk kontrollerer andre mennesker ved å påvirke deres følelser eller deres handlinger, slik at ting går i deres favør.

Haken er at sterke kvinner er ekstremt vanskelig å manipulere. Hvis de ikke føler for å gjøre noe, eller hvis de har en sterk mening om noe, er det svært usannsynlig at selv de sterkeste manipulatorer der ute, som narsissistiske mennesker, vil kunne lure dem til å gjøre ting de ikke ønsker.

5. Narsissister drar ofte ned menneskene de omgir seg med.

For å få dem til å føle seg bedre, må alle andre være under dem. Det er derfor narsissistiske mennesker ofte undervurderer folk, drar dem ned, eller tar opp deres misstag på det verst tenkelige tidspunkt. Når en narsissist føler seg nede, vil han gjøre alt han kan for å dra deg ned i samme stemning som han er i, slik at han kan føle seg bedre om seg selv.

Haken er at sterke kvinner blir ikke så lett dratt ned av andre mennesker. De er veldig klar over den personen de er, og de vet hvor sterke de er. Sterke kvinner er også klar over sine feil, og de jobber på dem hver eneste dag, slik at de aldri behøver noen andre til å påpeke sine feil. Disse manipulasjonene slår alltid tilbake på narsissistene når de prøver å bruke dem på sterke kvinner.

6. Narsissister har en tendens til å oppføre seg annerledes offentlig enn privat.

Narsissistiske mennesker har mange ansikter, eller mange nyanser av et ansikt, og de bringer frem det ansiktet som er mest praktisk for akkurat den situasjonen. De vil være enige i din mening om noe når dere er alene sammen, men når dere er ute med andre mennesker, vil de mest sannsynlig endre sin mening for å glede andre.

Haken er at sterke kvinner aldri vil tolerere denne typen atferd. De vil umiddelbart avsløre narsissisten og konfrontere ham i offentlighet. Det er en uvanlig oppførsel som narsissister ikke er vant til, så de vil ikke forstå hva som traff dem.

7. Narsissister spiller etter regelen “angrep er det beste forsvaret”.

Når du tar en narsissist i en løgn eller når du oppdager hans ‘maskeradeball’, kommer du til å krangle ham i to minutter om hans oppførsel, og resten av tiden vil du bruke på å forsvare dine handlinger. Han kaster ballen over på deg, og holder deg så opptatt med å forsvare deg selv at du glemmer helt hva krangelen var om i første omgang.

Haken er at sterke kvinner vil aldri tyste stemmene sine for din skyld, og de vil aldri tillate noen å drive sine tanker fra en ting til noe annet. Så, når narsissisten prøver å bytte tema, vil de stoppe ham umiddelbart ved å si at det ikke er tema for denne samtalen, og at de kan komme tilbake til det senere, men de vil forholde seg til det opprinnelige problemet først . De vil ikke gi ham en vei ut, og han må da vise sin virkelige ansikt.

8. Når de blir tatt på fersken, vil narsissistiske mennesker spille offeret.

Nå, når hans virkelige ansikt er avslørt, vil han prøve å gjemme seg bak masken til et offer. Han vil lage unnskyldninger for at han er slik han er, og skylde på hans ‘forferdelige’ fortid. De gjør dette for å vekke empati hos mennesker og for å få dem til å få dårlig samvittighet, slik at du kan tilgi dem deres synder.

Haken er at sterke kvinner har følelser og de føler empati overfor andre, men de er også i stand til å gjenkjenne når noen spiller spill dem. De vil aldri bli lurt til å gi medlidenhet til noen de burde være sint på. De vil forbli uberørte av ‘valpe øyne’ som narsissister prøver å bruke mot dem, og de vil ikke tillate sine følelser å bli overskygget av hans spill og manipulasjoner.

Sterke kvinner står i mot sine overgripere. De ignorerer ikke sin indre stemme, de later ikke som om de er noe de egentlig ikke er, og de tillater ikke andre å bruke dem som dukker. De står stolt opp for hva de mener, og de er tro mot seg selv uansett hva som skjer. Fordi det er hva de forventer av andre mennesker.

Uansett hvilke forsøk narsissister gjør, hver stunt de drar frem, hver eneste kamp de prøver å spille, så vil det aldri fungere på sterke kvinner fordi de ser rett gjennom det. Og det er derfor sterke kvinner er så skremmende for narsissistiske mennesker.

Dette er hvordan sterke kvinner setter en stopper for narsissistiske mennesker