Hun ga deg alle slags tegn på at hun ikke kunne ta det lenger. Men du så dem ikke.

Du var for opptatt med å være egoistisk. Du var for opptatt med å tenke på deg selv og du neglisjerte henne i prosessen.

Hennes hjerte skrek ut navnet ditt, men du kunne ikke høre henne. Det er derfor hun valgte å forlate deg.

Hvis du hadde gitt din oppmerksomhet til henne, hvis du hadde behandlet henne som en prioritet for en endring, ville hun ha blitt.

Men, nei. Du valgte å knuse hennes hjerte. Du bestemte at du var viktigere enn hva hun var.

Hun forlot deg fordi du alltid hadde tid for tull og aldri for henne. Hvis hun trengte deg til å hjelpe henne med noe, var du alltid for opptatt.

Etter hvert sluttet hun å spørre. Du la ikke engang merke til det.

Hun forlot deg fordi du ikke var den som ville holde henne trygg. Hun kunne ikke lene seg på deg. Hun kunne ikke stole på deg.

Hun forlot deg fordi du distanserte deg fra henne. I stedet for å være der for henne, ble du til en fremmed.

Ettersom tiden gikk, var du mer av en fremmed enn en kjæreste. Hun kunne ikke kjenne deg igjen lenger. Du var ikke den personen hun trodde du var.

Hun forlot deg fordi hun var lei av å være ensom. Hun var lei av å kveles på sine egne tårer i det mørkeste hjørnet av rommet.

Hun forlot deg fordi hun ikke lenger var lykkelig. Den følelsen ble noe hun glemte. Du fikk henne til å glemme.

Hun forlot deg fordi du ikke utfordret henne. Du fikk henne ikke til å ønsker mer. Du ødela henne. Du har gjort henne verre i stedet for bedre.

Hun forlot deg fordi hun skjønte at kjærlighet ikke var en enveiskjørt gate. Hun forlot deg fordi du ikke lenger så på henne slik du pleide. Du holdt henne ikke i hånden så som før. Du kysset henne ikke like mye som før.

Hun forlot deg fordi du gav henne mot til å gjøre det. Du gjorde ingenting. Du la null krefter på å gjøre ting bedre. Du har gjort hennes beslutning så mye lettere.

Hun ville bare at du skulle bli hos henne, å være der for henne som hun var for deg. Hun ville bare at du skulle elske henne som hun elsket deg. Hun synes ikke hun hadde bedt om så mye. Hun så at dette ikke var kjærlighet. Hun valgte å forlate deg.

Hun forlot deg fordi hun sluttet å respektere seg selv. Du respekterte ikke henne og hun ble så vant til den type behandling at hun begynte å tro på at hun ikke var verdt respekt.

Hun gikk i fra deg fordi hun skjønte at hun trengte å elske seg selv først. At hun var den som var verdt all oppmerksomhet, kjærlighet og respekt hun kunne få.

Hun er verdig en mann som er bedre enn deg.