Hun blir ikke involvert lenger fordi hun lærte sin livs leksjon om folk som vil forlate henne uansett hvor mye hun elsker dem. Hun vet at kjærlighet er ikke nok til å leve et lykkelig liv, og at man må gå en ekstra mil for å føle seg bra i din egen hud.

Hun blir ikke involvert lenger på grunn av alle sine ekser som sa at de ville elske henne til den dagen de døde, men de stakk henne i ryggen når hun snudde seg. Hun skjønte at hun ikke kan stole på folk så lett, og at hvis de vil ha hennes tillit måtte de fortjene den først.

Hun blir ikke involvert lenger på grunn av alle vennene fra hennes fortid som var for feige til å si at de var sjalu på henne, så de spilte et skittent spill hvor hun var den eneste taperen.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun har lært å elske seg selv. Hun lærte at hun skulle være den høyeste prioriteten for seg selv, og hvis noen andre ønsket å være på samme nivå der hun er nå, måtte de jobbe hardt for å oppnå det. Hun har endelig innsett at ikke alle mennesker er like gode og ærlige som hun er, og at noen av dem faktisk ønsker å se henne synke i stedet for å rekke ut en hjelpende hånd.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun ikke ønsker å være den eneste som bryr seg i et forhold. Hun lærte at noen mennesker er i livet hennes bare for å lære henne en lekse, og at hun skulle la dem gå hvis de ikke gjør noen forsøk på å få ting til å fungere.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun fikk vite at hun aldri vil bli glad på ekte hvis hun blir det. Hun kommer da å gjøre samme feil igjen ved å la folk komme inn i hennes liv, hvor de i løpet av et øyeblikk kommer til å såre henne som de har gjort før.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun ikke ønsker å ende opp i tårer. Hun ønsker ikke å være den eneste som bryr seg om mennesker. Du skjønner, hun ønsker også å bli tatt vare på. Hun vil også at noen skal behandle henne som hun behandler andre – med mye kjærlighet og respekt.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun vet sin egenverd. Hun vil ikke godta mindre enn hun fortjener, så hun vil ikke slippe noen inn i sitt liv. Det var en feil hun gjorde én gang. Og hun er ikke dum nok til å gjøre samme feil to ganger. Hun forstod at noen mennesker rett og slett ikke fortjener å være en del av livet hennes, så hun lot dem gå. Og det var det beste hun noen gang har gjort for sin egen lykke.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun er fremdeles ødelagt. Og ødelagte folk stoler ikke på andre like mye som før. Hun trenger bare litt tid til å helbrede sitt hjerte fra en dårlig kjærlighetsopplevelse. Hun trenger å føle at hun er verdig igjen. Hun trenger å huske på den gamle henne, en som var mer enn nok.

Hun blir ikke involvert lenger fordi hun endelig innså at den høyeste kjærlighetserklæringen er å faktisk la den hun elsker gå. Fordi han aldri vil aldri være helt fornøyd med henne. Hun vet veldig godt at kjærlighet alene ikke kan fikse ting, det kan bare gjøre det penere. Det er derfor hennes livsoppgave fra nå av er å redde seg selv og bli den gamle henne igjen!