Dette er meg som endelig slutter å gi faen i oss. Jeg ga endelig opp den ville gåsejakten. Jeg har løst så mange ting som har vært uklart så lenge. Jeg er så lei av å være den eneste som investerer i forholdet vårt og som alltid går den ekstra milen for å få alt til å fungere. Jeg er så lei av å tenke og handle for oss begge.

Jeg signerte meg ikke opp for et slikt forhold. Dette er noe jeg aldri ønsket og definitivt noe jeg aldri trodde skulle skje meg. Jeg trodde jeg var smartere enn det, men som det viser seg vet du aldri hva som venter i fremtiden.

Dette er meg som endelig gjør noe. Dette er meg som innser at det kun er et liv å leve. Det gikk plutselig opp for meg at du kun har en sjanse til å oppnå alt du ønsker. Så, dersom noen står i veien for deg istedenfor å hjelpe deg å jobbe for mer og gjøre deg bedre, må de gå. De gjør deg ikke lykkelig og de fungerer ikke for deg.

Jeg har innsett at jeg ikke vil kaste bort min eneste sjanse til å leve det livet jeg ønsker. Jeg ønsker alt sammen og jeg vil ikke la noen stoppe meg fra å få det. Sannheten er at du virkelig ikke fortjener meg. Ikke litt en gang.

Dette er meg som endelig stopper å prøve. Jeg er lei av å komme med unnskyldninger for hver gang du fucker det opp for meg. Jeg er ferdig med å lure meg selv til å tro at du aldri vil gjøre de samme feilene igjen og igjen. Jeg er ferdig med å prøve å godta alt du gjør, kun fordi jeg elsker deg.

Du vil ikke få noen flere sjanser. Du har fucket opp alt så altfor mange ganger. Du tappet meg for energi og styrke som jeg brukte for å redde oss og prøvde å gjøre at vi ble til noe som kunne vare for evig.

Jeg vil ikke være den store personen lenger. Jeg ønsker å holde meg til det jeg tror på og det er at jeg ikke vil eller trenger deg lenger. Jeg vil ikke fortsette å kontinuerlig svelge min stolthet og bøye meg bakover for deg. Jeg har gjort det så lenge og jeg har ikke fått noe tilbake. Vel, ikke nå lenger.

Jeg har endelig innsett hva jeg vil ha og det er ikke et ensidig forhold. Jeg fortjener så mye mer enn dette og jeg vil få det. Men den første tingen på min agenda er å bli kvitt deg.

Dette er meg som endelig ser den ekte deg. Jeg var blendet av kjærlighet. Jeg klarte ikke å se ting klart, men nå som jeg har våknet opp fra drømmen jeg skapte selv, er tåken borte. Jeg kan se alt så mye klarere og jeg vet nå hvem du virkelig er.

Jeg kan se rett igjennom din overbevisende løgn og upåklagelige bedrag. De tomme ordene som kom ut fra munnen din betyr ikke noe for meg. Alt du sier eller gjør er ikke noe annet enn en perfekt konstruert løgn.

Når jeg først møtte deg, latet du som at du var noe du ikke var. Det var et veldig forsiktig oppdiktet spill kun for å sjarmere meg og få meg til å falle for deg. Det var den beste opptredenen du noen gang har gjort så langt og jeg kjøpte det.

Dette er meg som endelig vinner tilbake selv-respekt.
Dette er meg som endelig står opp for meg selv. Dette er meg som setter en stopper for at du ikke behandler meg med respekt og ikke setter pris på meg. Jeg har endelig innsett at du aldri vil være der for meg. Du vil ikke feire når jeg utretter noe. Du vil ikke være min skulder å gråte på når jeg faller.

Du vil alltid være et sted på midten og jeg trenger ikke det. Jeg trenger noen som vil være der for meg hvert eneste øyeblikk i livet mitt, enten det er et trist eller glad et. Jeg trenger noen som vil få meg til å tro på meg selv og som vil tvinge meg til å kjempe for hva jeg tror på og vil ha. Jeg trenger noen som vil pleie meg og som vil hjelpe meg å øke selvtilliten min istedenfor å la meg takle det alene.

Dette er meg som endelig slutter fred med det faktum at jeg er så mye mer enn du fortjener.

Nå vet jeg hva jeg vil ha. Jeg vil ha ubetinget kjærlighet og du er ikke den som kan gi meg det. Jeg vil ha en god morgen tekstmelding kun fordi noen husket meg. Jeg ønsker noen som aldri blir lei av å snakke med meg eller lytte meg når jeg har et problem.

Jeg ønsker noen som jeg kan være komfortabel med og som jeg kan dele mine hemmeligheter, frykter og ambisjoner med. Jeg vil ha noen som vil gjøre seg fortjent til min ubetinget tillit. Jeg ønsker noen for resten av livet mitt, dessverre er ikke denne personen deg.

Dette er meg som endelig innser at jeg ikke vil kaste bort mer av tiden min på noen eller enhver fyr som deg. Jeg vil heller være singel og vente på den rette jeg vet at jeg vil tilbringe resten av livet mitt med.

Dette er meg som endelig gir opp på alle som får meg til å føle at jeg er vanskelig å elske. Jeg er ikke det, det er bare deg som aldri lærte deg å elske meg. Men det er mye bedre på denne måten fordi vi aldri tilhørte hverandre uansett.

Dette er meg som endelig tar kontrollen over livet mitt og min lykke. Dette er meg som bestemmer meg for at jeg er verdt så mye mer enn du noen gang var villig til å innrømme, og dette er meg som gir slipp på en emosjonell umoden mann – deg.