Jeg har aldri vært en som gir opp lett. Jeg er sta, vedvarende, og jeg kjemper til siste atom av min styrke forsvinner. Men likevel, jeg visste at jeg måtte gi opp på ham.

Det tok meg så lang tid å innse at noen ganger er det bedre å gi opp. Og dette er en historie om mennesker som til slutt ga opp på hverandre.

Dette er en historie om meg, deg, og alle de andre jenter som behøver å ta seg sammen og gi opp på noen som ikke er villig til å kjempe for dem.

Jeg vet det er vanskelig å akseptere det faktum at han er en del av fortiden din nå. Å se tilbake på alle de fantastiske minnene føles som om noen river ut hjertet ditt.

Jeg vet at alt vi hadde bygget opp sammen kollapset. Det gjør vondt.

Jeg er dronningen i dette riket av tomhet. Jeg regjerer omgitt av ruinene av våre ødelagte forhold som er igjen.

Det er èn ting jeg vil at du skal vite. Jeg er ikke svak fordi jeg bestemte meg for å gi opp på noen som åpenbart ikke ser meg med ham lenger.

Jeg er ikke svak fordi jeg bestemte meg for at jeg har fått nok av ham som snakker nedlatende til meg. Jeg er ikke svak fordi jeg endelig valgt å sette meg selv først.

Å kunne gi opp på noen som ga opp på deg er den viktigste delen av den fæle prosessen med å bli bedre etter et break-up.

Å la det gå føles så jævla bra. Jeg kan ikke si jeg er helt lykkelig, ikke ennå. Men ærlig talt, jeg er lykkelig.

Jeg gjorde meg selv stolt etter så mange skuffelser i livet. Jeg vet at det tar tid, men jeg vet også at jeg vil vise meg å være den sterkeste versjonen av meg selv.

La oss slutte å slåss for gutter som ikke ser hvor spesielle og vakre vi er. Vær så snill, la oss slutte å kaste bort vår ungdom og våre liv på de som ikke er verdt det.

Det er ikke idiotisk av deg å be om en mann som vil synes du er det største som har hendt ham. Jeg er ikke dum, og det er heller ikke du . Vi fortjener noen som bryr seg like mye om oss, som vi om dem.

Jeg er ikke en som gir opp fordi, fra nå av, nekter jeg å lyve for meg selv og si ‘jeg kan forandre ham’. Jeg er fortsatt en som kjemper.

Jeg har nettopp besluttet meg for å kjempe for andre ting i livet. Jeg er ikke lykkelig, ikke ennå. Men, jeg ønsker å kjempe for min lykke.

Jeg føler din smerte. Jeg vet at han forlot deg som et ødelagt stykke glass knust i tusen biter. Jeg har vært der selv.

Jeg er her for å fortelle deg at du aldri skal føle skam eller skyld fordi du ga opp på noen som ikke synes at du er helt fantastisk utrolig.

Det er okei å være frustrert, trist, sint eller engstelig. Det betyr ikke at du er svak. Ingen sa det ville bli lett.

En dag vil vi finne den personen som vil være alt vi noensinne trengte. Jeg er ikke en som gir opp, men jeg vil heller vente på noen som virkelig er verdt å kjempe for.

Og når jeg møter ham, vil jeg være i stand til å vise frem den aller beste versjonen av meg selv.

Jeg vil ikke være en ensom dronning i dette riket av tomhet, men min konge vil måtte kjempe veldig vanskelige kamper hvis han ønsker å sitte ved siden av meg.

Jeg lover, det vil være verdt det.