Du fortjener å bli jaget. Du fortjener å bli elsket. Du fortjener å bli tatt vare på. Du fortjener å bli respektert. Og du fortjener at alt dette skal skje naturlig.

Uten å måtte tigge noen til å elske deg. Uten jage folk til å tilbringe tid med deg. Uten å få dem til å tro at du er deres beste venn.

Fordi hvis de ikke ser hvor spesiell og unik du er, er det deres egen feil.

De er tydeligvis blinde for å se hva slags mesterverk de har i sitt liv. Og hvis de er dumme nok til å gå bort fra deg, bør du være smart nok til å la dem gå.

Ved å jage dem vil du miste deg selv.

Og det er noe du ikke kan tillate å skje. Så slutt med å kaste bort din dyrebare tid på folk som ikke fortjener deg. Du er verdig, og du er mer enn nok. Og hvis de ikke ser det, er det deres problem.

Men uansett hva du gjør, kan du ikke jage de som ikke ønsker å bli jaget. Fordi når du endelig fanger dem, vil de late som de kjenner deg.

De vil finne på tusen grunner for ikke å tilbringe tid med deg. Og hjertet ditt vil knuse i en million biter.

Du vil være nedstemt fordi for første gang i ditt liv, er det noen som ikke vil ha deg. Fordi du gav dem ikke en god nok grunn til å oppføre seg slik.

I disse øyeblikkene, vil du sannsynligvis spørre Gud hvorfor han gjør alt dette mot deg, men husk at en lærer er alltid stille under testen.

Dette er bare en test for å kunne vise hvor sterk og selvstendig du egentlig er. Og fra hver kamp som dette, vil du komme ut som en vinner – en med en masse sår på kroppen, men en som fortsatt står på føttene.

Og ingen vil være i stand til å ta din erfaring fra deg. Så neste gang noen viser deg ryggen, ikke jag dem.

Vet du hvorfor? Fordi disse menneskene fortjener ikke å bli jaget.

DU er den som fortjener å bli jaget. Hver dag. Hver time. Hvert minutt. Fordi du er mer enn nok. Og aldri la noen overbevise deg om det motsatte.

Du fortjener noen hvis eneste jobb vil være å gjøre deg glad.

Du fortjener en mann som vil gi deg all sin oppmerksomhet. Du fortjener noen som vil gi deg alt, og ikke bare et ‘nesten forhold’. Du fortjener en mann som vil ha alt eller ingenting.

Du fortjener å bli elsket på en måte du trodde du aldri ville føle. Du fortjener noen som vil gi deg sommerfugler i magen hver gang du ser ham. Du fortjener en mann som vil være vanvittig, dypt og uten begrensninger forelsket i deg.

Så, ikke godta noe mindre enn du fortjener og aksepter ikke bare et stykke av kaken. Fordi du fortjener hele kaken og litt til.

I alt dette som kalles livet, må du innse at du ikke er utskiftbar.

Du er unik og bra nok akkurat som du er. Så, vær sammen med noen der kjærligheten du får føles som hjemme. Gi ditt hjerte til en mann som vet hvordan han skal ta vare på det.

Velg en mann som er villig til å akseptere deg med alle dine fordeler og ulemper, men som likevel vil elske deg som han aldri har elsket før.

Og når du møter en mann som det, gi ham all din kjærlighet. Ikke vær redd, for selv om du faller, vil han være der for å fange deg.

Og når livet blir tøft, når folk drar deg ned, og når du ikke er i stand til å se lyset rundt deg, ikke bli oppgitt – si bare til deg selv:

“Jeg trenger ikke ditt lys din jævel; Jeg vil finne veien selv i mørket!”