Du fortjener å date og bli elsket av noen som mener du er mer enn god nok. Det gjør vi alle.

Dette er en type kjærlighet du sannsynligvis ikke er vant til. Fordi bare noen få mennesker er kapable til å elske som dette.

Du fortjener noen som ikke forlater deg. Du fortjener noen som er tålmodige og som venter på deg uansett hvor lang tid det tar.

Du fortjener noen som nekter å forlate deg selv når du har bestemt deg for å dytte ham vekk. Du fortjener noen som ikke vil bli skremt av veggene du har bygget opp, og du fortjener den type kjærlighet som vil knuse veggene du har bygd opp rundt deg.

Du fortjener noen som ikke vil gjøre deg redd for å bli forlatt. Du fortjener noen som du vil være i stand til å stole på, noen som du vet vil ikke forlate deg, uansett hva.

Du fortjener den kjærligheten som vil føles som en trygg havn, du fortjener den kjærligheten som ikke vil få deg til å stille spørsmål ved deg selv eller din verdi. Du fortjener noen som erkjenner dine feil og likevel bestemmer seg for å elske deg for den du er.

Du fortjener noen som gjør at du føler deg ønsket. Du fortjener å være det første personen noen tenker på om morgenen og noens siste tanke før han sovner. Du fortjener noen som ringer deg først, noen som skriver til deg fordi han ønsker å høre fra deg. Du fortjener noen som du ikke må tigge for oppmerksomhet fra.

Du fortjener noen som bryr seg nok. Du fortjener å bli elsket av noen som blir bekymret når han ikke hører fra deg på en hel dag.

Du fortjener noen som virkelig bryr seg om deg. Du fortjener kjærlighet fra noen som vil være interessert i å høre om hvordan dagen din var, og spør deg hva du føler for å gjøre, eller hvor du føler for å gå.

Du fortjener noen som elsker deg betingelsesløst. Du fortjener noen som snakker fint om deg når du ikke er der, og noen som påpeker de negative egenskapene dine for deg når dere er alene. Du fortjener noen som hvisker søte ord til deg, samtidig som dem som liker å snakke sexy til deg også.

Du fortjener noen som vil åpne døren for deg og som vil smiske deg lett og lekent på baken når du går foran ham. Du fortjener noen som vil være din beste venn og din elsker, alt i én og samme person.

Du fortjener noen som synes du er den viktigste personen i denne verden. Du fortjener å være noens ja, og ikke noens kanskje. Du fortjener å være noens prioritet, og ikke noens alternativ. Og du fortjener å bli valgt hver eneste dag av noen som mener du er verdig.

Du fortjener å finne noen som aldri tenker på din kjærlighet som en byrde, noen som ikke synes du er for mye eller at din kjærlighet er for mye. Du fortjener noen som vil tro på deg og som tror på dere to.

Du fortjener noen som er redd for å miste deg fordi han er klar over hvilken fantastisk person han har ved siden av ham. Dette er den eneste personen som fortjener din kjærlighet.