Hun ga deg alt hun hadde. Og hva gjorde du? Du ga henne absolutt ingenting i retur. Du misbrukte hennes tillit så mange ganger at hun ikke kunne stole på deg lenger. Det var umulig. Du mislyktes. Du feilet, hardt.

Du brydde deg ikke om det faktum at hun alltid gikk en ekstra mil for deg. Hver eneste gang. Hun flyttet fjell for deg. Hun ville valgt deg over seg selv hver gang. Og likevel, gav du henne ingenting i retur.

Det er ikke en overraskelse at hun måtte gi deg opp. Du vet at hun gjorde alt arbeidet i forholdet. Hun var den som holdt det gående, i live. Det er som om du bare var en tilfeldig tilskuer i stedet for en hovedaktør i hele greia. Hvorfor skulle noen finne seg i det?

Hun ga deg all den oppmerksomhet og hengivenhet hun hadde. Hun sørget for at du hadde alt. Hun kysset deg farvel da du forlot huset og til tross for det, prioriterte du alltid henne sist. Hun fikk aldri et farvel kyss av deg.

Du utnyttet hennes godhet. Du spyttet på hennes gode ord og kjærlige gester fordi du ikke respekterte henne. Du burde ha tatt tak i henne og aldri latt henne gå. Det er slik hun var mot deg. Og du fortjente ingenting av det.

Hun har aldri møtt en person mer egoistisk enn deg. Hvordan kunne drite i om du mistet en person som gjorde deg til et bedre menneske?

Sakte men sikkert ble du blir hennes byrde. Hun kunne ikke lenger bære deg på ryggen. Hennes bein begynte å bli svake. Hun kunne ikke stå ut med det lenger. Selv om hun gav deg mange andre sjanser, ødela du hver eneste. Du ødela dem én etter én, og du kunne ikke stoppe deg selv lenger, fordi du var sikker på at du ville få en ny sjanse uansett.

Du visste at hun var godhjertet og at hun ville ikke forlate deg helt plutselig, og dessverre utnyttet du denne egenskapen gang på gang.

Hun ville gi opp på deg, fordi du ga henne mer sorg enn glede. Det var ikke den type liv hun ville leve. Det som er enda tristere er at hun faktisk trodde et øyeblikk at alt dette var hennes feil. Hun trodde hun ikke hadde hatt nok tålmodighet og forståelse for deg. Det er du som har fått henne til å tro at hun ikke var god nok.

Du var så modig og selvsikker. Du trodde virkelig at hun ikke hadde mot til å forlate deg.
Du trodde hun ville fortsette å gi deg sjanser. Var du virkelig så selvsikker?

Vel, du burde ha tenkt deg om en ekstra gang.

Fordi, denne gangen var det, “Bye-bye, sees aldri!” Hun hadde holdt ut med deg frem til dette punktet. Og nå vil hun ikke gi deg noen flere sjanser fordi hun vet at du ikke vil endre deg. Du vil ikke vokse og modnes. Hun trenger ikke noen med de egenskapene ved sin side.

Hun ga deg opp fordi du var en drittsekk som tok henne for gitt og tenkte du kunne komme unna med det. Alt du ga henne var tomme ord og falske løfter som ikke betyr noe. Ikke nå lenger. Hun stolte helt på deg og du sviktet henne. Alt du gjorde var skuffe henne, om og om igjen.

Hun ga deg opp fordi hun ikke hadde noe annet valg. Du førte henne til en blindgate. Du trengte henne inn i et hjørne og hun hadde egentlig ikke noe annet valg enn å forlate deg.
Hun ga deg masse tid til å ta deg sammen.

Hun hadde advart deg flere ganger om at ting ikke skulle fungere så mye lenger på denne måten. Men du tok hennes ord og handlinger for gitt, og du fortsatte å gjøre ting på egne premisser uten å konsultere henne, eller noen andre.

Du la null krefter på å få dere to til å fungere, men du likte å være sammen med henne. Hvordan kunne du forvente deg noe annet enn at hun skulle forlate deg? I voksen verden, fungerer ikke ting slik du syns de burde. I voksen verden, må man ofre mye og inngå kompromisser for at et forhold skal kunne fungere, og for å kunne gjøre partneren din lykkeligere. Med andre ord, det behøvs to for å danse.

Hun ga opp fordi hun innså at hun var verdt mer. Hun vil ikke tilbringe resten av sitt liv på å forsøke å fikse idioter som deg. Hun vil ikke tilbringe resten av sitt liv med noen som ikke er henne verdig. Selv om hun elsker deg fortsatt, vil hun ikke fortsette med å gjøre de samme gamle tingene mot seg selv lenger. Hun vil sette seg selv først, fordi hun kan.

Hun har endelig innsett at hun kan finne noen andre som vil elske henne slik hun fortjener. Hun kan finne noen som vil behandle henne på samme måte som hun behandler ham. Hun kan finne noen som har samme verdier og egenskaper som henne..

Hun vil ikke gi deg opp, men du ga henne ikke noe annet valg.

Hun er lei for det, men farvel.