Hei ‘Kjærligheten i mitt liv’,

jeg vet at vi har gått gjennom mange ting i det siste, og jeg vet også at du har skylden for de fleste av dem. Så, jeg ville bare spørre om du noen gang tenker på hvordan jeg føler meg. Tror du det er normalt for meg å stirre ut i rommet hele dagen mens tårene renner nedover ansiktet mitt?

Har du behandlet noen andre du er glad i som du behandler meg?

Vet du hva du gjør med meg? Vet du at jeg kikker på meg selv i speilet og lurer på om jeg er vakker nok for deg?

Vet du at jeg noen ganger gråter sengen og nesten kveles på mine tårer fordi du valgte å gi oppmerksomhet til en annen jente mens jeg satt ved siden av deg? Vet du hvordan det føles når den du elsker mest behandler deg på en måte du ikke fortjener?

Kan du ikke se at jeg gjør alt i min makt for å gjøre deg lykkelig mens jeg glemmer min egen lykke?

Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre for å gjøre deg fornøyd en gang for alle? Bør jeg gjøre en trippel backflip mens jeg synger ditt navn, eller hva? Hva vil du ha av meg?!

La meg være eller vær med meg, men slutt å behandle meg som dritt. Det er ikke noe jeg fortjener. Jeg fortjener så mye mer enn det. Jeg fortjener mer kjærlighet, mer hengivenhet, mer støtte og mer godhet.

Kan du ikke se at jeg er alt du trenger for å være lykkelig?

Ingen vil begjære deg som dette!

Ingen vil knulle deg som dette!

Ingen vil dø for deg som dette!

Men du er for blind til å se det. Og selv om jeg ønsker å forandre deg, kan jeg ikke. Jeg lurer bare meg selv om at en dag vil du endre deg for meg.

Jeg tror vår kjærlighet er sterk nok til å komme seg over alle humper vi møter på veien. Men hver gang du kaller meg en “bitch”, våkner jeg opp fra den drømmen og kommer tilbake til virkeligheten. Og jeg hater meg selv for at jeg lar deg gjøre alt dette mot meg.

Innerst inne vet jeg at jeg kunne bli lykkeligere med en annen mann. En som vil ta vare på meg som om jeg var hans øyensten. En som er dypt og forelsket i meg, helt uten begrensninger. En som slutter å puste hver gang han ser meg.

Jeg tror det er på tide for deg å tenke over alt dette, fordi jeg har begynt å tenke på å forlate deg i det siste. Så hør på meg nå: Dette er din wake-up call. Du må ta deg sammen hvis du ønsker å bli hos meg.

Jeg er for bra til å godta noe mindre enn hva jeg fortjener. Du valgte en ond måte å lure en jente på, en som elsket deg. Men husk at jeg ikke vil være her for deg for alltid.

Jeg har begynt å innse at du er en person som aldri vil forandre seg. Og du vil synes synd på deg selv når du ser at det er en mann bedre enn deg i livet mitt. Du vil bli knust fordi du mistet den personen som ville gjøre alt for deg.

Og det verste av alt er at jeg ikke vil være der for å tørke tårene dine. Jeg vil gi den æren til alle dem som du velger over meg.

Jeg er så over spillet som vi har spilt så lenge. Litt etter litt fant jeg igjen styrken min som ble glemt et sted dypt inne. Jeg lærte å stå opp og kjempe for meg selv. Og i dag, har jeg endelig funnet det jeg har lett etter.

Jeg endelig funnet MEG SELV.