Jeg vet du har hatt nok menn som ikke satt pris på deg. De satt aldri pris på noe du gjorde for dem eller for forholdet. Disse gutta setter ikke pris på alt du ofrer for dem og de prøver ikke å matche din innsats. De er alltid fokuserte på ting de ikke liker ved deg, i stedet for å gjøre det motsatte.

Du har hatt mer enn nok av de menn som prøvde å gjøre deg mindreverdig. Disse gutta har alltid forsøkt å være over deg. De fornærmet deg, de forminsket deg og reduserte deg på alle mulige måter, fordi det var bra for deres ego. De behandlet deg aldri som en ekte person, men som et verktøy for å fikse sitt ødelagte selvbilde.

Du har hatt nok menn som gjorde deg usikker. Alle mennene i ditt liv har spilt spill med deg. De manipulerte deg og de visste at de måtte ødelegge selvtilliten din så du kunne bli et mer passende offer for deres manipulasjoner. De spilte på din usikkerhet og dine svake punkter uten noen gang å tenke over hvordan det fikk deg til å føle.

Du har fått nok av de som fikk deg til å lure på hvorfor du ikke var nok. For dem var du aldri pen nok, smart nok eller interessant nok. De gjorde alltid at du følte at du måtte konkurrere med alle de andre jentene i deres liv.

Du har fått nok av de som manipulerte deg og prøvde å forandre deg. Ingen av mennene i livet ditt har noen gang godtatt deg for den du virkelig var. De aksepterte ikke din følsomhet, dine følelser, din usikkerhet og frykt. Alt de ønsket var å sette deg i en boks for å kontrollere deg så godt det gikk.

Alle av dem ødela deg, litt etter litt. De skadet ditt hjerte og din sjel, de skadet deg. De gjorde slik at du mistet all håp om å finne kjærligheten igjen, og de fikk deg til å miste all tillit til alle rundt deg. Nå tror du at alle menn der ute har planer om å utnytte deg og såre deg. Du tror ikke engang at det er en mulighet for å finne noen annen, å finne noen som vil gjøre deg hel.

Men, den mannen vil komme.

Det vil komme en mann som vil sette pris på alt du har å tilby. Denne mannen vil sette pris på deg. Han vil sette pris på hver minste lille ting du gjør for ham, og til fordel for forholdet. Og viktigst av alt, han vil lære deg å sette pris på deg selv.

Det vil komme en mann som aldri vil vise deg respektløshet. Når denne mannen kommer, vil han ikke bare respektere deg som kjæresten hans, men også som en kvinne, og som person. Denne mannen vil respektere din integritet og din uavhengighet, han vil respektere dine meninger og grenser. Selvfølgelig vil dere to være uenige fra tid til annen, men han vil ikke vise noen tegn på respektløshet, selv da.

Det vil komme en mann som alltid vil være din partner, på godt og vondt.
Dette er mannen som vil vite hva ordet ‘partner’ egentlig betyr. Dere vil alltid være likemenn, og han vil aldri prøve å forminske deg. Du og han vil være et team, dere vil gå gjennom livet skulder til skulder.

Det vil komme en mann som vil gjøre at du føler at du er den eneste kvinnen i verden.
Han vil se hvor unik og spesiell du er. Når denne mannen ser på deg, vil du føle at du er den eneste jenta i verden. Du vil aldri føle behov for å konkurrere med andre jenter for hans oppmerksomhet fordi han vil alltid gjøre det klart at du er hans eneste kjærlighet.

Det vil komme en mann som vil se på deg som bra nok. Og han vil være bra nok for deg. Han vil alltid tro på deg, noe som vil hjelpe deg med alle dine usikkerheter.

Utenom han, her er noe annet som kan hjelpe deg med å få slutt på din usikkerhet: https://www.hypnosisdownloads.com/self-esteem/voicing-insecurities

Denne mannen vet at du ikke er perfekt, og han vil ikke forvente at du er det heller fordi du er perfekt for ham. Men, han vil elske deg med alle dine feil fordi du vil være mer enn nok for ham.

Det vil komme en mann som vil akseptere deg for den du egentlig er. Denne mannen vil aldri prøve å forandre deg. I stedet vil han ta imot deg med alle dine feil, og han vil elske deg for dem.

Jeg vet at du sannsynligvis finne dette vanskelig å tro på nå, etter alt du har vært gjennom, men stol på meg – det vil komme en mann som mener du er verdig. Du må bare være tålmodig og tro på det hardt nok.