Hei du!

Jeg vet hvordan du føler deg akkurat nå. Jeg vet at du bare vil at alt skal ta slutt, og at du ønsker å glemme ham. Jeg kan se hvor svak du er.

Jeg kan se sorg i øynene hver gang du hører sangen deres. Jeg kan se hvordan du ser på enhver mann som ligner på ham. For i et øyeblikk, tror du at han kom inn i rommet og du venter på det øyeblikket når øynene dine vil møte hans.

Men så oppdager du at den mannen du ser på er ikke ham, og at du hallusinerer. Deretter tar du deg selv i å tenke på ham, og på alle de stygge tingene han gjorde mot deg.

Du kan ikke kontrollere dine følelser, og selv om det gjør vondt, tenker du fortsatt på ham. Du fortsetter å spørre deg selv hvorfor han gjorde alt dette mot deg. Hvorfor han såret deg så ille når han sa at han elsket deg?

Uansett hva du gjør, prøv å ikke å tenk for mye på disse tingene, fordi ett spørsmål vil bringe deg til et annet, og du vil føle deg enda verre.

Jeg vet at han ikke satte pris på deg. Du var alltid en høyt verdt kvinne, men han kunne ikke se det på den tiden. Han tok deg for gitt, tenkte at han aldri ville miste deg.

Men ditt skjøre hjerte tålte ikke all den smerten lenger, så du måtte la ham gå. Jeg vet at du sliter med å komme over ham, men stol på meg, denne smerten er ingenting i forhold til smerten du ville følt hvis du ble hos ham.

La oss innse det, han var ikke drømmemannen din, og han viste det til deg så mange ganger. Han er ikke den mannen du vil skal bli far til dine barn.

Han er ikke mannen som ville vært hos deg i dårlige tider. Han ville ikke vært din støtte og din trygge havn. Han kan ikke få seg selv til å gjøre det.

Han vet ikke hvordan, noe som gjør ham til en levende feilvare. Fordi en mann uten følelser er ikke noen du normalt kan leve med.

Det forholdet var dømt fra første øyeblikk du møtte ham.

Og han gjorde ikke noe for å beskytte deg fra hans dårlige sider. Han gadd ikke engang å late som i begynnelsen, slik at du skulle bli forelsket i ham. Han viste seg så ødelagt som han var, men han var stolt av det.

Husker du hans ord: “Godta det eller la det være.” Og du som var blindt forelsket, besluttet å godta ham og hjelpe ham tilbake fra alle de dårlige tingene som hadde skjedd med ham. Men problemet var at han var en mann som ikke ønsket å bli hjulpet.

Han likte sin smerte. Han spilte alltid narsissistiske tankespinn med deg, men du skjønte det aldri.

Du har alltid trodd at han bare såret deg å få din oppmerksomhet. Du var alltid den som fant unnskyldninger for hans dritt, men du gjorde det fordi du elsket ham sinnsykt mye.

Og nå når det hele er over, føler ditt hjerte fremdeles det samme for ham. Det er derfor jeg er her for å fortelle deg noe: Hvis du liker livet ditt, og hvis du noen gang ønsker å bli lykkelig igjen, forteller jeg deg; glem den idioten! Han er en dritt som har såret deg, og det er ikke noe vi gjør mot de menneskene vi elsker.

Bare tenk over det: Hvem er det som lider i dette øyeblikket? Det er deg, selvfølgelig.

Og han er sikkert full, kliner med den første jenta han møtte i en random bar. Så slutt med å kaste bort tiden din på en mann som ikke fortjener deg.

Han hadde sin sjanse, og han ødela det. Nå er det din tur til å være lykkelig. Og det vil være uten ham.

Jeg vet at helbredelsesprosessen vil bli lang, men det er noe du trenger å gå gjennom, og baby, du behøver ikke å gjøre det alene. Omgi deg med positive mennesker som kan få deg til å le.

Gå ut og gjør ting som gjør deg lykkelig. Og hver gang du tenker på ham og du føler deg nede, bare syng.

Ikke vær trist fordi det gjør vondt. Vær glad for at det skjedde – dette er den viktigste livsvisdommen som du noensinne vil lære.

Og husk at ingen jævla menneske kan ta bort din skjønnhet, din intelligens, din fantastiske selv.

Så, drit i alle som mener at du ikke er verdig nok. Spesielt ham. Snart vil du ikke engang reagere når du ser bilen hans kjøre forbi huset ditt.

Snart vil du ikke reagere når noen nevner ham. Og snart vil du være den jenta som beviser til seg selv at hun er en ekte fighter, og at uansett hva som skjer, vil det bare gjøre henne sterkere. Så, stå opp og slåss som aldri før.

Og for Guds skyld – spark denne hjertesorgen i rumpa, en gang for alle!