“Kjære deg”,

Det er meg, som forteller den samme historien om og om igjen. Jeg vet bare ikke hva slags uflaks jeg har med menn, siden jeg alltid møter noen som ikke er verdig meg. Og du var en av dem. Du var bare et tall. En av flere menn som ikke behandlet meg som en prioritet. Alle andre var viktigere enn meg. Den jævla naboens katt var viktigere enn meg. Og jeg var alltid alternativ nr to for deg. Den du kom til når du ikke hadde noen andre til å trøste deg. Den du kom til når du ville ha sex. Den som alltid var der for deg, og den du alltid kunne stole på.

Du så hvor mye jeg elsket deg og du tok meg for gitt.

Du har aldri satt pris på min kjærlighet, og jeg elsket deg som jeg aldri hadde elsket før – med hele mitt hjerte og sjel. Jeg var hodestups forelsket i deg, og du var bare en mann som ønsket å få hva han ville og så forsvinne. Du ville ikke forplikte deg til meg. Du ønsket ikke at vår kjærlighet skulle vare. Du satt aldri en merkelapp på forholdet vårt. Og du vet ikke hvor mye det såret meg. Det såret meg som det ville såret hvem som helst andre kvinner. Og selv når jeg fortalte deg hvordan jeg følte om dette, sa du at det vi hadde var magisk, og at du ikke ønsket å sette en merkelapp på det. Og jeg kjøpte all dritten din.

Du hadde funnet en ond måte å lure en jente som elsket deg på. Du var i stand til å finne en vei inn i mitt hjerte, og du knuste det i tusen biter. Du kunne ikke engang spørre meg hvordan jeg følte eller hvordan jeg hadde det. Du spurte meg aldri hva mine ambisjoner eller drømmer var. Du tenkte bare på dine behov. Du var min torturist i så mange år, men jeg var ute av stand til å la deg gå. Jeg trodde at min kjærlighet ville gjøre deg annerledes. Jeg tenkte dette ville endre deg. Nå ser jeg hvilken idiot jeg var.

Jeg var en idiot fordi jeg var blindt forelsket i deg. Og hva du følte for meg var likegyldighet.

Du vet ikke engang hva du ville i livet. Hvis du hadde fortalt meg det, ville jeg ha lyttet til deg. Hvis du ønsket å forlate meg, ville jeg ha latt deg gå. Men nei, det var mer praktisk å bli og dra nytte av meg. Du gjorde det fordi du visste at du kunne. Og jeg godtok blindt alle dine forslag.

Jeg har brukt så mange netter lurende på hva jeg gjorde galt. Jeg trodde jeg var grunnen til at forholdet vårt ikke ble vellykket. Jeg tenkte at jeg måtte endre meg. Men den harde sannheten var at jeg ikke trengte å endre noen ting fordi jeg var den beste kjæresten du noensinne ville hatt. Du var den som måtte bestemme hva du ønsket i livet ditt, uten å måtte fortelle meg din beslutning. Men du var for feig til å gjøre det. Du gikk med strømmen fordi det var enklere.
Og jeg ville kjempe for deg.

Men å kjempe for noen som ikke ønsket å bli kjempet for, er umulig.

Dessverre, så lærte jeg det den harde veien.
Nå som du bare er en smertefull fortid for meg, har jeg lært meg noen viktige leksjoner. Jeg lærte at jeg aldri skal godta mindre enn jeg fortjener. Jeg lærte å elske meg selv først. Og jeg vil aldri la en mann leke med mine følelser som du gjorde. Det skjedde bare én gang, og det vil aldri skje igjen. Jeg innså at jeg er verdt mer, og jeg trenger en mann som er som meg.

Jeg fortjener noen som vil behandle meg som sin øyesten. Jeg fortjener en mann som vil sette min lykke foran hans egen. Jeg fortjener en mann hvis kjærlighet føles som hjemme. Jeg fortjener en mann som vil gjøre alle mine drømmer sanne.

Så synd, den mannen vil ikke være DEG!